![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
skabais |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 76 Joined: 27-April 04 From: Dānija -> Aarhus ![]() |
viens no galvenajiem iemesliem kapec man patik Helsing - tas ir Alucards. Arkartigi fascinejos, unikals, mistisks tels/ personiba - bez tam - ka medz teikt "stiligs". Ja Alucard atainotu savadak (piemeram daudz klasiskaku Drakulas variantu) - prieks manis si anime zaudetu interesi/patiku.
-------------------- God! Please, give me the detachment to accept those things I cannot alter, the courage to alter those things which I can alter, and the wisdom to distinguish the ones from the others. Amen.
|
Yume |
![]()
|
||
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Pasties Berserk un tad saki.. ja? -------------------- ![]() |
||
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
mjaa...Hellsing's tiiri taa nekas.kas tieshaam likas interesantas,bija taas filminjas (vai kaa vinjas tur var nosaukt) ko raadija peeec katras seerijas. Dazjas lika pat pasmaidiit ..: )
-------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Ne iisti par teemu, bet... vai japaanju muuviju Battle Royale esiet redzeejushi? Tur arii ir asiinis un pati filma... Diezgan baiga un druuma.
Iesaku, noteikti, ka eMule/DC++ var dabuut. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
kaarleens |
![]() ![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
1 batle royale ir ljoti laba
![]() ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Ui, Yume! Man liekas, ka tu uz mani esi uzēdusies... Gomen minna!
Hmm, Berserk neesmu redzējusi. Vai vari pateikt, kur var nokačāt? ![]() -------------------- Go and die, please.
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Es uzeedusies? Noup.. es taa... taa man parastaa reakcija
![]() Nu ja, un kur var nokachaat... DC noteikti ir.. -------------------- ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Ēēee, kas ir DC? Esmu diezgan aprobežota. Zinu tikai Bittorentu...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Yume |
![]()
|
DC ir P2P sisteema, ar kuras paliidziibu tu no citiem vari novilkt failus. Ieraksti teiksim yahoo DC++ un tev tuur daudz infas atradiis, man skaidroshana nepadodaas....
![]() -------------------- ![]() |
Kikumi |
![]()
|
Mazliet sarežģīti priekš manām cāļa smadzenēm. Mēģināšu kaut ko darīt lietas labā.
A, kur man tas yahoo DC++ jāraksta? Palīdzi man, esmu kārtīgi aprobežota! ![]() -------------------- Go and die, please.
|
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
![]() ![]() ![]() Tu kaadreiz esi izmantojusi yahoo, google, altavista vai muusu pasju sietu? Tad tacju buutu jaabuut daudz maz skaidram, kur kas ir jaaraksta un jaaspiezj, lai dabuutu veelamo rezultaatu. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Kikumi |
![]()
|
Āāa, ja jau tā, tad es zinu, kas jādara. Yume mazliet tā sarežģītāk paskaidroja...
Liels paldies tev, Shin-chan! ![]() -------------------- Go and die, please.
|
Yume |
![]()
|
Nu re, kad paskatiisies kas taa par progu, tad sapratiisi..
Art instaleeshanu probleemu nebuus, bet nu ar pashiem setingiem, tas gan vareetu buut gruuti paskaidrojams.. Bet nu, kad tiksi liidz instalaacijai tu blauj. a, te buus screenshots no Berserk'a.. ![]() -------------------- ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Te bus instrukcija par dc++
no sakuma ieinstale. palaid ieej /file/settings vai ari vins sakuma pats pieprasis ievadit settingus General/Nick e-mail Net (atrums piesleguma tips) dsl isdn utt Download / folderis uz kuru kopet failus un folderis kur glabajas faili kuri ieladejas sharing / add folder /pievieno folderus ar anime vai stuff kurus tu liec uz share velams ne mazak ka 2gb. parejos setingus vari nemainit spied ok. pec tam 1. ikona pa kreisi augsa. public hubs/ tur ir kaudze ar hubiem kur tu vari peslegties/klat viniem parasti ir apraksts un mini share lielums (ne vinmer pareizs bet orientejos). ja nekas public hub saraksta neparadas tad settingos samekle /download/ tur bus ieraksts "public hub list url" tur ievadi (ja tur nav) "http://www.hublist.org/PublicHubList.config.bz2" bez pedinam. ja kaut kas neiet prasi. -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Kikumi |
![]()
|
Palīgā! Es ieinstalēju DC++, bet tagad nezinu ko lai raksta pie tādas sadaļas, kas saucās "IP" un "Port (empty=random)". Tas atrodas pie komandas "Active". Lūdzu pasakiet!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:53 |