![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nu ja taisat, es stabili netieku... Man jāzina būs/nebūs vismaz līdz nedēļas vidum... =/
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
mēs varētu šosestiden vienkārši pasēdēt kādā kafejnīcā, jo neizskatās, ka būs daudz cilvēku. Es būšu.
-------------------- ![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Es piedaavaaju jums naakt ciemos pie maniim, bet es dziivoju zoljikaa =]
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Var aiziet ciemos pie Ellas.
![]() ![]() |
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Droshi =] Hotj 2 amv vienlaiciigi =] man 2 pc gandriiz blakaam =]]]
Abi 17 collu monitoriem =] Teeju ar nezjeeloshu =] Tad sarunaats? Naakat pie maniim???? Tas ir braucat =] Strelka tad kaa parasti centraa pie origo pl 15:00 ? -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Nebuutu labaak abus monjikus pie viena kompa pielikt un uz abiem vienu un to pashu raadiit? lielam baram buutu vieglaak skatiities. Bet nu ko es te... pats jau nemaz negrasos nekur iet.
-------------------- Because i can!
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu tad 15:00 pie pulkseņa, es arī būšu
Nu tauta, sarosās! -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
es nebuushu.
![]() -------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Pagājušo reizi es biju atnācis, bet bija viena kļūda no manas puses, es nepadomāju, kā mani varetu atpazīt.
![]() Varbūt šorei uzzvaniet kāds uz mobīlo 6252399 tas ir manas mučas mobiļņiks to es paņemšu līdzi. ![]() -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Tu biji atnacis .....
![]() Mes bijam pie....nu....tas.... (atkal aizmirsu..... ![]() Un par atnakšanu... nezinu, 50% ka bušu.... -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
+Chibi+ |
![]()
|
Nuin, kas tev bija muguraa? Es seedeeju uz solinja. ^__^ Un meegjinaaju saprast, vai tu tur staavi vai nee..
-------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Mugurā man tada kārtīga ziemas jaka, pārsvarā rokas turēju kabatās un vēl bija zilas gaišas džinsas.
![]() -------------------- |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Ta gatavojos misijai. Jau rakstu dazus AMV un interesantas lietas uz CD. Galvenais tagad ir neaizmigt.
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
$&%*!$%!#^ es dzīvoju Limbažos es nevaru tikt.
![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Nuin |
![]()
|
Ceru, ka šoreiz neiznāks abloms kā pagājušo reizi.
![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:16 |