![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Es tachu nevaru vēl pēc divām nedēļām atkal kļūt blonda... I mean, tas nozīmē, ka man 2 NEDĒĻAS būs jāpalioek... šitādai dīvainai... Un kur ta fun, ja es uz katru party nākšu kā Eds?
![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Blonds vēl nava dīvaini o.o; (Dīvaini ir, aizgāju pie friziera, atgriezos ar zilu galvu, peec pirmās mazgaashanas jau esu ar zilzaļu galvu un pēc vēl dažām jau var mani izrotāt un saukt par ziemassvētku eglīti)
Tad jau laikam man nebūs lemts ieraudzīt Chibiedo (eh, gan jau kautkā. o.o). ![]() Divas nedēļas ir ilgs laiks īstenībā... turpat vai es ar varētu kautko uzcept cosplayam.... *padomā un attopās kautkur starp slinkumu un vēllielāku slinkumu*.....~____~;; laikam ne... |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Ch..i..bi..edo?
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Mmmh. Baidies no manām vārdu saīsināšanas prasmēm... o_o;
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
prasmeem? you're kiddin' me, right? tavsgjeniaalaasvaardusaiisinaashanasprasmesizceljasarto,kanekotaaiistinevarsapra
st,gandriizkaasheit. |
Kikyou |
![]()
|
Nu, protams... Neesmu un nekad nebūšu ne uz pusi tik ģeniāla kā Jūs.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Psst, negribu traucēt, bet-
Mums strelka šo sestdien ir? -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Es ar visam četram par strelku.... sen jau nebija...
Hehe man vel Hikaru diskus ar amv ir beidzot jaatdod..... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Un man faktiski Chibi arī ir mazā baltā kastīte jatdod, tas nozīmē, ka ja ne strelka, tad kāda daļa ta vai tā satiekās. un vienmēr jau var aiziet uz Jukatanu.
Rags |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Mar 9 2005, 20:12) prasmeem? you're kiddin' me, right? tavsgjeniaalaasvaardusaiisinaashanasprasmesizceljasarto,kanekotaaiistinevarsapra st,gandriizkaasheit. emm, ja kas tad tas bija joks, kuru ka redzams ne visi saprata ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Sho sestdien es nekaa nevaru man ir vokaalajaa gjeneraalmegjinaajums...
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Nu a pie Chibi vēl nereizi nav būta "strelka"...
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
|
Yume |
![]()
|
Jap, jo izskatās ka itas vietas mums nemaz nebūs.
Tad esjam uz Jukatanu, kā parasti- sestdien 15:00 vai kautkas mainās? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:00 |