![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Kautkaa neticas ka tu to buutu ziimeejis
![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Nu, runītāj? Kur tad ir tās tavas bildes? Tu takš nemēģināsi iegalvot, ka pats to ugunsgalvu esi ziimeejis? Un savus ķērcienus par DBZ "kuulumu", "superīgumu" un "zajebisumu" vari pietaupiit, nevienu šeit tie īpaši neiespaido.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
aprofes |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 53 Joined: 4-March 05 From: latvija ![]() |
ko jus visi man art ir melnbalta
attelus saliksu nakamnedel tad redzesiet!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- it's possible to have dreams and it's possible to make them real
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Jaunaakais darbs.
![]() ![]() -------------------- |
aprofes |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 53 Joined: 4-March 05 From: latvija ![]() |
...izskatas ka butu no kautkurienes nozimets...
![]() -------------------- it's possible to have dreams and it's possible to make them real
![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Nez nez nemaz ij neizskataas tik noziimeets, a darbs baigi labs =]]
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Kikumi |
![]() ![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
QUOTE(aprofes @ Mar 4 2005, 18:51) Ja jau tu taisies likt savus darbus tikai nākamnedēļ, kāpēc tad tu esi kaut kādas bildes salicis, kuras pats nemaz neesi zīmējis? ![]() Nuin darbs ir lielisks! Man ļoti patīk! ![]() -------------------- Go and die, please.
|
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
QUOTE(aprofes @ Mar 4 2005, 08:57) [B][FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=blue]sliksu driz savus atelus un tad jus redzesiet izrunishu jus visus ka mazos Naf tu te mums raadi pašnezīmētas bildes ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
aprofes |
![]()
|
nu ko jus ta uztraucaties ieliksu pirmdien savus attelus un tad paskatisimies tur bus visadi gan anime komiksi gan parveidotas/orginal bildes gan mani gara darbi orginali parzimets darbs orginali parzimets darbs+mans stils un ta talak
darbi kas zimeti vairak ka 3stundas un darbi 10 minutes un pat mazak!!!! ![]() -------------------- it's possible to have dreams and it's possible to make them real
![]() |
Ella |
![]()
|
Par tevi var galiigi atreekties
![]() Un kas tie veel par briinumiem ar 60 simboliem o_O -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
QUOTE(aprofes @ Mar 11 2005, 12:11) nu ko jus ta uztraucaties ieliksu pirmdien savus attelus un tad paskatisimies tur bus visadi gan anime komiksi gan parveidotas/orginal bildes gan mani gara darbi orginali parzimets darbs orginali parzimets darbs+mans stils un ta talak darbi kas zimeti vairak ka 3stundas un darbi 10 minutes un pat mazak!!!! ![]() Tad tā varēji uzreiz pateikt! Geesh! Nevajadzēja postot tās bildes... @Ella: tā ir jaunākā metode cīņā pret spameriem. Vai tad tev pašai jau nav apnicis lasīt īsos postus, kas padara topiku bezjēdzīgu un informācijas ziņā nabadzīgu? (Vari neatbildēt) ![]() -------------------- Go and die, please.
|
rebelstrik |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 6-March 05 ![]() |
shitais ir nirdziigs
![]() ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
...erm... Ha....ha? o__O
Es laikam par dumju, lai izdomātu, kas tur tieši smieklīgs... Hmm... *domā*... ._.; Ā, starp citu... Kādā ziņā tas ir krustojums ar anime? o__0; |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Nu ko jūties varens ka teletūbi uzzīmēji..........................
![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
emm.. tiešām kāds sakars tur ir ar anime? viens stulbs teletūbijs un viss..grrrr....
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:02 |