![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Hmmm varuut tad tagad raxtat taa "es tieku vai es netieku?" Lai buutu skaidriiba cik tad vispaar var tikt!!! Un pieraxtiet ar vai buusit, jo tas ka var tikt, veel nenoziimee ka naaks!!!
Es tieku, un buushu ja notiks!!! -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Emm, es te skatos kādu spamu izraisa visas "strelku" sarunāšanas.
man ir piedāvāums- visiem ir ārzemju internets? var uztaisīt LiveJournal community, tieši ar mērķi norunāt "strelkas" lai nav tik bēdīga situācija forumā. -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(Yume @ Feb 16 2005, 20:24) Emm, es te skatos kādu spamu izraisa visas "strelku" sarunāšanas. man ir piedāvāums- visiem ir ārzemju internets? var uztaisīt LiveJournal community, tieši ar mērķi norunāt "strelkas" lai nav tik bēdīga situācija forumā. Es iisti nesaprotu kas tev nepatiik? ja uztaisiisim atsevishkju komuunu, tad tie pasaakumi vairs nebuus atveerti. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Emm, kā nebūs atvērti? A kāda atšķirība?
Tad te nebūs 105 palas, kur un kas, un vai vispār.. -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Yume @ Feb 16 2005, 19:24) man ir piedāvāums- visiem ir ārzemju internets? var uztaisīt LiveJournal community, tieši ar mērķi norunāt "strelkas" lai nav tik bēdīga situācija forumā. Bet Latvijā tak pašam savs LiveJournal ir... -------------------- |
Yume |
![]()
|
Emm, man pret sviesta cibu ir pretenzijas.
![]() Un vispār, te atkal runa iet par kautko citu. Nu kas tad būs, vai šo sestdien vispār kautkas notiek? -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Izteikšu savu viedokli par jūsu strelkām!
1) uzskatu ka jūs pārāk bieži taisat šitās strelkas, ja tā turpināsies ta drīz vien apniks un beigās neviens neies, skatos ka tagad jau tas sāk notikt.... 2) strelkas vajadzētu taisīt ne biežāk par 2x mēnesī, ideāli būtu 1x mēnesī, jo tad būs daudz kas sakrājies pārrunājams, sakrājušas jaunas animes ar ko dalīties utt... 3) Uztaisiet vienreiz tak kautko grandiozāku par strelkām, lai neriidziniekiem arī būtu iemesls atbraukt! -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Feb 16 2005, 22:39) Izteikšu savu viedokli par jūsu strelkām! 1) uzskatu ka jūs pārāk bieži taisat šitās strelkas, ja tā turpināsies ta drīz vien apniks un beigās neviens neies, skatos ka tagad jau tas sāk notikt.... 2) strelkas vajadzētu taisīt ne biežāk par 2x mēnesī, ideāli būtu 1x mēnesī, jo tad būs daudz kas sakrājies pārrunājams, sakrājušas jaunas animes ar ko dalīties utt... 3) Uztaisiet vienreiz tak kautko grandiozāku par strelkām, lai neriidziniekiem arī būtu iemesls atbraukt! PILNIIGI piekriitu un atbastu sho viedokli. |
Yume |
![]()
|
Feel free to do it. Man nav laika taisīt neko grandiozu, man vispār panika kautko darīt, jo pašlaik es vienīgā kautko velku.
Nu ko, Ha-san's mani brīdināja, cilvēki negrib neko darīt, viņiem viss jāpasniedz uz šķīvīšā. Nu dā, nu.. piedāvājiet un dariet tā. Es taču nemaisu. -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
Ermm.. tavupraat tu panaaksi labveeliigu reakciju ar apvainojumiem?
Es gan to neuztvershu kaa uz sevi teemeetu, jo visaa kur esmu piedaliijies, esmu sniedzis savu atbastu. Vai vismaz centies, bet parasti tas nonaak taalaak. |
Yume |
![]()
|
![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Feb 16 2005, 21:39) 2) strelkas vajadzētu taisīt ne biežāk par 2x mēnesī, ideāli būtu 1x mēnesī, jo tad būs daudz kas sakrājies pārrunājams, sakrājušas jaunas animes ar ko dalīties utt... + vēl par cik uz Rīgu no kurzemes atbraukt ir apmēram 6 Ls - 1x mēnesī būtu draudzīgs manai kabatasnaudai ![]() Par to "kautko grandiozāku", man jau vispār dziļi vienalga. ![]() ![]() |
Kima |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
oki, warbuut par to retaak tikshanos arii piekriitu, bet shajaa mirklii man saakaas trakais laix un es pat pie lielaakaas gribas netieku, kad un kaa gribu.
Piekriitu Yumei, winja newienu neaiztika un buutiiba ir taisniiba par to ka winja baigi daudz welk, bet jums tikai wajag (man arii, wainiiga....) Kaut kas grandiozs....un kaa ar festiwaalu??? Nu jau 2. tapee domaaju Jurchix un Sigfa newisai pamatoti to pasniedza (bez aizwainojumiem, taa tachu bija...) Un tomeer par to livejournal neesmu sajuusmaa, bet nu.... ja tik traucee waru jau paciesties!!!! ![]() Luudzu newiens neapbiizhoties!!!!Taads nebija mans meerkjis!!!!Es taapaat kaa citi tikai izteicu sawu wiedokli.... -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Varētu jau pirms "strelkas" sarunāt, kur un kas būs, tepat, un pēc "strelkas" var visu izdzēst (kaut vai visu topiku). Un pirms nākošās strelkas atkal izveidot jaunu topiku. Tā katru reizi pirms katras "strelkas": izveidot jaunu --> sarunāt --> izdzēst --> izveidot --> sarunāt --> izdzēst ...... ja tas nav grūti... vai arī slinkums katru reizi dzēst laukā visu?
P.S. ja nu kas, es šo sestdien tieku un varu būt. ![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Shausmas =[ Tad notiek kkas jeb nee???? Tauta???? Mees taisam strelku jeb netaisam????
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:35 |