![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Huh.. noskatījos ar pirmo piegājienu kas nemaz nebija manos plānos. Pagaidām šī ir vislabākā drāma kādu vien ir nācies redzēt. Asaras bira gandrīzvai katrā sērijā. Lai nu kā, bet beidzās pavisam savādāk nekā likās visas animes laikā, bet žēl tomēr ka tā beidzās...
Sižets - hmm.. bez spoilerien kautkā nesanāk uzrakstīt, jo starp pirmajām 2 un nākamjām sērijām paiet diezgan ilgs laika sprīdis, bet katrā ziņā sižets ir tiešām lielisks. Animācija - animācija vienkārši izcila un skaista, man jau ļoti patika kā tas viss bija uzzīmēts. Mūzika - kā jau īstās drāmās pieņemts - aizskustinošos brīžos skan klavieres, kas patiešām aizkustina un noved līdz asarām. Pēdējai epai endigs ir ļoti labs. Tēli - vairāk ir likts uz galvenajiem varoņiem (3), par pārējiem tika pastāstīts daudz mazāk, bet nu tas tā arī ir jābūt. Droši dodu 10/10 jo īpaši neredzu ne iemeslus ne lietas kam piekasīties. Patiešām skaista, aizskustinoša drāma/romance. -------------------- |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
KAA ir DVDrips jau iznācis - http://kaa.animeconnection.net/torrentpage/
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Pēdējā laikā esu smagi kritis uz School/romance/drama
Piekrītu Jurčika vētējumam 10/10 Noskatijos vienā rāvienā ... neticēsiet, bet vēl šodien nevaaru nekādi realitātē atgriesties, iekšās viss uz rinķi iet, ... pat tāda sajūta - itkā slikti ap dūšu būtu. Words are meaningless ... noskataties kas vēl nav redzējuši ... labāk vēlāk nekā nekad. Prievienoju šo te gabalu pie MAST SII -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Mungo |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 4-December 05 ![]() |
Šī anime mani gan saraudināja, gan kaitināja. Tā kā negatīvo emociju vairāk, nekā pozitīvo, pie mīļākajām nepieskaitu (būtu tikai raudinājusi - būtu ok).
Kā te iepriekš norādīja - galvenais varonis galīgi bez mugurkaula, pilnīgi peldēja pa straumei. Galvenā mācība - nevar izpatikt visiem, pat ja galīgi neņem vērā savas vēlmes. Puisis bija sapinies savās jūtās un galīgi samudžināja arī pārējo dzīves. Bet par mūža mīlestību - seriālā tieši tā arī notika. Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Viņš taču palika ar meitenei, kuru mīlēja no paša sākuma, bet nespēja atzīties jūtās. Tikai viņai izpatīkot viņš sāka satikties ar viņas draudzeni. Tādā gadījumā arī šis ir spoileris. Citēju AlexMak: "Ljoti daudzos serialos tiek telota (nosaciti) ideala milestiba, kur galvenie varonji iemilas vienreiz uz visu muzhu, un, izejot cauri visadiem parbaudijumiem, paliek kopa. Ar to ari atshkjiras Kimi Ga Nozomu Eien, ka beigu beigas galvenais v. paliek ar citu meiteni." This post has been edited by Mungo: Feb 21 2006, 14:16 |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
Manai gaumei shitaa lieta ir par saldu un vinja ir iisas formas ziepju operas atveidojums anime formaa.Par dadz visa kaa...miilestiiba, pienaakums, negadiijums, zaudeeta atminja, koma, cita miilestiiba, punjkjini puikas, nejeedziiga mazaa maasa, bimbaashana etc etc etc...nju vienk paaraak saldi manai gaumei. Manc saka, ka shii anime ir paarveerteeta....
