![]() ![]()  | 

| AnGeL_LoVe | 

Nov 17 2007, 00:46

| 

![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1548 Joined: 30-September 05 From: HeAvEn  | 

![]() ![]() ![]() --------------------   De-ar fi sa-ti impartesti odata Tu bogatiile ce ai, Din toate darurile tale, Ti-as cere-o lacrima sa-mi dai. Mi-ai da atunci un strop de suflet, ce din adancuri imi rasare, Caci numai din adancul marii Se pescuiesc margaritare...  | 

| Misa | 

Nov 17 2007, 14:51

| 

![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ?  | 

![]() -------------------- Nori Nori Nori~  | 

| AnGeL_LoVe | 

Jan 10 2008, 00:22

| 

![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1548 Joined: 30-September 05 From: HeAvEn  | 

![]() --------------------   De-ar fi sa-ti impartesti odata Tu bogatiile ce ai, Din toate darurile tale, Ti-as cere-o lacrima sa-mi dai. Mi-ai da atunci un strop de suflet, ce din adancuri imi rasare, Caci numai din adancul marii Se pescuiesc margaritare...  | 

| AnGeL_LoVe | 

Feb 28 2008, 23:02

| 

![]() --------------------   De-ar fi sa-ti impartesti odata Tu bogatiile ce ai, Din toate darurile tale, Ti-as cere-o lacrima sa-mi dai. Mi-ai da atunci un strop de suflet, ce din adancuri imi rasare, Caci numai din adancul marii Se pescuiesc margaritare...  | 

| AnGeL_LoVe | 

Sep 2 2008, 01:50

| 

![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------   De-ar fi sa-ti impartesti odata Tu bogatiile ce ai, Din toate darurile tale, Ti-as cere-o lacrima sa-mi dai. Mi-ai da atunci un strop de suflet, ce din adancuri imi rasare, Caci numai din adancul marii Se pescuiesc margaritare...  | 

![]() ![]()  | 

| Lo-Fi Version | Time is now: 4 November 2025 - 17:20 |