![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Worms World Party
![]() -------------------- Press any key to continue
|
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Guilty Gear X arī nebija ne vainas...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Mafia. viennoziimiigi Mafia.
-------------------- Because i can!
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
No vecajiem jaaatziimee jau piemineetaa Contra, un tad veel kaadreiz biju speejiigs pusstundas laikaa pieveikt Double Dragon II (nu nav jau shooter, bet action taa vai taa). Tad paaris naktis pavadiiju Duke Nukem 3d liimenos..
Eh, nostaligija ![]() No jaunajiem (action, shooter) nekas tieshaam paaraak neaizrauj..nevaru neko iedomaaties.. Bet vispaar par speeleem, nesen pabeidzu FF9, un laikam saaku pamazaam atradinaaties no action 'n stuff.. JRPG kluust par manu miilaako speelu zanru.. -------------------- |
Kyoushu |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
Nu Contra contra protams....Patiik... Quake III jau sen pa ilgu staaw t.b. sen jau bija jaabuut ceturtajam. Wisiem jau apnicis -// Nee nu me sak' contra
-------------------- ![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
no taa ko es dzenaaju call of duty u neviena cita
p.s man jau kur tas laiks kaa tos citplaneetieshus apriebies shaut nu cik var vinni katraa speelee uzbrukt??? -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Choms saka ka Far Cry ir labaakais......
![]() |
dENuA |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Ar savam kaajaam un rokaam par Far Cry!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gamer |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 1-February 05 ![]() |
halfijs 2
|
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
UT man liekas loti prikoliga spele
![]() ![]() -------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
No šiem man Half-life 2, bet personīgi jau vairāk uz citu veidu RPG.
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Takijs |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 26-December 04 ![]() |
Unreal Tournament 2004 viennozimigi (domas ari gaja biskji uz Far Cry)
|
swordsman |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 160 Joined: 10-February 05 From: Latvia ![]() |
no tiem man vislabaak patiik Half-LIfe 2 bet vispaar mana miilaakaa speele ir Morrowinds veca bet interesanta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
Nevienu no poll minētajāmvēl neesmu paspējusi (jeb jau esmu nepaspējusi) paspēlēt..
![]() Nostaļģija manī pamostas kad atceros X-COM Terror from the deep... ekk visi tie neparspejamie super buper alienu nosaukumi .. un viņu pirmsnāves kliedzieni dzelmes tumsā.. brrrr Vai kāds te nav spēlējis UFO Aftermath - vajadzētu tehnisku padomu. To darknight - pamēģini Sacred. Par grāvēju to nenosaukšu, ilgu laiku arī tas nepaņems bet tā, uzkodai pirms pusdienām tīri laba. |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
uhh Sacred... drausmīgs diablas klons.
ja jau galīgi nav ko, tad pie sliktā gala var ķerties ar ToEE vai DS (Dungeon Siege arī gan ir bezsmadzeņu gaļa). -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 05:29 |