![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Elektrauma |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 28-October 05 From: LV ![]() |
wuuuh,baigi labi
![]() ![]() -------------------- (\_/)
(0.0) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (><) to help him achieve world domination. |
Zeron |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 13 Joined: 5-October 05 From: Rīga ![]() |
![]() šis ir interisants, bet nedauzd padomājot kļūst skaidrs, kā tas tika panākts ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zeron |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 13 Joined: 5-October 05 From: Rīga ![]() |
Mees ar drushku, taisiimaam papiira modeljus...un izgriezaam laukaa vesalus 5 galinjus peec piektaa paarkaartojuma...Bijaam shokaa par sho briinumu un gandriiz jau saaku apshaubiit nezuudamiibas likumus...
Mateerijas gjenerators ![]() ![]() ![]() Varbuut kaads var pateikt atrisinaajumu ??? [/quote] Mēs visi zinām, ka laukums pazust nevar ! Tātad vienīgais atrisinājums var buut, ka no ārējās malas, tiek paņemts laukums, kurš tieši rada šo caurumu |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Ja paskatās uzmanīgi, tad otrā figūra ir mazliet augstāka, kā piemēru skat. rūtiņu krustojumu kas ir virs cauruma labās malas. Pirmajai figūrai hipotenūza šajā vietā iet tieši cauri rūtiņu krustpunktu, bet otrajai figūrai hipotenūza ir par milimetra daļu augstāk.
Edit: Jāskatās uz to vertikālo rūtiņas līniju, kas (pilnīgi nejauši) nav iezīmēta ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
es nesapratu to kluci, to puzli un veel tos divus trijstuurus.. o.o
Edit: OK! tagad es to kluci sapratu. Vajadzeeja skatiities 30 min liidz sapratu. LOL -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Visdiivainaak man liekas ar to vardi un zirgu... kaa taa var izdomaat???
![]() ![]() ![]() Dazji no taas adreses. Leonheart, superiiga adresiite... Bet uz beigaam jau saak apnikt... (zjeel, ka gifus nevar ielikt!) -------------------- |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
a kas tur ar to vardi un zirgu? tur es neko nesaprotu ... >_>
-------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Kaa neko nesaproti... varde->zirgs.. viens un tas pats ziimeejums, bet apgriezts!
-------------------- |
Blackout |
![]()
|
aaaaaaaa. paldies.. tur vienk. rakstiits citaa valodaa, vai kas.. >_>
-------------------- ![]() |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
nee sry, peedeejie 2 uz mani neiedarbojas, laikam miega truukuma dēl
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:03 |