![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Taatad ir neliels pazinjojums, kas domaats Za4peedinjai - "weceniit, Tu tiec gan... wisi shkjeershlji tikko tika aizswiesti taalu prom... atljaujas ar panaacu... taapeec lau Tu ierastos...
![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tāks tauta, es neizinu ko tūs tur beigās izdomājāt *bet neuzraxtījāt m*tas tādi neko, un es neko vairs nesaprotu*,bet es centrā tusēšu apkārt tā vai tā visu dienu un būtu forši mēs tomēr satiktos kautkur.
Tā kā es pie datora vairs netikšu, tad mans piedāvājums ir 15:00 pie Katedrāles, jo no turienes ir vieglāk pārredzēt kādas tad izklaides mums tiek piedāvātas. Tātad es gaidu 15:00 pie katedrāles... un, nukas ierodās tas ierodās, galvenais pabrīdiiet ja laiks un vieta tiek pārcelti. -------------------- ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
oki, wisiem kam naw slinkums welkaas pie origo/stacijas pulkstenja, buusim wai nu iekshaa pie solinjiem (kaa wienmeer) wai aaraa....ak, jaa jaawelkaas 2os.... hehehheeh
![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
A man savu Anime Bag ņemt līdzi vai neņemt?
![]() ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Gi es ........ atkal nokaveju
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Me grib pateikties taadiem cilweeciniem kaa: Lija, Yume, Za4peedinja (nu winjai wispaar milzoniigs paldies), FaNtA, Maakoniitis, Hikaru un ETM... wienkaarshi esmu ljoti pateiciiga par iespeeju labi pawadiit laiku...
ARIGATO!!! ![]() -------------------- *http://im-games.lv/
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Es vēlos pateikties savam darbam un klientiem, kas kā vienmēr sačakarē man dzīvi.
![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
*turpinot tradīciju*
*iklepojās* Es vēlētos pateikties saviem vecākiem, kas mani izaudzināja un deva iespēju saņemt š augsto balvu.. ui.. tas ir no citas operas. Vārdu sakot... es tūlīt bildes ielikšu. ![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Jums pat bija bildes... *raud* Life s.u.c.k.s. WAAAAAAAAAAAAAAH! *paslēpjas zem deķa* Es vairs nekad nelīdīšu laukā.
![]() -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() vajadzeja man tomer pienakt ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
ku i bildes?!
![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Yume |
![]()
|
nava.. mans darba dators nenem pretii fotoaparaatus.. T.T labaakajaa gadiijumaa vakaraa buus
-------------------- ![]() |
Zuzix |
![]()
|
Newaru sagaidiit taas bildes... Buus ko likt sawaa jaunajaa fotoalbumaa...
![]() ![]() ![]() -------------------- *http://im-games.lv/
Yume |
![]()
|
well, as I like to make mamories.. ^^. bildes buus daudz. Un taa kaa vasara priekshaa, tur buus ne viens vien fotoalbuums. ^^
-------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Yume @ May 15 2005, 17:20) well, as I like to make mamories.. ^^. bildes buus daudz. Un taa kaa vasara priekshaa, tur buus ne viens vien fotoalbuums. ^^ kur juus iisti bijaat? -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:41 |