![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
AlexMak |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 21-February 04 From: Ventspils ![]() |
Pedeja serija, kur Alucarde pret Inkognito cinijas, pirms naves Incognito uzprasija, kas Alucarde tads ir un tika paradita puse no Alucarde sejaas. Man liekas vinjam bija usas, bet es varu kludities- sen skatijos. Kads zin vai Vladam Drakulam bija usas?
-------------------- Don`t hate the player, hate the game!
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es pienjemu, ka bija Drakulam uusas, t.i. tam, kas Drakulas prototips. Par to, kaads vinjsh graamataa atteelots nezinu, neesmu lasiijis, veel.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu peec Stokera graamatas bija gan Drakula'm uusas. Pavisam mazas, bet bija. Hmm, bet Hellsing'aa es taadu liet gan neatceros.
![]() -------------------- ![]() |
Dzonis |
![]()
|
||
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
Nu, nu...!??Nu gaaja runa par bazniicu, par karalieni,bet ja saki ka bija veel kas, tad padalies ![]() -------------------- |
||
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Dzoni tu filmu "Darkula" neredzeeji? Tur bija taads personaazhs kaa Helling's..Ja labi padomaa pat var atcereeties... Tam nebija saistiibas ne ar bazniicu, ne ar politiku.. un pasarg dievs- ar Anglijas karalieni..
-------------------- ![]() |
TheBadEdd |
![]()
|
||
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Hmmm... Integras teevs?! ![]() -------------------- ![]() |
||
Yume |
![]()
|
Jap, laikam tas bija teevs..
Gan graamata gan filmaa vinsh tiek piemineets, bet taa.. pa celam.. Tas bija dakteriits ka bija aarsteet Vlada sievu. -------------------- ![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Bishku ne pa teeemu bet kjiniiti driiz raadiis kaadu filmu ar nosaukumu "Van Hellsing"!!! WTF?!
Rune |
![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Tur maz kas par Hellsing anime teemu... vismaz spriezot peec atteeliem un apraksta. -------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
||
Yume |
![]()
|
Baigi dzirdeetais nosaukums, kaad nevar linku nomest, kur par filmu apraxts?
![]() Es te savos screenu kraajumos nesen uzduuros taadam Alucard'am... vai nav shmuki? Attached image(s) ![]() -------------------- ![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
vakar skatiidamies hellsing atcereejos ka nezinu atbildi uz veel vienu jautaajumu: kaa labaa darbojas inkognito.?ir kaadas domas?diemzjeel seriaala beigaas uz to arii netiek atbildeets (paaraak daudz neatbildeetu jautaajumu..)
-------------------- |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
van helsings - tas it kaa naakot no Brema Stokera Drakulas (hvz, vismaz man taa staastija).
skabais |
![]()
|
||
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 76 Joined: 27-April 04 From: Dānija -> Aarhus ![]() |
ieks mangas ir dots majiens - visas tas saizes pecpuse (Incognito un maksligie vampiri) - it ka kaut kada fasistiska organizacija, bet no Amerikas (par pedejo isti dross neesmu) -------------------- God! Please, give me the detachment to accept those things I cannot alter, the courage to alter those things which I can alter, and the wisdom to distinguish the ones from the others. Amen.
|
||
сприган |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 3-May 04 From: Riga ![]() |
I can say that.....anime HELLSING sux ,and sux hard ,but manga HELLSING is much better
![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
QUOTE The main characters are part of the Hellsing organization, which seems to have been inspired by the Lovecraftian Miskatonic University's Wilmarth Foundation, which is an organization formed for fighting demons and the undead. The Hellsing organization would apparently be, then, a variation of the Wilmarth Foundation. The name Hellsing comes from the character of a similar name in Bram Stoker's Dracula, Abraham Van Helsing. The leader of Hellsing organization, Integra, is the great granddaughter of the grizzled professor. The main character is named Alucard, and this is another relation to Dracula (Alucard is Dracula). Alucard is simply Dracula spelled backwards. Anime ir ļoti forša, mazliet asiņaina, bet forša (kā es atkārtojos). Neesmu redzējusi pilnībā visas sērijas. Piekrītu, ka nobeigums bija tāds mazliet savāds. Sapratu, ka ļaunais var tikt apturēts tikai ar īstena nemirstīgā palīdzību. Laikam Alukards bija šis nemirstīgais. Kādā saitā lasīju par viņa sakariem ar to ūsaino veci, bet šis saits vairs nestrādā (nu gan cūcība)... ![]() -------------------- Go and die, please.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:43 |