![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Tas ir ļoti patiesi!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu, ne visai, gan viņiem ir smukas sievietes, gan mums pārēdušas.
Vienīgais to procentuālais skaits ir atšķirīgs. -------------------- ![]() |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
exactly!!!!! Bet viņiem "slikto" procentu vairāk nekā mums
![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
šo lasot man atnāca atmiņā, kā es šovasar bariņam latīņamerikāņu tūristu par gidu piestrādāju Rīgas svētkos. Pa puscentru viņus izvadāju un tad Kronvalda parkā atvadījāmies. Dulli ļaudis, šaušalīgi pļāpīgi un uz atvadām viss bariņš pēc kārtas ņēmās mani žmiegt
![]() Un vispār, sitiet mani nost, tik un tā es uzskatīšu latviešu puiši ir skaistāki kā jebkuri man zināmie ārzemnieki ![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Es pazīstu dažus simpātiskus skandināvus - mani kolēģi, 100%īgi blondi norvēģu vikingi.
![]() -------------------- Press any key to continue
|
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Nu, ne visai, gan viņiem ir smukas sievietes, gan mums pārēdušas. Vienīgais to procentuālais skaits ir atšķirīgs. Pēdējā laikā, cik skatos, vairs ne tik ļoti atšķirīgs. Šaubos, ka apstrīdēsi... QUOTE Es pazīstu dažus simpātiskus skandināvus - mani kolēģi, 100%īgi blondi norvēģu vikingi. Zini, tādi novērojumi vairāk piedienas mūsu lokālajam varavīkšņu zēnu kontingentam ar Pakunu un Tjenu priekšgalā. This post has been edited by GM: Nov 19 2007, 23:36 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
GM: ne visi taa pasha dzimuma draugu un koleegju personiibas veertee seksuaalaa kontekstaa ;>
|
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
GM: ne visi taa pasha dzimuma draugu un koleegju personiibas veertee seksuaalaa kontekstaa ;> Paldies, nomierināji. A to es jau par dažiem klātesošajiem sāku šaubīties. Japāņu multenes tomēr, jauni, nenobrieduši prāti, vecuma marazmi... etc. etc. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es kaut ko dzirdēju ka kāds grib Takeši Kaneshiro.. un kur visā šajā topikā bija kaut kas rakstīts par saldajiem puišiem? Dīvaini..
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE Es pazīstu dažus simpātiskus skandināvus - mani kolēģi, 100%īgi blondi norvēģu vikingi. Zini, tādi novērojumi vairāk piedienas mūsu lokālajam varavīkšņu zēnu kontingentam ar Pakunu un Tjenu priekšgalā. ... kā savedējam man ir izredzes nopelnīt savus % Nauda nesmird -------------------- Press any key to continue
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
...un kaa winji uzreiz apber ar komlimentiem.... Tas laikam nedaudz offtopic, bet Itaaljiem tas ir standarta pieklaajiibas kodekss - nobeert ar komplimentiem. Liidziigu iemeslu deelj japaanietes fano par amerikaanjiem. Aarzemnieku izslaveetie komplimenti parasti (iznjeemums - sekstuuristi) nav, kaa dazhs izteicaas, meegjinaajums uz "Chau Rasma". -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
kompliments - "nice shues, wanna f.ck?" [tm] ;>
|
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:02 |