![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Yay!!!! Jukatan!!!!!!!! luuk tikai me laikam netiek.........
![]() P.S. Sigfaa neapbiizho Kikyou!!!!! P.P.S. neaizmirstiet tiiras zekjiites, ja ejat uz Jukatanu.... ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
nezinu ka ajums ar taam strelkaam man shovakar ir strelka Liepaajaa
![]() vobshem gan jau ka Rozju laukums taa ap devinjiem vakaraa... -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(alt @ Mar 10 2005, 13:47) ok.. būšu klāt un sagaidīšu! ![]() ![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
O, strelku padarīšana zeļ un plaukst.
![]() -------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(Yume @ Mar 10 2005, 10:36) Jap, jo izskatās ka itas vietas mums nemaz nebūs. Tad esjam uz Jukatanu, kā parasti- sestdien 15:00 vai kautkas mainās? Man ir viens ļoti īss jautājums. Nevis divi jautājumi, bet gan viens vienīgs jautājums. Kas ir Jukatan? Jautājums ir uzdots un 60 simboli ir uzrakstīti, ne? ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Atbilde uz jautājumu:
Kas ir Jukatan? Jukatan principā ir tējas dzeršanas klubs (ar japāņu novirzienu) sēžam spilvenos un zeķītēs (Kad biju pirmo reizi, bija neliels pārsteigums), principā diezgan forša vieta un saimniece arī labprāt pastāsta daudz ko. Liekas Zaķpēdiņa krietnu laiciņu atpakaļ nesekmīgi mēģināja aicināt tautu uz turieni... Bet vietiņa tiešām laba!!! ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
kaa tur ir ar vietu?
fak fak fak, nepatiik man tie 60 simboli... Sigfa neapbizho Kikyou. |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Hehe... Jukatan tas man kaut kas jauns... es bušu 100%...
![]() Aje no ši briža un visu nakamo nedeļu tieku kur vien velos un jebkura laika... -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Njibudu, pa dienu draugam dzimene, vakars- nakts RPG sessija.
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() Un ko vajadzes ņemt lidzi? - ja rit bus strelka... -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
OK, es arī esmu 15:00 pie pulksteņa.
Tā kā manis vairs pie datora nebūs, lūgums laiku nemainīt. -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
protams, ka es būšu, jo es gribu savus diksus! [Vienīgasi iemsles iet satikties ar pretīgajiem otaku, hah hah hah!]
-------------------- ![]() |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
LIELS PALDIES visiem tiem, kuri šodien bija "strelkā". Tiešām bja liels prieks par to, ka labi pavadijām laiku, kaut arī bez anime skatišanās
![]() By the way, kur za4peedinja bija pazudusi? pareizāk sakot, kāpēc vispār neparādijās "Jukatanā"? -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
Hehe... tas Yukatans ir laba lietiņa man patika....
![]() ![]() ![]() kaut 4 stundiņas pagulešu, a to es ka nosists visu dienu staigaju.... ![]() ![]() ![]() un klausišu muziku kuru man Hikaru iedeva (un muzikas ir ļoti daudz ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:39 |