IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

8 Pages V < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Kaa tas viss saakaas?, ...
Rune
post Mar 18 2004, 12:04
Post #16

Danshaku

Group: Chuunin
From: Kur pagadās.

QUOTE (ShinChan @ Mar 18 2004, 09:21 AM)
par pilntiesiigu otaku sevi veel nevaru saukt.

Zini, es sevi vispaar par `otaku` nesauktu , jo mani kaitina shii vaarda 2 noziimees.
Par vecumu... Man ir 15 , tas mani padara par jaunaako shii foruma memberu. smile.gif
Anime saaku skatiities kad tiku pie neta (DBZ pirms tam neskaitaas) , nevajadzeeja ilgi , lai uzzinaatu kaa straadaat ar DC.

--------------------
Elitärer Niedergangsdiagnostiker
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Siriuss[FN]
post Mar 18 2004, 12:55
Post #17

Heimin
*

From: Dreamworld

21gv
Totoro pamatskolā bija multiplikācijas revolūcija, mums skolā bija videomaģis, kruta tas bija pēc padomju sav sabrukuma. smile.gif
Es laikam ilgi atrados multenes iespaidā.
Bet anime sāku skatīties nopietni 18gv laikam. Pirms tam bija anime geimīši kas bija visai interesanti.

--------------------
uh huh
+Quote Post
standby
post Mar 18 2004, 13:09
Post #18

Samurai

Paldies Zenofex..absoluti abpuseji biggrin.gif

Ja, ir diezgan daudzi pec 20gv, kam tik anime un kas to skatas un seko lidzi (ari es esmu to skaita).

Mana saslimshana ar anime notika 90 gadu sakuma pec paris Macross epizodem, Linseman wink.gif , Star express u.c, ko radija KSvideo. Tachu nopietni slimiba aktivizejas tikai pedeja gada laika, kad netisham uzskreju virsu roze.lv (visu cienju - viens no maniem favourite saitiem).

BTW labs jautajums - kapec skatas anime?
+Quote Post
Batou
post Mar 18 2004, 15:08
Post #19

S9 unit

Group: Jounin
From: PS 9

kapeec? es deelj sci-fi. censhos skatiities visu, kas ar to ir saistiits. tachu iistu sci-fi. ja kaadaa anime piemeeram darbojas lielumlielie roboti (laikam mecha, ja?), tad tas veel nenoziimee, ka tas ir sci-fi.

--------------------
image
+Quote Post
Rune
post Mar 18 2004, 15:35
Post #20

Danshaku

From: Kur pagadās.

Es skatos , jo man patiik japaanu valoda un kultuura , taapeec es skatos vairaak anime par veesturi , kur ir zobenciinas , samuraji utt. rolleyes.gif

--------------------
Elitärer Niedergangsdiagnostiker
+Quote Post
Fatalis
post Mar 18 2004, 16:01
Post #21

Unregistered

Man 13, kas ir anime - pat īsti nezinu... pie velna, ko es te vispār meklēju?!
+Quote Post
tautietis
post Mar 18 2004, 18:27
Post #22

ausainis

mjaa, anime ir veids, kaa pierast pie valodas. klausos arii radio un pa retam skatos zinjas. buutiiba animes ir viens no veidem, kaa radiit ap sevi japaanisku informaacijas vidi:PP man 18:DD

--------------------
+Quote Post
CryRat
post Mar 18 2004, 18:48
Post #23

Danshaku

QUOTE (zenofex)

QUOTE (CryRat)
ir ? nu nez... man ne īpaši... kaut gan grūti iedomāties gados vecāku cilvēko skatāmies anime
Nu, nu
Zinu diezgan daudz cilveeku, kam pie 30 un kas ciena anime. Nezinu tikai kas un kaa katru no shiem cilveekiem piesaistiija shim zhanram.
nea... ar "gados vecāku" es biju domājis 40 - 60 smile.gif un ar nesaku jau ka nav... saku tikai ka grūti man iedomāties tādu situācīju...

