![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
he he sama te laikam pagaidaam tik Roze buutu pelniijis par saita izveidoshanu paareejie ir parasti san jo sory japaanaa chan uzrunaa max liidz 10-12 gadiem tas anime ir ar to sufleksu piebaazta vismaz kaa es vienaa nopietnaa skaidrojumaa lasiiju.
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es Yume no savas puses pieshkjiru -san
Bet par -chan un anime runaajot: Mees galu galaa esam anime fanaati (dazhi ir tikai fani, piemeeram, es un driznaks, bet tas netraucee), liidz ar ko mums buutu jaapienjem anime uzrunas tradiicijas, viss cits var iet bietees. Un peec anime uzrunas tradiicijaam mees varam -chan un -senpai un citus zveerus lietot paarmeeriigi un pashi par to priecaaties... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Nu nevajag, nevajag! Man draudzene no Japānas skaidri un gaiši uzraxtija, ka par -chan sauc gandrīz jebkura vecuma draugus. Varbūt ne visi šeit esošie pazīst Yumi līdz drauga līmenim, so tas jau ir cits jautājums.
-------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(aya-angel @ Jan 18 2005, 15:13) Nu nevajag, nevajag! Man draudzene no Japānas skaidri un gaiši uzraxtija, ka par -chan sauc gandrīz jebkura vecuma draugus. Varbūt ne visi šeit esošie pazīst Yumi līdz drauga līmenim, so tas jau ir cits jautājums. Taatad, kad tu riiko braucienu uz Japaanu ar izmitinaashanos pie tavas draudzenes? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Edg, tas pie dotā topika nepiedēr.
-------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Yume-sama!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Yume-o-nee-chan.... manupraat perfekts adreseejums
![]() un veel miiljaak buut Yu-chan ![]() P.S. ..... (bez komentaariem) -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Yume teh l33t
![]() -------------------- Press any key to continue
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
labi mani par Osan var saukt
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Yume paliek Yume, vienalga, vai -san, vai -chan, vai -sama.
-------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Par Yume viņu visslabak saukt
![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:01 |