![]() |
![]() ![]() |
![]() |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Šitas jau otrais topiks kurā viņš šito tele tele..... mmmnnnn to tur tajā bildē redzamo hibrīdu ipostojis
![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Ehh shodien taads diivains gariigais uznaaca sagribeejaas kko uzzimeet, un tad es nevareeju savus ziimuljus atras
![]() Noleemu paintu 4akareet, Te ir rezultaats Paint+ Photoshop.... Es joprojaam nerubiiju kaa photoshopaa var bildi backgroundam virsuu uzlikt, taapeec liku paintaa, kur protams ap bildi balti plekji palika, tad atkal photoshopaa maaleeju vinjus ciet ..... ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Hihi, krūštura lencītēm obligāti jālien ārā, var redzēt, ka īsta beibīte
![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Vispaaar domaats ka vinjai tops apakshaa nevis ljifons redzams bet nu tas kaa kuram izskatas =]
Kaa jau mineeju es galiigi nejeedzu uzziimeet taas kontuuras fotoshopaa pat nezinu kaa bildi backgroundam virsuu uzlikt =[[[ -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Reku veelvienu uzcepu =P nu ko var gribeet no cilveeka 2 naktii ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Ņu tev vel jāpiestrādā pie plaukstām un nedaudz zemāk Hi
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Ella |
![]()
|
![]() OKies man nav skanera, so varu tikai nobildēt ar webkameru ![]() Augšā bildei raxtīts, Yes, I do love my Jesus .... -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tā neko, labāk nekā sākumā, bet tik un tā daudz jāstrādā. Proporcijas turpina klibot.
P.S. Taja Teletūbijā nav itin nekas no anime ![]() -------------------- |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
tajam darbinjam ar austinjaam...nevajadzeeja kopeet acis un peec tam vnk apgriest vienu aci, jo tizli, ka katrai acij spiidums no savas puses....pilniigi nelogjiski....
bet taa jau labi..... -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Ella |
![]()
|
Tas teletūbijs nav mans =/ neviens mods jau negrib papūlēties viņu izdzēst ... =(
nu man bikiņ ir sakrājušies... ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
iewucis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 3-November 05 ![]() |
1 taa iisti nevar sapraast
![]() ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Pēdējie četri tīri neko. Patika pirmais un trai. Pēdējie divi gan tādi dīvaini sanākuši...
![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ceturtais labs, tik zēnam galva plakana, bet tas man atgādina vienu zīmēšanas stilu, tik neatceros kā to sauca. Pārējie normāli.
-------------------- |
Ella |
![]()
|
Mans atkal mainīt niku, beidzot kautko sev tīkamu
![]() ![]() (mans pirmo dienu corel draw redz tapē nelamāties ![]() ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Ella |
![]()
|
![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 08:05 |