Bet katraa zinjaa smuki saziimeets un noteikti doma ar bija laba, bet lai to visu uztaisiitu smuiki un taataalaak vajag bikinjaas vairaak seeriju lai labaka paraadiitu to nabaga cilveecinju smadzenju darbiibu lai pilniibaa sakristu a ziepju operaam... -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Protams cik cilvēku tik gaumju
![]() S razu na ras arī ziepju opera spēj aizkustināt riktīgi. + Šeit nevienu nesauc Hulio Iglesias ![]() Bet nu gribētu pievērst uzmanību anidb Info vērtējumam 2,5k cilvēcinu novērtēja un rezultāts sanāca 8,5 (imho neslikts vērtējums "ziepju operai") -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Nu šitam seriālam es 10/10 dodu
![]() ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Pirms 2 gadiem jau gribēju šito noskatīties, bet nekā nebija laika. Nu ta beidzot noskatījos. Bija tieši tā, ko es domāju/zināju un sagaidīju - tā ir labākā drāma. Ne pa velti Animenfo topā šī anime atrodas 1. vietā.
Tikai sapratu, ka mani plika drāma tik stipri nepiesaista. Nekādu citu žanru klāt šajā animē gandrīz nebija. Tāpēc 10 nedošu, bet došu 9/10. |
Arfija |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Ziniet...Es tomeer esmu laimiiga ka saaku intereseeties par animi un atgriezos pat ar visu spiitiibu...Dažreiz ar animi un taas iespeejaam var izteikt daudz vairaak nekaa vien ar vaardiem vai iisto dziivi....Shis seriaals ir vienkaarshi briinishkjiigs....Noskatiijos pirmo seeriju un noteikti skatiishos paareejaas.....
PALDIES ANIME KA TU PASTAAVI! |
bladez |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Mjā........
Nu kā jau teica, cik cilvēku, tik viedokļu. Kautgan man pašam ĻOOOTI patīk love-Romance/Drama/School Šitam es labākajā gadījumā dodu vērtējumu 3.5/10 Likās pārāk ziepj-operas cienīgs sižets. Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Puisis iemīlējies meitenē, meitene nonāk komā, puisis iemīlas citā meitenē, un saiet kopā. Pārāk jau izbijis sižets un VISAS sērijas tālāk par 3 nežēlīgi velkas. Tālāk par 8 epizodi tā arī neizvilku. Un tā jau centos piespiest sevi noskatīties tās 6 epas ![]() Un ticiet man, Love-romance ir mans mīļākais žanrs. (un nē es nēesmu bessirža cilvēks ![]() |
Hinata |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 28-April 06 From: LV ![]() |
njaa pileniig piekriitu bladez. man shii anime vispaar nearko nelikaas iipasha un ljoti atgaadinaaja ziepju operu! tjipa tipiskais sizetinjsh ka zaudee atminju tikai sajaa gadiijumaa aizmieg uz triis gadiem
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ^_^
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
neesiet stulbi, nekaadu atminju vinja nezaude. Un ja tu 24 seeriju garu seriaalu nevari noskatiities liidz galam... Jaasaka godiigi, beigas bij pashas labaakaas.
Kas sho gabalu krasi atshkir no ziepiju operas ir character un storyline developments (Kas ziepju operaas ir tikai virtuaals) |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Nu es ar tur nesaskatīju nekādu dižo ziepeni, jo ziepenees ir tikai miilu, pametu, miilu, ieniistu un atkal miilu(šoreiz uz visu mūžu), bet par gaumi nestrīdās...Seriāls bija vnk ideāls(kā jau iepriekš minēju)...
This post has been edited by Winry: Jul 8 2007, 00:05 -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Hinata |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 28-April 06 From: LV ![]() |
24 seerijas?? man liekas ka tur ir 14~ un par to atminjas zaudeeshanu nu tas bija kaa saliidzinaajums jo cik zinu ziepenees taa parasti notiek
![]() un man liex ka ja nevar noskatiities liidz galam tad anime vnk nepatiik. tu tacu nespiediisi sevi skatiities ko taadu kas tev nepatiik ![]() -------------------- ^_^
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Ir bijuši gadījumi, ka cilvēks noguļ komā ~ 20 gadiem.
P.S. Lai nav offtopiks - Kimi Ga Nozomu Eien noskatījos pirms vairākiem mēnešiem, tādēļ īpaši labi vairs neatceros, tomēr varu teikt, ka tā ir viena no labākajām animēm, kādu man gadījies redzēt, laba grafika, lielisks sižets - 10/10. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:00 |