![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Tak beidziet jel - "Zeme sakopo spēkus", "miljonāri-terminatori" utml. Lai gan pats pēc paarliecības esmu "zaļš" man vajadzētu krietni vien nopietnākus argumentus. Palasiet ko nopietni ģeologi, ģeogrāfi un pērējie šīs šlakas ļaudis saka (vismaz tie, kuri nedzīvo no tās naudiņas, kuru tiem piešķir, lai tie veiktu velnszin kādus pētījumus un naktu klajaa ar kaarteejo šaušalu pilno pazinjojumu, ka mums dziivot atlicis 20 gadus). Nenoliedzu cilvēces pastrādāto ļaunprātību pret dabu, un te būtu muļķigi vainot tikai pēdējā gadusimtā dzīvojošos cilvēkus, jo neba jau nu vinji Sahāru pataisīja par tuksnesi, taču relitāti ir tāda, ka zeme nav nemainīga lode, uz kuras izmainjas var notikt tikai cilvēku idiotiskās uzvedības dēļ. Zemeslode atrodas nepārtrauktā mainībā un tas, ka notiek dabas katastrofas ir tik pat dabīgi kā uzzied sniegpulkstenji pavasarī. Vai tad mamuti kopā ar alu cilvēkiem pārkūpināja fabriku skurstenjus un izraisīja ledus laikmetu? Vai tad dinozauri aiz dziives apnikuma izdomaaja, ka vajadzeetu mazliet pārveidot sauszemi un sašķēlēja to vairākos gabalos? Tas kas tagad notiek ir nenormāli pēc mūsu - cilvēku mērauklas, jo mēs redz esam krietni savairojušies un mums patīk celt mājas un dzīvot piekrastēs. Galvenā un patiesībā arī vienīgā problēma, ko es saskatu visā šajā padarīšanā ir tā, ka cilvēks vēl joprojām nav iemācījies saprast dabu. Viņam liekas, ka visu varēs darīt pēc sava prātā, taču dabas spēki stāv pāri tam. Tā nav dabas atriebība cilvēkam. Daba un tajā noritošie procesi vienkārši cilvēkam kļūst aizvien svešāki, bet viņš to nesaprot, tas arī ir viss.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Man te taads nekur neiederiigs jautaajums kas ir JAW??? tas angliski ,man datorvaardniicas nav, taakaa negribeejaas topicu taisiit...
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
Paödies ShinChan tas par tiem mamutiem bija tiessaam labi es zinu par zemes kusteessanos utt
![]() ![]() |
darknight |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
QUOTE(Kikumi @ Jan 9 2005, 20:57) Tas ir tāpēc, ka dzīvnieki šādas katastrofas sajūt. Dažreiz pat vairākas dienas pirms tās. Jā, daba grib iznīdēt visus, kas tai kaitē (cilvēkus, who else?)... Laikam tāpēc arī mans kaķis visu nakti vemstījās ![]() -------------------- 6 E Q U J 5
|
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Hmm diivaini gan manam draugam arii kakis uzvedaas neparasti aposhnaaja kaktus, bija nervozs utt.
Manaa uztveree shitaas katastrofas daleeji ir izraisiijushi militaarie speeki, jo vini pazemee izmeegina kodollaadinus, raketes utt. Dzirdeeju, ka to cunami iespeejams ir izraisiijushi kaadas raketes spraadziens pazemee. Ehh ... man te visi apkaart bazaree par jaunas eeras iestaashanos, kad buus jauna paaudze un veel visvisaadas diivainiibas. |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Jā, pa zemes virsu staigās mutanti un pērtiķveidīgi cilvēki...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Westy @ Jan 10 2005, 12:01) Manaa uztveree shitaas katastrofas daleeji ir izraisiijushi militaarie speeki, jo vini pazemee izmeegina kodollaadinus, raketes utt. Dzirdeeju, ka to cunami iespeejams ir izraisiijushi kaadas raketes spraadziens pazemee. Ehh ... man te visi apkaart bazaree par jaunas eeras iestaashanos, kad buus jauna paaudze un veel visvisaadas diivainiibas. Jā, jā, šāda nedaudz paranoiska ideja arī ir dzirdēta. Es pats tomēr domāju, ka tas ir bs. Šoreiz Māte daba. Gaja. |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Lasiiju tvnet'aa, kad shodien pievakaree buushot stiprs veejs un veel varam sagaidiit pat 40m/s
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
....
