IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

3 Pages V < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> My AMV, Hikaru No AMV
Hikaru
post Aug 17 2006, 09:07
Post #31

Tennou

Group: Chuunin
From: Latvia

biggrin.gif Mans jauns meistardarbs: Excel Saga - It is good day to die
Šo taisīju sadarbībā ar vienu citu useru no animemusicvideos.org.

Vēl pirms tam paspēju uztaisīt vienu parastu AMV: Final Fantasy 7 AC - Gakuten Ou Kenzan (Mai Hime OST) - šitais ir itkā trailer-veidīgs.

Tajā saitā var piereģistrēties (ja vēl nav piereģistrējies) un novilkt AMV.

This post has been edited by Hikaru: Aug 17 2006, 09:08
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ayumi
post Aug 25 2006, 20:59
Post #32

Kyuuketsuki

Well, beidzot pēc ilgiem laikiem kko uz ātro izveidoju.... No coments, wierd amv xDD

Click! o.O

Par visiem Hikaru amv kopumā - masters tu tāds xD

--------------------
Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
+Quote Post
Sushi
post Oct 7 2006, 17:32
Post #33

Tennou

From: Somewhere I belong?

Es arī vienu amv uztaisīju. Mans otrais amv. ph34r.gif Nja, pavērtējat.
Jigoku Shoujo- let down

--------------------
+Quote Post
Kikyou
post Oct 7 2006, 17:40
Post #34

Kami-sama

Sushi, tavējais rullz. O_O
Varbūt tā tikai man liekās, bet bilde ar skaņu labi iet kopā.
+Quote Post
Dead Star
post Oct 7 2006, 17:44
Post #35

Shishaku

From: the other side of the Gate

damn,damn,damn man joprojaam no atteela ne veests dry.gif
Edit-> uz windowsa tiešām attēls gāja.Nu ko lai saka tik tiešām pavisam ne slikti happy.gif it sevišķi,ja ņem vērā,ka tas tev tikai otrais amv.
Piekritīšu Kikyou,ka dziesma ar bildi samērā labi iet kopā,vēl jo vairāk dažos atseviškos momentos vienkārši ideāli.

This post has been edited by Dead Star: Oct 20 2006, 20:14
+Quote Post
lilion
post Oct 20 2006, 17:29
Post #36

Shishaku

From: Braindead land

skaits video, iet kopā gan bilde gan attēls . Sagribējās pat anime skatīties tongue.gif

--------------------
+Quote Post
edg
post Oct 20 2006, 19:38
Post #37

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Njaa, arii es nebiju noskatiijies veel... Bet nekas, laboju to ar sekojosho recenziju.
Man, cilveekam, kas nav redzeejis to anime, video iipashas emocijas neuzdzen. Bildes staastiitais nelikaas vienots ar dziesmas staastiito nekaadaa veidaa; bija gruuti to uztvert kaa "music video", vieglaak kaa "some video with music". Par laimi video ir pietiekami interesants, un pusee kadru noskanja sakriit ar muuzikas noskanju. Taapeec nav jau nekas taads, ka veenas atkal jaagraiza.
Taimings nav idiotisks, un tas ir ljoti labi. Visi saka, ka skajna ar bildi iet labi kopaa. Ritms ir taads pats, jaa, bet manupraat, skanju dereetu pabiitiit 1 sek taalaak (pirmo sekundi bez skanjas), vareetu buut daudz labaak. Varbeetu buut pat, ka taimings paarveershas par ljoti baudaamu lietu. Tiesa, tas buutu pats labaakais visaa video.
Pie kadru nomainjaam nemaz nav domaats. Biezhi paarleecieni ir nelogjiski, strauji, un tas kaitina. Ko var gribeet citu, ja visas kadru mainjas ir momentaalas? Vispaar jau var. Var ruupeeties, lai kadru mainjaa vecaa kadra peedeejaas bildes videejaa kraasa stipri neatshkjirtos no jaunaa kadra videejaas kraasas. Taadeejaadi kontrasteejoshas paarejas vareetu iipashi izlekt nevis radiit kraasu haosu. Bet parasti cilveeki aatri iemaacaas lietot kadra iztumshinaashanu pirms jaunaa kadra paraadiishanas. Veel ir arii pluudenas paarejas. Veel ir daudz dazhaadas izvirtiibas, kas met aciis vairaak kaa negaidiita kadra paareja, un, ja ar taam aizraujas, tad nu gan video ir sviests. Tas tavaa video ir pluss - nav paarspiileets ar efektiem. Veelams uztvert gan tieshi, gan aplinkus.

Garsh posts. Man tieshaam negribas straadaat...

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Sushi
post Dec 9 2006, 00:48
Post #38

Tennou

From: Somewhere I belong?

Ahaaa biggrin.gif Edg, tu man uzdzen smieklus. Man, diemžēl, nav labākas programmas par Windows Movie Maker un tas bija mans pirmais nopietnais amv. Otrkārt, man bija problēma ar tiem efektiem (tiem, lai no bildes uz bildi pārietu smuki, plūstoši, tā teikt). Kā es uzspiedu kādu no tiem efektiem, man tā programma uzkārās un nesaglabājās iesāktais.
Ok, es ienīstu savu aizbildināšanos. Tad laikam otru nelikšu.
laugh.gif

This post has been edited by Sushi: Dec 9 2006, 00:49

--------------------
+Quote Post
sad_angel
post Feb 4 2007, 12:04
Post #39

Heimin
*

Es labpraat redzētu vismaz InuYashas klipiņu, bet man ir tāda problēma:
This site is currently having a pledge drive to continue to do the things we do, but it takes everyone's pledge to make it work. This site has a huge monthly bill for the amount of bandwidth traffic it uses. All we ask is that you donate what you can to help us maintain the costs of the site. Even if you can donate only a few dollars, that small donation is HUGE when multiplied by the number of people that can actually donate that amount.
So, if you would like to donate (and not see this message again for a year), please click one of the "pledge" buttons below. To continue with the download, click the "proceed" button.

The goal here is to have all of the blue go away by collecting pledges and donations. The timeframe for the graphs below is constantly shifting based on now down to the minute. The "per month" indications are for the last 30 days. The "per week" indications is for the last 7 days. Please donate!!

Tāpēc vai kādam ir vēl kāda ideja par to kā lai kaut ko var apskatīties?

P.S. Te ir viens mans AMV, ļoti sen taisīts... Vienkārši pēdējā laikā vairs AMV netaisu - nav laika... Tāpēc vienkārši noskatieties, ja ir vēlme:
Naruto - Hero
Un vēl kas - es neesmu teikusi, ka viņš ir ideāls, vienkāši taj';a laikā man viņš patika...

--------------------
Please change my world....

Interesanta un atjaunota LS un i-skola:
Fēniks
+Quote Post
ETM
post Feb 4 2007, 14:06
Post #40

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

tur apakshaa ir triis pogas. 2 pledge un viena citaadaaka (proceed ja nemalos, bet neatceros preciizi), to savaadaako spiezhot, var tikt taalaak.

This post has been edited by ETM: Feb 4 2007, 14:07

--------------------
Because i can!
+Quote Post

3 Pages V < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 22:10