![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
Kima |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Eu, nu come on!!!! Shonedelj notiek wai nee????
![]() ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Edit, edit, edit....
Ja nebūs nekādas party, TAD taisam sanāxmi tāpat un ejam pie manis. -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
var pie tevis, var pie manis...
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
;___; Ja man nebūtu tie vecāki ar visu brāli aizbraukuši prom, tad būtu tikusi vai nu uz vienu, vai nu uz otru. ;O;
|
Sigfa |
![]()
|
._O vai tad nav tieshi otraadi, ka tagad vari shaut, kur sirds kaaro?
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nava naudas, nava Rīga. xD
Ar autoštopiem braukt ar neriskēšu. Diez vai draugi uztvers nopietni "Eeeu Eve, aizdo' man cēneri". ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
ETM mozh var aizvest.. vinš jau te kautkur minēja ka varēs kādus paķert no Ventspils! Kikyou, neatmet cerības!!!
-------------------- |
Sigfa |
![]()
|
QUOTE(Kikyou @ Mar 2 2005, 19:30) Nava naudas, nava Rīga. xD Ar autoštopiem braukt ar neriskēšu. Diez vai draugi uztvers nopietni "Eeeu Eve, aizdo' man cēneri". ![]() Tev gan taada ljoti primitiiva attieksme pret shito. Vienmeer var kuatko sashtukot. Kaadas tev probleemas ar draugiem sarunaat? Es gandriiz vai galvu liktu kjiilaa, ka kaads no foruma tev buutu ar mieru aizdot tos 5 Ls, paskaties kautvai uz Chibi ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Nee ar veshanu ir taa, ka ja buutu bijis no sestdienas uz sveetdienu tad viss buutu ok, bet taa man absoluuti nesanaak labi aizbraukt, fiziski laika nepietiek un izturiibas arii nee. tad man no nedeeljas vidus guleet jaasaak. A par to pikji - visu jau var sarunaat
![]() -------------------- Because i can!
|
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Mar 2 2005, 19:30) Tu nedrixti laist garam tadu iespeju satikt savus draugus no otaku ![]() Autobusa biletes turp un atpakal maxa 6.60Ls, nav nemaz tik daudz... Izludzies vecakiem, gan jau iedos... ![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(Sigfa @ Mar 2 2005, 20:21) Es gandriiz vai galvu liktu kjiilaa, ka kaads no foruma tev buutu ar mieru aizdot tos 5 Ls, paskaties kautvai uz Chibi ![]() vienreiz pa visam reizem vinjam tomer ir taisniba. Es aizdoshu. ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
:| Citiem otaku man vēljomazāk gribās bāzties virsū ar savām problēmām.
Vienmēr tak būs vēl kāda reize, vai ta ne? .-.; Mimi: Ja šonedēļ būtu nākamnedēļ, tad jau nekādas problēmas nebūtu, jo vecāki būtu atpakaļ. Bet parcik pašlaik šamie nav Latvijā... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:02 |