![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Man personiigi visvairaak gribas ticeet senajiem griekju mitologijas nezveeriem...Hidras, kimeeras, kentauri...u.t.t.
-------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Jap, cerbers, fūrijas, nornas... smuki, it sevišķi cerbers un tā interpretācija Card captor Sakura animē.
![]() -------------------- ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
QUOTE(darknight @ Jan 12 2005, 11:27) QUOTE(Kikumi @ Jan 11 2005, 18:59) Es ticu vampīriem. Ne jau tiem, kas sūc asinis, bet enerģētiskajiem, kas nosūc enerģiju no cilvēkiem. Believe me, tādi eksistē! Un ar ko šie "enerģētiskie vampīri" atšķiras no vienkārši ļauniem un nepatīkamiem cilvēkiem? Ar to, ka tie neko nedarot iztukšo tevi. Liekas, ka tev vairs nav spēka. Es pazīstu daudzus, kam piemīt šīs spējas. Enerģētiskie vampīri ir zinātniski izpētīti... ![]() Un, nesmejaties par mani! ![]() -------------------- Go and die, please.
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Hai, es nesmjos, man aktiermākslā tādu lietu pat mācīja, ļoti interesanta parādība.
Un starp citu, ļoti viegli sajūtama un novēršama. ![]() -------------------- ![]() |
darknight |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
Pstāstiet man arī...
-------------------- 6 E Q U J 5
|
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
QUOTE(aya-angel @ Jan 11 2005, 22:00) Mēs ar Sigfu ticam rozā ziloņiem un taisam klubiņu par attiecīgo tematu!!!! Visi laipni aicināti pievienoties!! Kopā mēs atklāsim neatklāto un izpētīsim neizpētīto!! ![]() ![]() Piesakos, a citas kraasas ar buus??? ![]() ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Nobalsoju par vilkati.Kaadaa graamataa lasiiju kaa par taadu kljuut taatad: pilnmeenes naktii kailam jaaizlien cauri priedes sakneem( ja taas izliidushas no zemes.
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Nu tad vispirs jaatrod prieded saknes, kas izliidushas no zemes...Lai to atrastu, buutu kaadu dienu plikam pa mezhu jaaskraida...
![]() -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
Yume |
![]()
|
QUOTE(S.U.D @ Jan 13 2005, 15:35) Nobalsoju par vilkati.Kaadaa graamataa lasiiju kaa par taadu kljuut taatad: pilnmeenes naktii kailam jaaizlien cauri priedes sakneem( ja taas izliidushas no zemes. ![]() Aha, un ja no rīta pamostotiess ( ne pēs gājiena, kā māte dzemdījušam pa mežu) nav spēka un nak miegs, tad vajar divus pirkstus nolaizīt un iebāzt štepselī. -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
QUOTE(Yume @ Jan 13 2005, 18:12) QUOTE(S.U.D @ Jan 13 2005, 15:35) Nobalsoju par vilkati.Kaadaa graamataa lasiiju kaa par taadu kljuut taatad: pilnmeenes naktii kailam jaaizlien cauri priedes sakneem( ja taas izliidushas no zemes. ![]() Aha, un ja no rīta pamostotiess ( ne pēs gājiena, kā māte dzemdījušam pa mežu) nav spēka un nak miegs, tad vajar divus pirkstus nolaizīt un iebāzt štepselī. Nu ja nu ja S.U.D:............................................................................................ |
DarkRockslizer |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 131 Joined: 11-December 04 ![]() |
Hm. Dievs ir augstākā personība, ko varētu arī definēt kā absolūtu. Mēs esam tā daļa, gluži kā viss cits eksistējošais.
