![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Outlawz @ Jan 19 2005, 14:17) visu cieņu leģendārajām kontrām, bet vai tad kaut viena no tām bija FPS, protams, ja vien mēs abi domājam TĀS kontras, lai gan grūti iedomāties, ka varētu būt arī citas kontras, bez tām kontrām, kuras es kontrēju 90-to sākumā. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ieniidu Manic Miner, bet patika taadas speeles kaa Dizzy, Robin Hood, Batman, ehh, baigi daudz jau nu to veco speelju, visas uz ZX Spectrum.
Ja kaadam ir saglabaajies ejoshs Sinclair Spectrum (versijas var buut daviskautkaadas), kas meetaajas nelietots skapii, es piesakos par desmitnieku piesavinaaties sev. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Jan 19 2005, 14:58) QUOTE(Outlawz @ Jan 19 2005, 14:17) visu cieņu leģendārajām kontrām, bet vai tad kaut viena no tām bija FPS, protams, ja vien mēs abi domājam TĀS kontras, lai gan grūti iedomāties, ka varētu būt arī citas kontras, bez tām kontrām, kuras es kontrēju 90-to sākumā. ShinChan, neizliecies, tev ir pat ļoti labi skaidrs, kuras kontras es domāju ![]() A, tās kontras no Čilitona (Zx Spectrum, Sega MegaDrive 16bit etc etc) jau nu točna nav FPS ![]() -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(edg @ Jan 19 2005, 15:31) Ieniidu Manic Miner, bet patika taadas speeles kaa Dizzy, Robin Hood, Batman, ehh, baigi daudz jau nu to veco speelju, visas uz ZX Spectrum. Ja kaadam ir saglabaajies ejoshs Sinclair Spectrum (versijas var buut daviskautkaadas), kas meetaajas nelietots skapii, es piesakos par desmitnieku piesavinaaties sev. Dizzy, īpaši jau piektais, bija mana vismīļākā spēle! Speccy man vairs nav, bet ir emulators ![]() -------------------- Press any key to continue
|
wIZARD |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 31-December 04 ![]() |
Doom bija pirmaa video speele ko speeleeju un droshi vien arii taa kas mani piesaistiija pie videospeeleem kaa taadaam bet speeles savukaart mani piesaistiija pie anime
vel man patiik ''Quake'' un ''Heroes of might and magic III''(kad ar visiem uzlabojumiem) |
-nDigo- |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
Counter-Strike 1.6 4ever!!!!
tas ir mans miiljaakais shooters, uzreiz peec MaxPayne... bet vislabaak patiik fighting un (MMO)RPG zhanrs -------------------- |
darknight |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
Off-topic ir off-topic. Iesakiet, lūdzu, kādu foršu spēli. Kaut ko līdzīgu Morrowind un Neverwinter Nights.
![]() -------------------- 6 E Q U J 5
|
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Vari pamēģināt
Battle for Middle-earth - RTS ar RPG elementiem http://www.eagames.com/official/lordofther...rth/us/home.jsp Vienīgais offline RPG, kas manuprāt pedējā laikā ir iznācis ir Vampire: Bloodlines. Ja neesi spēlējis tad varbūt Star Wars: Knights of the Old Republic Pats personīgi spēlēju Neocron, bet nu iespējas ir World of Warcraft, Anarchy Online utt (skatīt pie online spēlēm). |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(_Indigo_ @ Jan 19 2005, 23:05) Counter-Strike 1.6 4ever!!!! tas ir mans miiljaakais shooters, uzreiz peec MaxPayne... bet vislabaak patiik fighting un (MMO)RPG zhanrs DAOC? ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
QUOTE(darknight @ Jan 20 2005, 10:04) Off-topic ir off-topic. Iesakiet, lūdzu, kādu foršu spēli. Kaut ko līdzīgu Morrowind un Neverwinter Nights. ![]() tieši pašlaik ņemos ar Dungeon Siege: Legends of Aranna (hack&slaš). bet brīdinu, spēle ir nenormāli viegla. varbūt kaukāds patčs ir iznācis kur tas balanss ir izlabots. katrā ziņā pamēģināt vari. -------------------- ![]() |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
Jā... pēdējā laikā šajā lauciņā nekas daudz neparādās... žēl...
QUOTE(darknight @ Jan 20 2005, 10:04) Var mēģināt Ghotic un Ghotic 2 (oficiālā mājaslapa šeit)... labs, bet diemžēl jau pavecs (grafiskajā ziņā) spēļuks...-------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
-nDigo- |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
QUOTE(darknight @ Jan 20 2005, 10:04) Off-topic ir off-topic. Iesakiet, lūdzu, kādu foršu spēli. Kaut ko līdzīgu Morrowind un Neverwinter Nights. ![]() Icewind Dale2 man baigi iepatikaas(kaut gan baigi sliktaa grafika) bet nu veel vari meeginaat "spellforce"(rts/rpg) vai "Князь2"... vai arii papildinaajumu prieksh morrowinda, tb Blood Moon un Tribunal. QUOTE(Taka @ Jan 20 2005, 11:32) nez neesu speeleejis. -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Nu es vispaar pagaidaam neko taadu nespeeleeju, bet HL2 vareetu buut labaakais.
ES tagad speeleeju FinalFantasyVIII....... ![]() |
Tuning-man |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 2-January 05 ![]() |
Vispār paspēlēju HL-2-arī baigi laba-man patika! Nākošreiz balsošu par HL2!
|
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Spēlēju Tekken 3!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 10:17 |