![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Es ticu zamšiem. Tiem, no kuriem taisa jakas un visu ko. Dermantiņš arī it kā pastāvot.
-------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Ticiet vai nē, bet širinkatori pastāv.
-------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
shirinka-tori ? 'shirinka-putns'? russosinoidaalie slaavu-mongoloiidas izcelsmes metisi ar ekshibicionistisku putna tetoveejuma uz loceklja demonstreeshanas fetishu?
|
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Es pavisam noteikti ticu spokiem! Nevar neticēt ja pats tādus sastop! :3
-------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
duck&cover |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 24-July 07 ![]() |
Es pavisam noteikti ticu spokiem! Nevar neticēt ja pats tādus sastop! :3 huh? ja jau satiek , tad vairs nav interesanti un nevar izmantot savu lielisko izteeli. amm.. ja tev vel par teemu ir runa tad... nevaru pateikt kam bet gan jau kkam ticu, nevaru pateikt kam, visdriizaakais tas buutu vnk kkas taads kas iisti neatbilst nevienai kategorijai ![]() ![]() |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Zeķu gariņam, kas zog zeķes no veļasmašīnas ![]() Ūjē, tātad viņš arī pie tevis ciemojas? ![]() -------------------- (sun)
|
Pinkpanther |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 11-December 06 From: ja samekleesi manu eenu, samekleesi arii mani ![]() |
oi, labaak pat nesaakshu uzskaitiit tos, kam es ticu.
![]() nevaru izshkjirties kuru punktinju atkjekseet balsoshanaa, tur nav piemineeti ljoti daudz mistiskie radiijumi... ![]() ![]() ![]() -------------------- |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
shirinka-tori ? 'shirinka-putns'? russosinoidaalie slaavu-mongoloiidas izcelsmes metisi ar ekshibicionistisku putna tetoveejuma uz loceklja demonstreeshanas fetishu? ![]() ![]() Bet ja par teemu es laikam vairaak ticetu citplanietieshiem jo tie nav vieteejie ! Protams vampiires glaastiem es arii nespeetu pretoties, kaut tas man maksaatu dziivi! This post has been edited by exile: Jul 31 2007, 03:33 -------------------- No name superhero
|
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Vienu gan es varu atzīt, pa manu māju dzīvojas kāds dīvainis.Viņš visu laiku pazaudē manas zeķes un slēdz iekšā televizoru. LL
- |
Kenga. |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 1-September 07 ![]() |
NLO. Tikai un vienīgi citplanētiešiem. Vēl varbūt spokiem, un lidojošam cūciņām, bet tas viss.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:02 |