Spoki ir ēteriskas enerģijas apkopojumi, kas radušies, ja dvēsele ir ļoti gribējusi turpināt eksistēt fiziskajā pasaulē, bet ķermenis to nav spējis. Vizuāli pierādījumi to eksistencei ir uzņemti ar novērošanas kamerām anglijas pilīs. Citplanētieši ir saprātīgas būtnes, dzīvojošas uz citām planētām, citos visumos. Mēs, skatījumā no malas, arī būtu citplanētieši kādam citas planētas iedzīvotājam. Tā kā dabas attīstība paredz saprātīgu dominējošu dzīvības formu izveidi, tad būtu pilnīgi neloģiski uzskatīt, ka esam vienīgie visumā. Jetiji ir mērkaķveidīgie, kuru eksistenci noliedz. .. Vilkači kā tādi nepastāv. Viduslaikos tika novēroti gadījumi, kad cilvēki ar garīgiem traucējumiem mēdza ļauties zvēriskiem instinktiem un kā traki zvēri uzbrukuši lopiem, citiem cilvēkiem. Tas tikai parāda tālaika dziļo pagrimumu. Arī par vīriem, kas naktīs devās piedzerties un vēlāk pēc "plostošanas" sazinkur atgriezušies mājās, runāja kā par vilkačiem. Runa par vilkačiem varējusi iet arī gadījumos, kad vilcene izaudzinājusi cilvēkbērnus kā savus mazuļus un tie iemācījušies dzīvot kā vilki. Vampīru arī nav. Leģendas opar tiem sākušās no aristokrātiem, kas slimojuši ar akūtu ādas slimību, kuras rezultātā no saules iedarbības āda sākusi asiņot. Slimnieki varējuši iziet laukā pastaigāties tikai naktīs. Šī slimība līdz mūsdienām ir pazudusi. -------------------- All the things that exists never will disappear as they have never begun. Therefore, all is eternal except links between them, us.
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(DarkRockslizer @ Jan 15 2005, 17:35) Es apšaubu tādu būtņu saprātu, kuras (pēc nostāstiem) lidinās apkārt šķīvjos/cigārveidīgos objektos/dematerializētā veidā utt., zog un izķidā govis govis un citus mājlopus kā arī ievieto velnszinkādus implantus cilvēkos un dažreiz arī apaugļo tos (hmm, Jaunās Derības nevainīgā ieņemšana?), vienmēr lidinās apkārt, taču nekad nenolaižas publiskās vietās un neapsveicinās ar mums; kuru ķermeņi ir tievi gari ar lielām galvām un tumšām ūdeņainām acīm un ir skaidri redzams, ka fiziskam darbam tie nav piemēroti (varbūt bez tā kosmosā var iztikt?), kuri atsāj dīvainas zīmes mežos un labības laukos....Kur te izpaužās augstais saprāts? Kas attiecas uz vamīriem, tad tādi tik tiešām pastāv. es nerunāju par enerģetiskajiem ampīriem, kuru eksistence jau sen ir pierādīta un apstiprināta. Runa ir par īstiem vampīriem, protams, bez pagarinātiem acu zobiem, bez bailēm no saules gaismas un bez spējām pašam lidot. Taču tā ir slimība, kas izpaužas kā zināmu vielu deficīts, kas atrodamas asinīs, taču pašu asinis to nespēj saražot, un tā nu šiem cilvēkiem, lai kompensētu savas fiziskās nebūšanas, nākas dzert asintinju donoru centros, slimnīcās vai no jaudzimušiem zīdaiņiem, tas viss ir atkarīgs no viņu cilvēcības pakāpes. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
īstam vampīram ir jābūt albīnam, kanibālam + pietiekami bagātam, lai tam būtu sava pils.
cik daudzi zin, ka pirmās vampīrfilmas "Nosferatu" galvenajam aktierim Max Schreck nevajadzēja nemaz nogrimmēties (ja nu tikai kādi liekie zobi)? un šī fakta iespaidā tapa filma "Vampīra ēna" ar Defo galvenajā lomā. -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Jan 15 2005, 19:02) Kas attiecas uz vamīriem, tad tādi tik tiešām pastāv. es nerunāju par enerģetiskajiem ampīriem, kuru eksistence jau sen ir pierādīta un apstiprināta. Runa ir par īstiem vampīriem, protams, bez pagarinātiem acu zobiem, bez bailēm no saules gaismas un bez spējām pašam lidot. Taču tā ir slimība, kas izpaužas kā zināmu vielu deficīts, kas atrodamas asinīs, taču pašu asinis to nespēj saražot, un tā nu šiem cilvēkiem, lai kompensētu savas fiziskās nebūšanas, nākas dzert asintinju donoru centros, slimnīcās vai no jaudzimušiem zīdaiņiem, tas viss ir atkarīgs no viņu cilvēcības pakāpes. Cik liela ir varbuutiiba, ka taads vampiirs pats uzzin, ka vinjam truukstoshaas vielas atrodamas citu asiniis? Man taadas aizdomas, ka bez dakteriisha nekas nebuus... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:07 |