![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Tas ir tāpēc, ka dzīvnieki šādas katastrofas sajūt. Dažreiz pat vairākas dienas pirms tās. Jā, daba grib iznīdēt visus, kas tai kaitē (cilvēkus, who else?)...
-------------------- Go and die, please.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kruti... izgāju ārpusē uz laiku... Mums kaķēni arī lido =/ Nabaga radībiņas...
|
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Jums vēl joprojām tik traki pūš?
-------------------- Go and die, please.
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(MitSuki @ Jan 9 2005, 18:15) Aaaaaaa es nezinaju ..... ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Tagad tā. Citēju rindas no žurnāla SestDiena pēdēja numura.
"Grūti izskaidrot, ar ko tieši pasaulē visapdzīvotākā valsts Ķīna izpelnījusies dabas nelabvēlību, taču tieši tā kļuvusi par lielo katastrofu visvairāk sisto zemi. Ķīnā notikuši divi vislielākie oficiālie reģistrētie plūdi, kā arī četras no sešām nāvējošākajām zemestrīcēm cilvēces vēsturē." Īpašu uzmanību pievērst vārdiem "visapdzīvotākā" un "visvairāk". Tāds parocīgs kumoss dabīgās atlases tēmai. Ķīnā ir nu jau ~1.3 miljardi iedzīvotāju. Gandrīz 1/4 no visas Zemes populācijas. Tur tad nu arī lasam. Nu ja, ne velti tur seismiski visaktīvākā zona. Arvien vairāk liek domāt par to, ka tomēr tas ir mehānisms, kas regulējas. Dievam es neticu, tāpēc kaut kādam vienam spēkam, kas to visu nosaka, es neticu. Visdrīzāk esmu pagāns. Bet nu tomēr šķiet, ka tiek ieturēts kaut kādu nepieciešamais līdzsvars. Ko mums ne īsti saprast, pietam. Visur pastāv kaut kādas saistības, kas pēc tam var radīt ķēdes reakcijas efektu. Nedaudz jau ir OT, bet nu es gribētu, lai jūs pakustinat savas pelēkās šūnas. |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
Varu apgalvot uz 100 procentiem ka valstis kuras ir bagaataakaas pasaulee nepakustinaas ne pirkstu lai kautko veerstu uz labo pusi un visi tie smiirdiigie miljonaari savu naudu teerees nevis zinaatnee kur mees vareetu atklaat izejvielas kuras nav tik sliktas dabai, bet gan jaunajam porssam vai citaam lietaam kas vinniem uz briidi liek justies labaak. Tik liels daudzums naudas iet zudumaa deell armijas kariem un nevaidziigies meesliem kas tiek domaati cilveeku izniicinaassanai vai paverdzinaassanai. Man lloti interesee ko dariis grandiozaa amerika ar savu tehniku un armiju kad nebuus ar ko karot..........
|
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Pilniibaa piekriitu.
Un veel, ja vidusslaikos nebuutu aizliegta zinaatne |
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Tu joprojām esi ieciklējies uz kaut ko citu. Es saprotu, ka ir sāpe, un šī sāpe jau ir samērā veca. Pietam par miljonāriem tev ir visnotaļ stereotipisks uzskats. Tā jau nav. Diezgan daudzi ziedo naudas (un ne tik mazas summas kā varētu likties) dažādiem fondiem. Nupat Indonēzijā notikušā dēļ daudzi ir ziedojuši savu naudu, ko nevar nenovērtēt. Tāpēc nevajag visus likt zem viena zīmoga. Zinātne. Cik daudz zinātne mums ir devusi, tikpat daudz tā ir arī mums atņēmusi. Dažreiz pat nākas vieniem zinātniekiem glābt no iepriekšējo kļūdām. Nauda... Jādomā, ka tev nauda nozīmē ļoti daudz. Nē, es neesmu tas, kurš apgalvo, ka "nauda ir ļaunuma sakne". Vienkārši man nepatīk, ka dažiem tas kļūst par mēŗki. Man negribas skaidrot sīkāk. Par parvedzināšanu. Mūsdienas vairs pat nav nepieciešams brutāls spēks. Gudri cilvēki saprot, ka var arī citādāk. Interesantus vārdus ir teicis Oldoss Hakslijs par "jauno" totalitārismu, ka "Patiešām "efektīva" totalitāra valsts būtu tāda, kurā politisko vadoņu visvarenā izpildkomiteja ar savu direktoru armiju valdītu pār vergu masām, ko nevajadzētu apspiest, jo tās iemīlētu savu verdzību. Likt iemīlēt verdzību - tāds uzdevums mūsdienu totalitārās valstīs ir dots prpogands ministrijām, laikrakstu galvenajiem redaktoriem un skolotājiem." Lai arī tas ir teikts 1946. gadā, to var arī attiecināt uz šodienu. Vien tagad nedaudz ir nomainījušies nosaukumi. Varbūt var teikt - nākuši klāt. Un savu tehniku un armiju ASV zinās, kur likt lietā. Tādas lietas netiek pilnveidotas bez mērķa.
