![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
1dienas - 4dienas vakari ....dažreiz ar izņemumiem ....
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
obaa man ir 23/ais oktobrisbriivs
![]() ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Visa nakamaa nedeeļa man ir briiva.... rudens briivdienas XDDD hehe
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Oct 19 2005, 09:45) Same goes here. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(Sephiroth @ Oct 19 2005, 12:18) QUOTE(-Kai- @ Oct 19 2005, 09:45) Same goes here. And here ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
nu ta kautko ir plaanots pasaakt vai tikai runas, un man atkal buus jaaiegrimst dziljaa kompja rubaashana visas nedeeljas garumaa
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Man nav tādu rudens brīvdienu.
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Nu jaa.. dazhi te maacaas vairs ne skolaa.... un dzhi veel straadaa. bet vajag sarunaat laikus un tad jau daudz ko var izbriiveet.
-------------------- Because i can!
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Emm, nu jā. Man ar nav brīvdienas, plus man vel dubultais laika grafiks tagad, ta ka man būs brīvas tikai piektdiena, pec četriem, un sestdiena. Pārejais vis aizštopēc. ( aaa, es gribu citu darbu)
-------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]() ![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
A jus uz to darbu....
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
ja kaut ko ilgi domaasim, tad mums viss var pajukt!!!
![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
nu dod priekshlikumus taadaa zinja.but don't ask me. esu slikts organizaators un manas idejas ir vienmeer garaam
|
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
viss jau buutu ok, tikai vajadziigas telpas....piedaavaajumi?
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Ko tieshi juus veelaties? Varu piedaavaat pie manis, vietas nav daudz, ir 2 kompi, 3 & 4 pentium, dvd lasiitaajs & raxtiitaajs 17' monitori, viens no tiem plakanais (tas taa jo zinu ka jautaajums par PC tikuntaa uzpeldees) ...
No centra shurp atkljuut naf gruuti.... ceturtdienas vakars aizsists.... + S.o.Z. soliija man FF atvest ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
es ta ari isti nesmu izpratis si topika nozimi
![]() vai ari visi gaida magisko stundu.kad visi vares tikt? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:56 |