![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Man ir tāds prikols, ka jau tā ir paša lsass vaina.
Man ir nets, nav nets, viņš tāpat izlien. Un man stāv gan atnivītus, gan siena... gan safeXP.. >.< -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
OK, tas vairs pat nav smiekliigi. 2 meeneshus ar shito dziivot.... vaita tieshaam tik gruuti izbriiveet taas 2h lai visu saliktu kaa vjag? Vienkaarshi vandi nost sisteemu un liec pa jaunu. Neredzu baigaas problemas.
-------------------- Because i can!
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Man pašlaik ir problēma, nav xp prof, ar offisu nevienam, kad buus tad arii man buus viss kaartiibaa
-------------------- ![]() |
gix |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 31-October 04 ![]() |
nekadu problemu, 1mais solis
nonjemam automatisko restartu, pec tam atrodam removeri, tur kaut kads patch vel ari naca, un visu sataisam, safe mode, parestartejamies, visu sakartojam, apakalj vecaja mode, un baudam dzivi talak, bet firewall gan ieteiktu saakt lietot! |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Firewalls nav vajadzīgs. Un Client for Microsoft Networks standalone datoram arī nav vajadzīgs. Lietoju XP jau kopš tā iznākšanas un manā datorā neviens trojānis vai vīruss nav bijis, mana datora tīkla settingi:
![]() Un NetBIOS for TCP/IP arī atslēgts: ![]() Tik maz vajag lai dators būtu praktiski neuzhackojams+regulāra draudzēšanās ar Windows Update saitu. Noteikti ieteiktu atslēgt Remote Registry un UPnP servisus -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 09:21 |