Tas tā nepaplašināti. Neciešu daudz rakstīt. |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
uh..beidzot normaali elektriiba un nets darbojas...shai puse nelsikti paplosiijaas..pa nakti(visai nosaciiti) kojaam dalju jumta nopuuta.vispirms vienaa pusee viena dalja nokrita, peec tam otrajaa otra dalja un pie reizes patjeera liidz dazjus autinjus..skats bij laps..un kad atteicaas elektriiba neslikta anarhija saakaas..gaitenji pilni, cilveeki kautko runaa,speelee,dzer,nebaidoties ka komene ko izdariis jo shamaa skraida apkaart, zvanaas un sazinkoveel daras..shitais laix bij laps..peec tam aizstaigaajot uz centra paaris norautis jumtus un sagaaztas seetas vareeja maniit..kaa arii juura...uhh..!!shitaadu veel nebiju skatijis...bij laps
-------------------- |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
arteck nesaproti mani nepareizi es nerunaaju par dazziem miljonaariem es runaaju globaali par vairumu. Zinu ka ir cilveeki kas neatstaaj novaartaa cietussos. Bet tomeer uzskatu ka priekss militaaraam vajadziibaam tiek ziedots paaraak liels daudzums naudas, praktiski katra valsts ziedo lielu dallu no buggeta armijai, pilniibaa saprotu to ka arii bez armijas valsts ir bezspeeciiga. Un tiessi taapeec man nepatiik passreizeejaa iekaarta. Laikai politiskajaa zinnaa neesmu tik optimistisks un nevaru piekrist visam tavam teiktajam. Bet par to verdziibu tev ir taisniiba dalleeji tas realizeejas tagadeejaas valstiis. Nevaru to atbalstiit un nevaru arii noliegt ir vajadziiga vara jo bez taas ir haos. Ja vara ir paaraak liela rodas mantkaariiba ...... Muuzziigais cikls. Muusdienu iekaartai peec manaam domaam nav naakotnes un es savas domas nevaru mainiit kameer neredzu radikaalas izmainnas kopumaa. Taads nu pesimists ssajaa zinnaa es esmu......
![]() |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Jaffa. Ja buutu miers nevis kari, dabas katastrofas, tad buutu paarapdziivotiiba un ko tad dariis. Protams ir iespeeja dziivot saticiibaa, vairoties un aatraak attiistiities tehnologijaa, lai vareetu aizlidot dziivot uz citaam planeetaam. Ehh ... bet uz to mums necereet, jo cilveeki ir paaraak mantkaariigi un alkatiigi.
|
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
palasot visu to esat sarakstiiju6i vareetu padomaat ka pie tektonisko plaashu riktiigaas nokusteshanaas, kas starpcitu izsauca sho riktiigo cunami azijaa(kaa es biju dzirdeejis), ir vainojami kari un cilveeku mantkaariiba
![]() mums vairaak nebuus normaalu ziemu, jo deelj taam plaksneem zeme kaartejo reizi ir mazliet pamainijusi asi pa kuru griezhas... ![]() vienvaardu sakot, peerkat maajas kaadaas augstaakaas vietaas, lai to peec kaadiem gadiem neapluudina izkusushais pols. -------------------- |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Mans pamatiigi tic Nostradamusa paregjojumiem, tas ko saka ka 30% nav piepildiijies ir aplam, nepareizi iztulkots es teiktu, palasiet viela paardomaam, apokalipse buus lai ko mees dariitu, paaraak daudz mees esam paari nodariiju6i zemei kura muus tik ilgi cietusi. Kaadreiz kad omiitei uznaak melnie vinja pie seviim murmina "No zemes tu naaci, par zemi tu paliksi" 6kjiet ka 6ajaa teikumaa ir kaada jeega, un 6inii gadiijumaa ljoti saprotama. Taatad mees izdaram secihnaajumus: Zemei esam apniku6i mees (cilveeki) un dabas augstaakaa vara, (arii es dievam neticu, zinu tikai to ka ir kkas kas visu kontrolee un tas ir nodeeveets par dievu) saakusi no mums pamazaam atbriivoties, ja esat ieveeroju6i, jo lielaaka mantkaariibas izpausme ir bijusi peedeejaa laikaa jo lielaakas katastrofas tam seko. Jaapapeeta buus veeesture par lielaakajaam dabas stihijaam un notikumiem tanii laikaa domaaju buus sakritiibas. Te noteikti ir iesaistiit kkas paardabisks, muusu praatiem nesaprotams.
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
QUOTE(Kikumi @ Jan 9 2005, 19:57) Tas ir tāpēc, ka dzīvnieki šādas katastrofas sajūt. Dažreiz pat vairākas dienas pirms tās. Jā, daba grib iznīdēt visus, kas tai kaitē (cilvēkus, who else?)... Dzīvniekiem, atsķirībā no cilvekiem, ir joprojām saglabājies instinkts sajust dabas katastrofu tuvošanos un laikus reaģēt. Cilvēki agrāk arī to prata drošvien arī tajā paša Indonēzija. Vismaz kad putni masveidīgi atstāj salu un arī sikspārņi dienas laikā lielos baros lido prom - tur jau skaidrs ka būs kautkas nelabs. Sakarība starp konfliktiem un zemestrīcēm un tamlīdzīgām lietām... Kautkāda sakarība tur ir. Gan, iespējams, otrāda - tektoniskie procesi iedarbojas uz cilvēkiem ,padarot tos agresīvus. ![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Nez nez, es driizak domaaju ka notiek kaads sameeraa liels konflikts, Piemeeram tas pats kar6 Iraakaa!!! Zeme sakopo speeku un saak atriebties peec kaada noteikta laika. Un tur jau vinjai ir vienalga kaadas tautiibas, cilveeks ir ljaunums, bet nav ljaunaa bez labaa, Nostradams teica ka buus liela dabas katastrofa, bet visi neies bojaa, izdziivoju6ie buus apmeeram 2% no visas pasaules iedziivotaajiem kopsumma, diivaini dziivniekus vinj6 nav mineejis. Dziivi palik6ot tie kas apzinaas ka cilveece dara ljaunu zemei un nebiisies no bojaaejas, bet pat atbalstiis to gatavojoties apokalipsei un sirdii gaidot to, tie kuri sapratiis ka zeme cie6.
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:55 |