![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
Tikko parnacam no juras. Riktigi labi viljni. Jura atnakusi kadus 100 metrus lidz kaapaam - grauzhas dzilak. Izskatas ka nakti bijusi talak - jau lidz mezham
![]() Isteniba pabaisa sajuta mezha. Koki brakshskj, visur zari. Vejs riktigs un juura... Baaaaa ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Westy: ja? Kurā zolikā u dzīvo? Man pie mājas koks mētājās no rīta, telefonbūda apgāsta, es jau nerunāju par papīriem un žagariem.
Un Standby: man te nesen teica ka uz engures pusi vispār traki darās pie jūras, tā jau tr pa mežu kokus gāžot, pat bez īpašas vēja palīdzības. -------------------- ![]() |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Zolituude 2, pie ZVG
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(Westy @ Jan 9 2005, 16:41) Ek, nu tad tev vajadzēja redzēt Aya's rakstīto. Starp citu tā ir ZL 1, pēc kartēm ![]() Un vēl daži fakti no šodienas apdrošināšanas statistikas. Man par KASKO ( āuto. apdrpšināšana pret negadījumiem un zādzībām) šodien zvanīja no 12-16:00 12 cilvēki, interesējās par atlīdzību, vienam mašīnai koks uzkritis, otram citu mašīnu spārnā iestūmis vējš, vārdu sakot bēdīgi. Un vēl, cilvēkiem ir ieaugusi vēlēšanās apdrošināt savus braucamos un pašiem sevi pret dabas katastrofām, laikam bail palicis. -------------------- ![]() |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Nepamaniju, ka vina zolituudee dziivo
![]() BTW neesmu bijis aaraa shodien, bet ir jau arii aizdomiigi virs rajona taadi tumshi maakoni. Skatos taas bildes (saakumaa iepostotaas) Riigaa jau var iet plunchaaties ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Aaaa pa nakti tada vetra bija tagad mazliet mierigak....
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Njaa, mēs (ELLADORA,Yume tu un es) visi no Zoļika
![]() Njā tu šodien pie mūsu Zolitūdes dzelzceļstacijas biji?? Tur divi lieli koki mētājās.... -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Ahahahah draugs atnaca...
![]() Grib lai es ar viņu uz Origo aizlaistu aaaaa..... -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Westy |
![]()
|
Shaadaa laikaa jau forshi aaraa, bet labaak jau neriskeet
![]() |
Yume |
![]()
|
Kāpēc, nē.. vot tagad īstais laiks iet pastaigāties, man tieši pēc pusstundas mājās ar kājām jāčāpo, jo autobuss atcelts.
-------------------- ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Laimīgu taciņu!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Yume |
![]()
|
paldies.
Rīt mani varēs sameklēt smaragda pilsētā, jo es domāju ka aizlodot uz Oz man ir visas iespējas. -------------------- ![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Klausaties rit un parit nevajag iet uz skolu del Pludiem un vetras!!
![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Tieši to pašu gribēju teikt!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ko lai saka... "Jaaaa.... laiciņš šodien fooooršs...."
Vakar... Aizgāju ap sešiem pie draudzenes; gribēju iet mājās, a mikriņji (mikroautobusi) nekursē... x_X Tad paliku pie viņas... ap četriem (rītā) mani pamodināja, teica ka ķīmiska noplūde, tad es ar VIŅAS vecākiem ar braucām uz Kuldīgas pusi... ap kādiem astoņiem (varbūt vēlāk) pa radio teica ka viss oke, nekādas noplūdes vairs nav (atveda viņiem jaunu ģeneratoru)... xD A visā valstī visas skolas uz divām dienām slēgtas. Jauki. =3 Jācer, ka neliks šito atstrādāt... <.< Mja... jautri katrā zinjā... sen nav šitāds laiks bijis... A KALIFORNIJĀ ir sniegavētra o_O; |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:01 |