![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Oiiiii.... JurCHiX... šitās bildes arī labās....
Kautkur teica ka viss šitais uz Liepājas pusi aizgājis... =/ |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
Bllaaviens kas notiek ar laiku........
Man vakar vakaraa par laiku pazinnoja radinieki un tas mani nedaudz izbriiniija. Neilgu laiku iepriekss latvijaa bija zemestriice un tagad veel ssii stihija. Aizkrauklee vee lssodien nav elektriibas nav uudens un nav apkures nemaz nerunaajot par radio un telefonu. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Nu kā.. viss jau tikai saakas, bija zemestrīce, tagad orkāns... ziema ar vairs nav no aukstajām.. drīz mums būs kāds cunami, kautkur kāds vulkāns parādīsies, beigu beigās meteorīts nokritīs!!!
-------------------- |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
heh ... :/ nerunaa
Domaajat cunami var rasties riigas juurmalaa ? |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Sakritiiba? Man gan taa neliekas! Tsunami vienaa vietaa, peec dazhaam dienaam Orkaans sheit....Man radiniekiem pie Ventspils visa seeta ar priedeem piemeetaata...
-------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
QUOTE(Westy @ Jan 9 2005, 18:57) nu ja ne rīgas jūrmalā ta kautkur pie liepajas ventspils gan! Ko zin... -------------------- |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Laikam varam vainot Krievus, Amerikaanus kuri nodariija paari dabai ... Tagad daba atriebjaas
|
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Mums te drēbes lido pa gaisu...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
A varbuut Godzila staigaas paari Baltijas juurai!!!
![]() -------------------- ![]() |
Westy |
![]()
|
Tu tak Imantaa dziivo, cik noprotu, vai tad tur tik loti puush ?
SheWr - Goku vs Vegeta okeaana viduu kaujaas, taapeec ir cunami utt ![]() |
SheWr |
![]()
|
Kur tagad ir Bruuss Villis kad pasaule jaaglaabj...?
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
......bet tikām es kails uzrāpos uz mājas jumta un nodevos varenās dabas stihijas apbrīnošanai. Diemžēl ilgi nesanāca priecāties, jo kāds vētras nolauzts zars ievirpuļoja man sejā. Labi, ka pašu no jumta nenorāva, jo paspēju pieķerties pie kaimiņa antenas. Un tad nu trejas stundas dabuju noplīvot kā karogs mastā, kamēr glābēji nenocēla. Izklausās ticami?
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
SheWr |
![]()
|
diez vai...
Westy |
![]()
|
Prieksh tevis - jaa
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:59 |