![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Itkaa tu pats baigi biezji buutu bijis
![]() (Nenjemiet mani pieree, mans ir shobriid dikti nelaimiigs jo sakjeeris taadu ljoti extreemu slimiibu kaa Veedera Gripa, un ar to slimo visa mana gjimene, un taa kaa aya bija shodien pie manis esmu gandriiz 100% paarliecinaata ka arii vinjas gjimene driiz baudiis shos extremaalos priekus) ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(Ella @ Feb 14 2005, 19:26) Es? Es biju diezgan bieži. Galvenais, biju visas tās reizes, kad nekas nenotika. Nebiju tikai 2 reizes, kad kaut kas tiešām notika, bet tad man bija eksāmeni.... Protams, tas nav nekāds attaisnojums no nenākšanas uz "strelku", bet tomēr man tie eksāmeni mazliet traucēja pa kājām, ka es pakritu un netiku uz "strelku". ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Ok. Tā. Viss būtu whatever, ja:
a ) man nebūtu katru reizi jāsarunā ar dzīvokļabiedrenēm, ka viņas kaut kur izvācas. Hei, mani jūs vēl varat atļauties čakarēt, un es piedošu, jo tāda nu man tā soft daba, bet cilvēki, ar kuriem es dzīvoju, tagad jūs lamā katrā pieminēšanas reizē; b ) man nebūtu katru reizi jālūdz darbā brīvu sestdienu, ok, šoreiz - big deal, man sačakarēta kāja, es nestrādāju. Un vairs arī nestaigāju. So. Padomājiet, vai jums tas vispār ir vajadzīgs. Tā nākšana pie manis. Varbūt tieši labi, ka neejam, jo te patiesi ir maz vietas. Varbūt izmantosim "iesim pie Chibi" kā galīgi extrēmo variantu? Kad nu pavisam, pavisam nekas vairs neveidojas... Man i ne tikai maz vietas, bet es arī ne pašā centrā dzīvoju..... ![]() Well. Lemjiet paši. Ar mani varat rēķināties, bet nu pēdējo reizi. Un jā, ja man tagad amputēs kāju, jūs man pērkat automail. Pilnīgi nopietni. ![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Es jau tev piedāvāju, es uztaisīšu.
![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
shonedeelj pie maniim atkal nevarees, shis tas ieplaanots.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 14 2005, 22:06) Lol, mēs uztaisīsim labdarības akciju ar "Ziedojiet katrs vienu karoti, dakšu vai jebkuru citu metāla priekšmetu, lai būtu materiāls, no kā Chibi taisīt automailu!" ![]() Btw; šonedēļ būs "strelka"? Jo ja tā, tad ļoti iespējams, ka pat es tieku (parādījusies vispār arī iespējamība, ka man sestdien ieliek klavieres, bet tās ja kas varu pārcelt uz pirmdienu)... A ja šonedēļ nebūs nekas tāds īpašs tajā Rīgā; nākamnedēļ ar varu laikam tikt. ![]() |
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Shosestdien es tieku.... (ja kkas notiek
![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Es gan neinu vai būšu, 17:00 ir Skyforger Kabatā, es labprāt aizietu, bet tas nozīmē ka netieku pie jums.
Jums mani vispār vajag? -------------------- ![]() |
Ella |
![]()
|
Tagad ir svariigaakais jautaajums vai vispaar sho sestdien kkas notiek? Un ja notiek tad kur? Nu un Peec tam varam arii padomaat vai vajag lai Yume obligaati buutu
![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Yap... man ar interese vai šo sesdien vispar kaut kas bus,
jo Sigfa ka man škiet, tur kaut ko sacija ka pie viņa navares.... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Ella |
![]()
|
Un es taa saprotu ka vinjsh pats ar nevarees.....
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
X_Kamui |
![]() ![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kima |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Feb 15 2005, 22:12) UUUUUUUUUUUUU, Chibi, nereec un nesadauzi kaut ko!!!!! ![]() ![]() ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Ella |
![]()
|
Euuu a kaa buus ar to alfabeetu
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Zaķuk neuztraucies.. to galvu neskruūvēs...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:15 |