![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
tu man neuzbaazies..........
![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tu tak gan jau zini kā tas ir ar tādiem (zābakveidīgajiem?
![]() Anyway. I stay home. Right here. Ze end. Oi starp citu... kad būs nākamā strelka? Uz to es mēģināšu ar zobiem, nagiem un ragiem aizvilkties. |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Manupraat "strelka" bus nakamaja sesdiena... - ka vienmer
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Rags |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Mar 4 2005, 18:55) Uz to es mēģināšu ar zobiem, nagiem un ragiem aizvilkties. auch ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
mums dienas strelka sen nav bijusi....
Kikyou |
![]()
|
Bet vēl tak kāda būs, ko? ._.;;
|
Rags |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
woot, sitais party bija ok, pirma reize, tehniskas problemas, bet visuma bija labi
![]() p.s. Chibi rulz ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() Īstenībā viņš to saka tikai tādēļ, ka es arī izgāzos, pasakot, ka kāršu komplektā ir arī 1ieks.. ![]() Bet nu jā, pēdējais pasākums bija verrrrrrrry good! Bija iespēja iepazīties ar daudziem jauniem otaku, kas vienmēr ir lieliski. Yup, bija great. ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 5 2005, 12:58) Vai tad dūžus par vieniniekiem vairs neskaita? D: Nu ko lai saka, jācer, ka vēl kādreiz kautkas šitāds būs, tad gan mēģināšu aizbraukt. (haha, citreiz laicīgi samelošos, ka tas animefests ir ![]() A toč nevienam tur nebija fotoaparāta? ._. |
+Chibi+ |
![]()
|
nevienam pašam! Vai nav muļķīgi?
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Hehehe... ka ta var bez fotika tadus pasakumus taisit...
![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Fotoaparaats jau nu nav taa vieniigaa lieta kas uz vietas nebija. Gan jau ka naakamreiz buus viss ko vajag, lai bez aizkaveejumiem notiktu tas kam jaanotiek. Shoreiz jau arii mums nepagaaja ne divas stundas kaa bija gan bilde, gan skanja.
-------------------- Because i can!
|
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(-Kai- @ Mar 5 2005, 23:10) SO true..... ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 5 2005, 22:47) QUOTE(-Kai- @ Mar 5 2005, 23:10) SO true..... ![]() Un es ar nezināšu. T_T Waaaah... Uz to pēc-2-ned ar būsi Edooo? ;O; |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:55 |