![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Katram jau ir sava gaume, un katram patīk kaut kas cits. Un edg (kā, lai to pasaka maigāk), *lol* tā kā tu daudz laika esi pavadījis apgaismojot citus, tad man liekas, ka tev jau mazliet par tālu aizgājis ar to visu hentai... Sorry, bet es vienkārši tā iedomājos. Tev nav uzreiz jāapvainojas vai jāsāk vārdu karš ar mani... Gomen, minna!!!
![]() ![]() -------------------- Go and die, please.
|
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Kikumi, es tev piekrītu. Edg, just think about what she(Kikumi) said
![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
![]() ![]() Nezinu vai tas ir liekams pie cute, bet vienalga: ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Jei for Kaze to Ki no Uta..
![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
||
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Zheel, ka forumaa nedzird izteiksmi, kaadaa lietas izrunaa... Tas, ko es teicu, bija manas paardomas par bildes taisiitaaju izveeleeto skatiitaaju auditoriju, kaada taa vareetu buut. Laikam vainiigs, ka esmu radiijis iespaidu, ka ar savu teikto vienmeer gribu kritizeet, un vairs nav iespeejams atshkjirt, kad ko daru... reizeem esmu peec vella nopietns, reizeem bezsakariigi nenopietns. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
||
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Nu, ja tas ir tā, tad es atvainojos! Tomēr manī tās bildes nekādas jūtas vai aizdomas neizraisīja, tāpēc arī nenovākšu!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
edg |
![]()
|
||
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Kaapeec, lai tev vajadzeetu aizvaakt? Normaala bilde. Tu laikam veel aizvien domaa, ka taa bilde manii kaut kaadas negatiivas sajuutas izraisiija... ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
||
Kikumi |
![]()
|
Jā, bet nu jau man pieleca, ka tu neko ļaunu nedomāji!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Kikumi |
![]()
|
Šito es pati uztaisīju!!!
![]() ![]() -------------------- Go and die, please.
|
edg |
![]()
|
||
Ja arii uzziimeeji, tad tev maajaas jau ir 3 latvieshu pashziimeetas animes, un es vispaar nezinu, kas ir traktors... ehh, taa gribeetos, lai tu tieshaam buutu to uzziimeejusi - buutu mums taada maaksliniece, ka vai nu... ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
||
Kikumi |
![]()
|
||||
Ak, edg, tu mēdz būt tik neciešams dažreiz! ![]() ![]() -------------------- Go and die, please.
|
||||
edg |
![]()
|
||||||
Bet taa gribeetos, lai tu buutu ziimeejusi ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
||||||
Kikyou |
![]()
|
||
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Worship me ![]() 20 minuutes paint shop pro 7 lai roozaa kljuutu par zalju ![]() |
||
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Miiljuminsj
![]() ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2 August 2025 - 04:37 |