![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
QUOTE(Winry @ May 6 2006, 08:42) Nu nē..... Vienkārši šī Anime man nepatika. 90% šajā animē sastāv no plikas stāvēšanas un mulšanas. Un tad vēl tā komā guļošā māsa nikna u.t.t. Likās pārāk, nu nezinu kā pateikt. Varbūt samāksloti??? Es esmu redzējis daudz labākas love-romance. Tākā es tāpat neskatīšos, nospoilojiet beigas. Kādas viņas bija, laimīgais, vai kāds nomira beigās??? |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Vienam laimiigas citam nee, bet spolot nespoiloshu
![]() Un nosauc luudzu kaadas labaakas love-romance tu esi redzeejis? man kautkaa peedeejaa laikaa iztruukst shii zhanra. |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(bladez @ May 8 2006, 07:55) Tev šī anime nepatika, jo Love-Romance šeit ir maz - tikai pirmajās 2 un pēdējās 1 vai 2 sērijās. Pārējais ir Drama. Un tākā plika Drama tev nepatika, tāpēc arī anime nepatika. |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
QUOTE(Hikaru @ May 8 2006, 16:05) Tev šī anime nepatika, jo Love-Romance šeit ir maz - tikai pirmajās 2 un pēdējās 1 vai 2 sērijās. Pārējais ir Drama. Un tākā plika Drama tev nepatika, tāpēc arī anime nepatika. Nuuu, iespējams. ... Mjā...... Tikko paskatījos lielo animi listi, un pārāk daudz drāmu nēesu redzējis. Kā jau sen teicu, Drama naw mans mīļākais žanrs. Mīļākais man ir Love/Romance ![]() |
Lust |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 95 Joined: 15-March 06 ![]() |
Noskatijos. Labs anime , bet sirdi plososhas emocijas nebiju saticis.
Es veerteeju 6/10 -------------------- yokubou
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Не смотрел.... Наверное прибтся скачать...
|
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
QUOTE(Spectre @ Feb 21 2006, 10:36) Protams cik cilvēku tik gaumju ![]() S razu na ras arī ziepju opera spēj aizkustināt riktīgi. + Šeit nevienu nesauc Hulio Iglesias ![]() Bet nu gribētu pievērst uzmanību anidb Info vērtējumam 2,5k cilvēcinu novērtēja un rezultāts sanāca 8,5 (imho neslikts vērtējums "ziepju operai") nju vieniigais kas pietruuka, lai buut kaartiiga ziepju opera bija kaada pazaudeeta beerna atrashana.... kaa jau pats teici, gaumes ir dazhaadas, un liela dalja pasaules skataas ziepju operas un tiek liidz sirdij aizkustinaatas, a to es a skaidroju to veerteejumu... -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Devillly |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 84 Joined: 14-January 06 ![]() |
Ja godīgi, tad man tik tiešām ļoti patikās..! Vienkārši sirdi plosoša anime...
![]() -------------------- I am so lonely...
|
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. baac,baac,baac........Sorry par spamu.... Tik aizkustinosha seerija kaa 2otraa shajaa seriaalaa man vava redzeetaa....Tikai iisti nesapratu kas tur taalaak notika....vai var plzz kaads paskaidrot kas ar to meichinju kuru notrieca auto notika to triis gadu laikaaa.... |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Viņa bija komā.
|
Mungo |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 4-December 05 ![]() |
hmm... drīzāk jau sirdi plosoša melodrāma nevis drāma
|
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Jaa......ehh..Tik skaistu sirreaalu veel nebiju redzeejusi...e snekad vee nebiju domaajusi ka aizraushos ar kaadu seriaalu..
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Kadaresiz sev teicu- Seriaals???NU nee...Tas nebuutu manaa gaumee.... |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
WTF? kaadaa jeegaa cilveeki ir saakushi spoiler tagus izmantot, lai sleeptu komentaarus? ffs...
|
Rika |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 6-November 05 From: I am un-locatable ![]() |
Noskatījos...it kā jau patika,bet pēc tam visādas domas...Vienīgais,ko es secināju bija-vajadzēja viņam no viņām abām izšķirties,nebūtu nekādu lielo problēmu,pamocītos,nu un labi,pēc tam aizmirstu...
Vienīgais,kas man patika visvairāk bija tas kā bija uzzīmēts un tas,ka pēc katras noskatītās sērijas vajadzēja ilgi un dikti pārdomāt visu.Savā ziņā tur var saskatīt problēmas,kuras mēdz būt arī dzīvē.Lūk kāpēc man patika. -------------------- даже добро делал всем на зло
|
Hinata |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 28-April 06 From: LV ![]() |
njaa man tas dzex vispaar likaas kkaads nespeejiigais. paaraak viegli padevaas gruutiibaam~
-------------------- ^_^
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:59 |