IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

4 Pages V « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
> Kimi Ga Nozomu Eien
Rika
post Jun 3 2006, 09:47
Post #46

Danshaku

Group: Chuunin
From: I am un-locatable

QUOTE(Hinata @ Jun 2 2006, 19:59)
njaa man tas dzex vispaar likaas kkaads nespeejiigais. paaraak viegli padevaas gruutiibaam~
*

Tev taisnība,viņš bija pārāk nespējīgs...

--------------------
даже добро делал всем на зло
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Mimi
post Jun 27 2007, 01:04
Post #47

Shishaku

Group: Chuunin

Šī anime ir diezgan laba ar savu dzīves reālo pelēkumu, un itkā viss ir labi, jo TAISNĪGI, bet man nepatika... Anime rādīja cilvēku nogurdiošo bezspēkumu cīnīties ar dzīves grūtībām, taču, ja atver acis atklātajai pasaulei, jāatzīst, ka tā laikam rīkotos daudzi cilvēki.
Nedomāju, ka puiši 3 vai 4 gadus mīlētu nekustīgo lelli.
Mani nogurdināja cilvēku rīcības, nogalinot cerību, pirms tā paspēj atvērt acis.
Iespējams, esmu stipri par jaunu šāda veida animēm. Un iespējams, pārāk sentimentāla.
Man patika realistiskums, bet viss beidzās tik pelēki, tik... nepatīkami. Bet tāda nu ir skarbā dzīve, cilvēks nekad neizvēlas grūtāko ceļu, viņš izvēlas īsāko, vieglāko, pat nedomādams par to, ka ir garāks un grūtāks. Viņu nemaz neinteresē tas, ka aiz tā garākā var paslēpties kaut kas labāks.
Vui, es riktīgi novirzījos no tēmas, sākot filozofisko dzeju...
Tātad, manas domas - anime skaista tikai pirmajās epizodēs, uz beigām tā paliek skumjāka un skumjāka. No sapņiem uz reālo dzīvi. Paskatieties, diezgan forša, bete tomēr tiem, kuri auga Air un Kanon auzkustinājuma iespaidā, šis varētu nepatikt... ^~

This post has been edited by Mimi: Jun 27 2007, 01:18

--------------------
(sun)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

4 Pages V « < 2 3 4
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 12:00