![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Yume @ Jan 12 2005, 21:05) *pablenž pa logu* ap manu nav, un vispār tas ir negodīgi ka rīt sīkiem nav nekur jāiet, a man gan mācīties gan uz darbu. ![]() ![]() ![]() Rit mana skola vispar bus gandriz tukša visi majas sedes -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Internetaa skatiijos, skolotaaja arii zvaniija, ka riit skolaa nav jaaiet veetras deel.
A kur ir TAA saucamaa "veetra" ![]() ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Vai tad 10-12 kl ar nevajag iet uz skolu....
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Ir jaaiet naf godiigi, kaapeec mums vidusskolniekiem jaacie6 a siikie var apuusties???
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta lietu departaments pieņēmis lēmumu 13.janvārī, atcelt mācības 1.-9.klasēm, portālu "Delfi" informēja domē.
Skolām un pirmsskolas izglītības iestādēm jābūt atvērtām un jāuzņem bērni, kuru vecākiem nav citas iespējas nodrošināt bērnu pieskatīšanu. Ievērojot laika apstākļus, var tikt izsludināts mācību pārtraukuma pagarinājums vai tā izbeigšana. Vecākiem jārūpējas par bērnu drošību ceļā uz skolu un mājup, kā arī sekot informācijai plašsaziņas līdzekļos. Lasat un raudat |
X_Kamui |
![]()
|
Naksies iet
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Starp citu, epriecājaties dārgie, izlaistās dienas būs jāatstrādā brīvlaikā, ja jūs vel ar šo brīnumjauko vēsti neiepriecināja, tad to daru es.
![]() -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
Bet man paveicas.....
![]() man atstradat vajadzes 26 janvari, bus tikai 3 stundas..... un viss var iet majas.... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(arteck @ Jan 10 2005, 12:07) QUOTE(Westy @ Jan 10 2005, 12:01) Manaa uztveree shitaas katastrofas daleeji ir izraisiijushi militaarie speeki, jo vini pazemee izmeegina kodollaadinus, raketes utt. Dzirdeeju, ka to cunami iespeejams ir izraisiijushi kaadas raketes spraadziens pazemee. Ehh ... man te visi apkaart bazaree par jaunas eeras iestaashanos, kad buus jauna paaudze un veel visvisaadas diivainiibas. Jā, jā, šāda nedaudz paranoiska ideja arī ir dzirdēta. Es pats tomēr domāju, ka tas ir bs. Šoreiz Māte daba. Gaja. Neesat vieniigie kas to esat dzirdeejushi.. Tjipa tagad naaks 3 cilveeku rase, kas buus visizgliitotaakie un visgudraakie. Ta jau redzees kaa buus... -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Jan 12 2005, 23:52) Neesat vieniigie kas to esat dzirdeejushi.. Tjipa tagad naaks 3 cilveeku rase, kas buus visizgliitotaakie un visgudraakie. Ta jau redzees kaa buus... Enjgjelji -> CIklopi -> Lemuuri -> Lemuurcilveeki -> CIlveeki -> Man sanaak, ka naaks 6. rase... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hā-hā man nekur nav jāiet! ^__^
Kaut gan mans brālis ar itkā ir vidusskolā; tikuntā viņš neiet... Vienmēr jau var izdomāt attaisnojumu kā piemēram, "Ai, jūs jau zinat cik man vājas tās kājeles, nevaru pie zemes noturēties, un no tiem kokiem arī man baaaail...." Mums šitās stundas būs jāatstrādā projektnedēļā, februārī. Arī labi, diez vai būs kāds normāls projekts tikuntā.... <.< |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Jei! Atstrādasim brīvlaikā... Jei!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Labāk mācieties, gan jau noderēs...
Un cik var vaidēt par to sesiju? Varbūt vajadzētu tomēr mācīties nevis 2x gadā - uz sesijas laiku bet drusku biežāk? ![]() Man sesijas problēmas nesagādā, tiesa gan, man "sesija" ir visu mācību gadu, tāpēc īpaši slinkot nesanāk. Un Kikumi pareizi pateica - atstrādāt nāksies tākātā. Un vispār - tāds brīvlaiks kā Latvijas skolās nekur pasaulē nav. Vasarā vispār ir labi ja 1.5 mēnesis... -------------------- Press any key to continue
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Man te Lielvaardee viss ( saliidzinoshi ) mieriigi bija elektriiba tik uz dienu atsleedzaas bet veejsh debiili dauziija palodzi un neljaava guleet.
![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Tagad zoljikaa taads aizdomiigs veelj6 saacis uzdarboties, Bolderaajaa manaa skolaa iklausiijaas ka u4uki ar puljisosiem pa skolu braukaatu, tur juura blakaam tapeec tur veelj6 riktiigi dod valjaa... Nez zinjaas teica ka mo6 6ovakar buu6ot taa ap 20:00 taa veetra ??? nez.... taadi aizdomiigi maakonji saaku6i celjot apkaart....
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:15 |