![]() Zeme izdomaaja ka karsh iraakaa ir baigi slikts taapeec saaka suutiit Cunami...? Cilveeks pats par sevi ir paraziits. Dazhi dziivnieki attiistiija domaashanu un nu ierobezho visu zemi...Visas izpluudes gaazes u.t.t. Tas ir aizsaacis globaalo sasilshanu un taa sasilshana visus cunami un orkaanus izsauc. Visdiivainaak man liekas, tas ka apmeeram pirms 40 gadiem (1969g) bija peedeejais lielaakais cunami un peedeejaa lielaakaa veetra latvijaa...(taadas pashas katastrofas, tajaas pashaas vietaas,) Hideki pareizi teica...dziivniekiem ir daudz attiistiitaaka uztvere, taapeec vinji jau to sajuta pa gabalu un sen bija pasleepushies... -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Manos laukos nekas iipashs nav noticis. Vieniigi elektriiba pazuda un nav kopsh veetras raadiijusies. Kaa arii kuutij jumts papluiniits. Un veel visaadi siikumi, bet, cik man zinaams, koki nav nevienam uz maajas uzgaazushies.
Taa kaa es lielaakaa veeja laikaa guleeju kaa nosists (mani nav vareejis pamodinaat arii tas, ka sagaazaas 2-staaviigaa gulta, un es guleeju 2. staavaa), un neviens mani i nedomaaja modinaat, tad pashu jautraako palaidu garaam, neizbaudiijis sliipaa lenjkja ieshanu pret veeju, leekshanu atpakaljgaitaa un visaadas drankjiibas, kas lido pa gaisu sitas sejaa. Jautri ir staaveet uz koka saknes, kad koks shuupojas un sakne cilaajas augshaa, lejaa. Visiem iesaku. Spljaut gaisaa arii forshi. Galvenais nespljaut pret veeju... Bet vispaar, ja nav elektriibas, pilniigi un galiigi nav ko dariit. Jaajuutas kaa senos laikos, kad cilveeki domaaja kaa nosist laiku garajos ziemas vakaros. Un vispaar diezgan interesanta sajuuta klausiities radio uz baterijaam ka valdiiba lemj vai pasludinaat aarkaartas staavokli. Liidziiga sajuuta bija tad, kad lidmashiinas dviinju tornjos ielidoja. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Turaas tauta!!!! Atkal muus papurinaas, iespeejams atkal buus aizsargdiikji ap dazjaam maajaam ...
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
*pablenž pa logu* ap manu nav, un vispār tas ir negodīgi ka rīt sīkiem nav nekur jāiet, a man gan mācīties gan uz darbu.
![]() -------------------- ![]() |
darknight |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
Tuudu tuu tudu tuu du tuudutuu
*me sāk pūst balonus Lidošu prom! -------------------- 6 E Q U J 5
|
MareX |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 27-December 04 ![]() |
Mljin... visticamaak atkal laadeeshos par to ka neesmu nopircis UPS (Back-Up power protection solutions from desktop to datacenter to custom-built industrial UPS systems.).
![]() Vai arii atkal kautko labu pa TV raadiis (veetras cut variantaa)... ![]() *juutu ka mani jau paarnjem depresija* -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Ek, kā teica, ka jau vakarā sākšoties? NU teiksim tā, man aiz loga pilnīgs svētmiers. Nez vai tas būtu tā saucamais "Klusums pirms v etras"? Man ui ku negribētos rīt dragāt uz mācību iestādi ar kājām un priecāties par to kā man jautri vējš pēš mugurā ( es nemaz neapskatu varinatu ka pūtīs tā ka man būt grūtāk iet, tad es atcerēsos kārtējo reizi visu krievu folkloru), jo manu atobusu atcels, un uz darbu arī ar kājām, tā paša iemesla dēļ. Nē pasarg Die's no tāda prieka. Tad es labāk guļu uz sliedēm un gaidu vilcienu, tas vismaz nav tik apgrūtinoši manam slinkumam.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:15 |