![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Outlawz @ Jan 17 2005, 01:53) īstam vampīram ir jābūt albīnam, kanibālam + pietiekami bagātam, lai tam būtu sava pils. cik daudzi zin, ka pirmās vampīrfilmas "Nosferatu" galvenajam aktierim Max Schreck nevajadzēja nemaz nogrimmēties (ja nu tikai kādi liekie zobi)? un šī fakta iespaidā tapa filma "Vampīra ēna" ar Defo galvenajā lomā. Vampiira ena man patika.......... ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Outlawz @ Jan 17 2005, 00:53) cik daudzi zin, ka pirmās vampīrfilmas "Nosferatu" galvenajam aktierim Max Sčreck nevajadzēja nemaz nogrimmēties (ja nu tikai kādi liekie zobi)? un šī fakta iespaidā tapa filma "Vampīra ēna" ar Defo galvenajā lomā. Es zināju. Bet tās visas ir baumas un nostāsti, kuros ir grūti sameklēt kaut kripatu patiesības. Maksis vienkārši bija izcils aktieris, kas pārliecinoši iemiesojās savā tēlā. Protams, mazliet dīvains un savdabīgs, bet ne nu vinš dzēra cilvēku asinis ne nu kā. Bet filma "Vampīra ēna" tiešām laba. Aktieru izvēle jeb kā mums moderni pieņemts to dēvēt kāāāstings lielisks. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
es ticu POHEMONAM man vinjsh biezhi ir moociijis
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es ticu ljaunajam Espanjemstavnaud briesmonim, kas uzdarbojas, kad es dzeru. Naakamajaa dienaa naudas vairs nav...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
QUOTE(edg @ Jan 18 2005, 12:56) Es ticu ļaunajam Espaņemstavnaud briesmonim, kas uzdarbojas, kad es dzeru. Nākamajā dienā naudas vairs nav... oj, ir vēl arī, Espaņemstavnaudbetnešodienjošodientuvairsnedzers briesmonis, kurš neļauj dzert, bet liek maksāt rēķinus. -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(edg @ Jan 18 2005, 12:56) Es ticu ļaunajam Espaņemstavnaud briesmonim, kas uzdarbojas, kad es dzeru. Nākamajā dienā naudas vairs nav... Šo es pazīstu. Viņam pat konkrēts veidols ir, bet to var ieraudzīt tikai lūkojoties spogulī. No tiesas baiss purns. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
QUOTE(kaarleens @ Jan 18 2005, 09:23) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
BTW naturaals Pok'emona polls. Nu gluzhi kaa www.kurbijkurne.lv
Uh un es ticu briesmonim "Dajpetjsantjim!" -------------------- Geeks rock!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
A tu tici SHINCHANAM? o__o; Tas ir liels un gļotains ar 13 lipīgiem taustekļiem un sešām zobu rindām trejās mutēs, kam patīk pa naktīm klusi šļūkt pa vecrīgas bruģi un meklēt 13 gadīgus duelantus lai atņemtu viņiem dekus, bet pašus iebāztu atkritumu tvertnēs.
![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Pieskaiti mani klāt! Man arī patīk atņemt dekus un stūķēt duelantus miskastēs!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
-nDigo- |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
juus briesmonji taadi, ko tie 13gadiigie duelanti jums ir nodarijushi???(vai vinji vienkaarshi ir vieglie upuri?)
labi ka es pa vecriigu reti kliistu, kur nu veel vakaros ![]() -------------------- |
Kyoushu |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
Spoooki un citplanetieshi... (tikai ne zaljie) tad weel zekju ruukjiishi... dabuu jaunu kravu ar zekjeem peec nedeeljas gruuti salasiit paari...=/ Tas ir pieraadiits. Un es pat zinu kur winji sleepjaas... Aiz manas weljasmashinas...
-------------------- ![]() |
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
nee....es reiz ticēju zobu fejām...kaut kur pirms 5 gadiem, jo visu laiku, kad noliku zobu zem spilvena nākošajā rītā tur atradās pieci lati.....
![]() -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
muusdienaas ir modernaakas zobu fejas. virzaas augshup pa karjeras kaapneem, pieprot ciinjas, iebiedeeshanas un baros salasiishanaas maakslas. zobus nesavaac, tikai liek no tiem shkjirties, bet naudu gan labpraat panjem. der arii elektrotehnika un ritenji. paarvietojas graciozos 3striipu kostiiminjos, baros skaitaa ne mazaak kaa pa 3(sakritiiba ar striipu skaitu uz kostiima? I don't think so...
![]() -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Zeķu gariņam, kas zog zeķes no veļasmašīnas ![]() Bljaaviens, es jau domaaju ko man zekjes saak pazust ![]() ![]() Edit:tagad es vinjiem ticu :S This post has been edited by Ayumi: Oct 26 2006, 00:06 -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |