![]() |
![]() ![]() |
![]() |
icewirm |
![]()
|
![]() summoner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 400 Joined: 28-March 05 From: the other side of the world ![]() |
This is the matter, a hurricane is on his way to hit the place I live, most of you don“t give a damn about it, but I will not have internet betwen a week an a month starting the monday, that“s the reason why I“m posting like a desperated.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(Baka @ Jul 15 2005, 12:08) ja godiigi, tad topika nosaukumaa nekas nav piemineets par virieshu dzimumu. "Jaukas, miiljas, nevainiigas" - diezin vai ir attiecinaams uz viirieshiem ![]() ![]() Pirmkārt-es jau rakstīju, tas ir domāts bildes, nevis dzimums ildēm. ja tas tā nebūtu tad es to uzskatītu par diskirimināciju un nomainītu nosaukumu. Otrkārt-man ir atļauts postot vīriešus visur. Es ir frīks, tauta ar to samierinājās. Un kamēr es nelieku yaoi, tikmēr neviens vairs neiebilst. Un tagad mēģini man iestāstīt ka bilde pati par sevi neatbilst noteikumiem. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Forgotten*Memory |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 17-September 04 ![]() |
Un patiešām, puišu bildes arī var būt mīļas, jaukas un nevainīgas! :}
![]() ![]() -------------------- ![]() "..." |
Baka |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 7-March 05 From: Hell ![]() |
okeeeej... Paldies dievam Tu neliec yaoi
![]() bet jautaajums, vai pirms pirmspeedeejaa pousta bildee ir atteelota meitene vai zeens? un turpinot taalaak kasiities... taa bilde iisteniibaa atbilst gan ![]() Touche! ![]() -------------------- -------------------------------------------------------
えとう、私は馬鹿です。. ------------------------------------------------------- ![]() |
CryRat |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
-------------------- my megabusters :X
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(Baka @ Jul 16 2005, 10:41) bet jautaajums, vai pirms pirmspeedeejaa pousta bildee ir atteelota meitene vai zeens? un turpinot taalaak kasiities... taa bilde iisteniibaa atbilst gan ![]() Touche! ![]() Emm, bildē ir skandināvu mitoloģijas lepns pārstāvis, Loki. ( Matentai Loki Ragnorak) pie tam, tas ir oriģinalais arts, un iebilst nekam nevar. ![]() -------------------- ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
![]() -------------------- |
Forgotten*Memory |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 17-September 04 ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() "..." |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Pilniiigi liels, liels :evil grin: paraadaas. Tik daudz (burtuski ~60%) no visaam sheit peedeejaa laikaa posteetajaam blideem kaa arii ja krietni passen posteetajaam ir njemtas no H-Games. Vairaakaam patr ir studiju vaardi, kas prezentee shiis gaames.
![]() ![]() -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
As title say's...
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Un veel paariitis...
Yume |
![]()
|
va...
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 18:17 |