![]() |
![]() ![]() |
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Apr 1 2005, 11:45) chibi vakar teica, ka veel neesot apspriedusies ar alt, cik es sapratu viss notiek... erm.. kur un kad? Viss notiek 6dien pa dienu pie chibi, tip kartupelju pankuukas, saldeejuma kokteilji un velns vinj zin kas veel viss ko tauta saplaanoun savaac sastaavdaljas.... mee visu laiku gaidiija kad pa nakto otaku aizies.. bet septinjos veel negaaja ![]() ![]() blame alt vis notiek, nopietni, ar chibi vakar visu sarunaaju, tad kad jurchikam teicu ka jaabuut... -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ok cikos? Man veel jaaizdomaa kaa tikt pie chibi, vai arii chibi buus pakalj ar autobusu, lai muus savaaktu?
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
oki, ja strelka notiek, tad lūūūūdzu dodiet man ziņu telefoniski!!!
![]() Vislabākais būtu satikšanās vietu rīkot turpat, kur parasti un lai tauta savācas un tad zinošie aizvedīs līdz galapunktam!!! p.s. par produktiem ir divi varianti: 1) savācas visi un tad sametas un nopērk ko vajag 2) tiek izlikts sarakstiņš, kas jāpērk un piesakās ko var atnest.. (man pašai liekas, ka pirmais būtu labāks) |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
[quote=Lija,Apr 1 2005, 13:51]
kaut vai devinjos nop riita pie origo pulkstenja ![]() ticu ka visi maitas gulees :PPPP iesakiet laiku cikos no riita juus pamodiisies jo JurChiX tach arii uz Liepaaju atpakalj ir spiests braukt, nevar tak cilveekus apdaliit ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() bet ..... laikam gan buušu.... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nu, kautkur ap diviem pie stacijas plkst?
. |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ..... kada strelka varbut ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Skjiet ka ne ..... ja nu tomeer tad luudzu laiciigi informeet....
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
mani patiešam wairāk interesē vai cilvēkiem ir vēlēšana satikties 6dien...
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Nu ee man itkaa shis tas sarunaats 6dien bet nu kaigana deelj ir veerts atcelt ^^
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Ella |
![]()
|
NJa man piemeeram vienreiz ar uz nakti buutu veeleeshanaas palikt bet tad man ilgi un dikti mamma jaakoljii jo es tak esu labaa meitene pa nakti apkaart nevazaajos un ja sadomaashu mani nelaidiis......
|
Kima |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
njuf taa...gribeejaas saorganizeet, strelku...wisiem aizsuutiiju PM(sorrz dazhiem nepaziistamiem ar...bet juus ar esiet gaidiiti), jo kaut kaa gribeejaas no saakuma uzzinaat, kaa jums ar laikiem...aba shkjiet, ka pati netieku ><
nju taa sestdien pie ratslaukuma, un cik es sapratu no 12-18 ir taa maija graafa diena: Maija grāfa svētku gadatirgus Pavasara un ziedoņa atnākšana Rātslaukumā tiek atzīmēta ar Maija grāfa svētkiem un amatnieku gadatirgu maija pirmajā sestdienā. Maija grāfa svētki ar izrotātu Maija kārti un jautrām izdarībām Rātslaukumā saistīti ar senas tradīcijas atdzimšanu Rīgā. Tajos izpaužas viduslaiku spēles prieks un līksmība par pavasara atmodu. Svētku laikā tiek rīkotas sacensības, kuru uzvarētājs iegūst ikgadējā Maija grāfa titulu. taada bija ideja...par laikiem, tie kas grib, wienojas...taa ir infa wispaareejai apdomaashanai... Un weel pirms tam no 8-11 (?) ir kaut kaada istaade, te gan gaidiet komentaarus no Yumes...kaut kaa slikti atceros... -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Ja gadiijumaa atradiishos blakus tad jav ieskrieshu, bet diez vai, jo jaagatavo kostiims.
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:59 |