![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Visas brīvdienas smagi strādāju, taisot masterpiece AMV.
![]() ![]() Fruits Basket - Kyo's Curse Nokačājiet, ieslēdziet tumbas uz visu skaļumu un noskatieties AMV. UPD: Protams, ja jums dators bremzē, tad sinhronizācija var iet galīgi šķībi. Tiem, kas ir redzējuši Fruits Basket, ļauju minēt divas reizes: Kas ir Kyo's Curse? ![]() This post has been edited by Hikaru: Jun 5 2006, 09:50 |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Dec 27 2005, 11:35) Visas brīvdienas smagi strādāju, taisot masterpiece AMV. ![]() ![]() Fruits Basket - Kyo's Curse Nokačājiet, ieslēdziet tumbas uz visu skaļumu un noskatieties AMV. Tiem, kas ir redzējuši Fruits Basket, ļauju minēt divas reizes: Kas ir Kyo's Curse? ![]() OMG ku labs amw...*iet nokaunēties par saviem amw* salīdzinājumā ar šo mani amw s****... ![]() varat aplūkot vienu manu darbu....un redzēt Naruto-Itachi amw -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
emm... jaa... interesants, bet vietaam nesinhronizeets pietiekami atteels ar skanju manupraat. kas tevi zin, varbuut tas bij domaats kaa artistic effect, bet es uztaisiitu mazliet savaadaak, contact me with PM if you need more detailed feedback
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(pinksakura @ Dec 27 2005, 12:58) OMG ku labs amw...*iet nokaunēties par saviem amw* salīdzinājumā ar šo mani amw s****... ![]() varat aplūkot vienu manu darbu....un redzēt Naruto-Itachi amw Darbs normāls. Tikai šeit vienkārši salikti kadri bez īpašas sinhronizācijas. Ja grib nodarboties ar sinhronizāciju, tad ir jātrenējas, un tam ir jātērē daudz laika. Un WMV formāts nav īpaši labs. Labāk AVI taisīt. |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
Vandread - Invoke (T.M Revolution) <-- shitas baigi labs, saaku domaat par attieciigaas animes skatiishanos.
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hehe... uztaisiiju vienu, bet tas ir mans pirmais... baaad!
Njeemu video no Chobits un Chester Bennington dziesmu. Nav veel pilniibaa pabeigts, bet tik un taa Bad!! -------------------- |
pinksakura |
![]() ![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Dec 29 2005, 09:41) QUOTE(pinksakura @ Dec 27 2005, 12:58) OMG ku labs amw...*iet nokaunēties par saviem amw* salīdzinājumā ar šo mani amw s****... ![]() varat aplūkot vienu manu darbu....un redzēt Naruto-Itachi amw Darbs normāls. Tikai šeit vienkārši salikti kadri bez īpašas sinhronizācijas. Ja grib nodarboties ar sinhronizāciju, tad ir jātrenējas, un tam ir jātērē daudz laika. Un WMV formāts nav īpaši labs. Labāk AVI taisīt. es cenšos un tas kad kadri nav sinhronizēti ir speciāli... un par wmv zin ko var gribēt no windows moovie maker... ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
pinksakura |
![]() ![]()
|
QUOTE(Shumins @ Dec 29 2005, 21:46) Noskatiijos un praatoju...Ar ko atskjiras tavs AMV no taa, ka ja es uz PC uzlieku Naruto & plaizju muuziku...Laikam ar neko... ![]() Man liekas, ka buutu lieki ko vairaak komenteet...Naruto labs ![]() Tas laikam modes kliedziens likt fonaa shitaadus muzonus...man kaut kaa nevisai...savleku vesalu tonnu ar AMV...Un shaadus, kas sastaada 70% (liidziigi tev) metu laukaa... Un sinhronizaaciju un vaarbu atbilstiibu bildei naaktos gan paskatiit...Citaadi buus baigaas auzas...Tomeer arii tur vajag talantu...nevis vienkaarshi panjemt video un fonaa palaist skanju... Reku te ir viens labs taads (vieniigais ar download linku)...panjem noskaties un pafunktieree...sliktaakaa gadiijumaa zodz idejas... AMV, kas jaaredz pirms ko taisa... ![]() Nepieveers uzmaniibu izveeleetam sizjetam un muuzikai...veero efektus, tad sapratiisi... ![]() P.S Un pirms ievieto video, novelk kaadu versiju bez titriem...piemaani skatiitaaju, ieliekot savus... ![]() OMG viss es eju kārties....Shuminam nepatīk mans amw... ![]() es cenšos pilnveidot savas amw veidošanas prasmes...nju ne katrs projekts sanāk perfekts...gan jau kādreiz izveidošu amw kas patiks arī Shuminam...XD -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
Hikaru, tavi amw ir vnk super! (ko nevar teikt par maniem...)
welll... es iemetiishu vienu savu nesen taisiito amw, luuk - Erementar Gerad - Offspring - The Kids Aren't Alright -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
Sessija ir vislabākais laiks, kad rodas iedvesma taisīt AMV.
![]() Uztaisīju jaunu AMV: Anime: Chrno Crusade Music: X TV OST - Sadame; X TV OST - Sadame (Piano) Link1: yousendit.com (ierobežots download skaits/laiks) Link2: animemusicvideos.org Es izmantoju pirmās 12 epas AMV taisīšanai, tāpēc ceru, ka spoileru man tur nav. P.S. iespējams, ka uz lēniem datoriem var bremzēt. P.S.S. Visus manus AMV var novilkt ŠEIT This post has been edited by Hikaru: Jun 5 2006, 12:21 |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Kads atrums?
|
Hikaru |
![]()
|
eee... ātrums tas ir domāts kas? Video Data rate: 427.381 Kb/second... vai kaut kas cits...
Format: AVI Bitrate: 3239.952/256 Codecs: DX50/MP3 Time: 3:53 Filesize: 97.6 MiB |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Es dimaju Download atrums!
![]() |
Hikaru |
![]()
|
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
intellect is all..
Neesi iedomaajies ka vareetu meegjinaat novilkt un paskatiities kaads download aatrums? -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:12 |