QUOTE (standby)
BTW labs jautajums - kapec skatas anime?
hmm... ir interesanti... filmas, seriāli, grāmatas, spēles etc. nekas no tā man nav izraisījis tādas emocījās kā attiecīga ( Serial Experiments Lain, Perfect Blue, Vampire Princess Miyu, Saikano ... ) anime... hmm... jautājums nav pareizs... visi labi zin kapēc kāds skatās anime - gandrīz vienmēr tieši tas pats iemesls kapēc kāds skatās filmas vai lasa grāmatas... pareizāks jautājums būtu "kapēc anime nevis filmas ?" uz kuru es atbildētu ka anime nav tik ierobežota kā filma... ja autoram ir vēlme uztaisīt milzīgu spaceshipu floti tad to viņš var izdarīt cik vien bieži grib kas attiecās uz filmām tad tas beigsies ar kaudzi lētu specefektu kas parasti tikai traucē skatīties... anime neierobežo kaut kādas apnikušas aktieru sejas... vienīgais kas animi ierobežo ir autora fantāzija... nu jā arī japāna saista... bet kas to lai zin kas bija pirmais japāna vai anime... vienu dienu gribēji noskatīties vienu anime un tad tikai atjēdzies ka HD pilns ar anime, manga, anime soundtrackiem, jPOP / jRock, attiecīgām bildītēm... un sēdi kaut kādā Otaku forumā... mellow.gif

QUOTE (Fatalis)
pie velna, ko es te vispār meklēju?!
jā mēs ar nezinam laugh.gif tu neizskaties īpaši draudzīgs... ko tu te meklē ?

--------------------
my megabusters :X
+Quote Post
Fatalis
post Mar 18 2004, 19:01
Post #24

Unregistered

CryRat, es pārskatījos. Man likās, ka šis ir "oakum" forums.
+Quote Post
CryRat
post Mar 18 2004, 19:12
Post #25

Danshaku

QUOTE (Fatalis)
Man likās, ka šis ir "oakum" forums.
pakulas ? pakulu forums ? njā... un daži saka ka man ir dīvainas intereses... heh...

--------------------
my megabusters :X
+Quote Post
Rob_X
post Mar 18 2004, 19:18
Post #26

Shishaku

From: Riga

Mans mineejums ir, ka anime izraisa cilveekaa draudziigas emocijas, katram savas, protams. Man, piemeeram, patiik love stories ar action elementiem, taakaa InuYasha (nav jau iisti love storie, bet interesanti kaa attiistaas varonju attieciibas) un Fullmetal Panic! (tagad tikai pie 17. seerijas, tapeec nezinu kaa attiistiisies elementi taalaak, taatad, moshka nemaz nebuus daudz ar to love storie smile.gif , bet anime labs pats par sevi wink.gif )
+Quote Post
Smogs
post Mar 18 2004, 22:23
Post #27

Jinushi
**

From: Solar system

Lbai var jau atskaitīties... Fiziskais vecums ap 18. Anime? Nu sāku skatīties kādos 8 gados. Neatceros kāds, bet iepatikās. Tagad priecājos ja kādas 4 reizes mēnesī sanāk kautko redzēt. Parasti nejauši uzķeru kautko pa vācu kanāliem...

--------------------
Newerthless meanings...
+Quote Post
keitaro
post Mar 18 2004, 22:52
Post #28

Unregistered

18 gadi. skatos, kopš tiku pie kompja (drusku vairāk kā gadu). pirmos iespaidus esmu guvis no HackLiminality un HackSign. iemesls, kāpēc sāku skatīties bija japāņu valoda un tās pielietojamība ikdienā, bet pamazām esmu sapratis, ka dažkārt var gūt arī tā teikt mākslas baudījumu no redzētā. bet ne vienmēr.
+Quote Post
ShinChan
post Mar 19 2004, 11:11
Post #29

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE (CryRat @ Mar 18 2004, 05:48 PM)
bet kas to lai zin kas bija pirmais japāna vai anime...

Man viennoziimiigi pirmie bija ninja muuvji ar legjendaaro Sjo Kosugi titullomaa laugh.gif Ar to briidi man saakaas pastiprinaata interese par Japaanu un ar to saistiitajiem jautaajumiem, kaut kaa dabuuju paskatiities dazjas anime (iesaakumaa taas nemaz nesaistiiju ar Japaanu) un tad jau celja rullis pats saaka ripot no kalna savaacot visu info ko vajag un ko nevajag zinaat. Starp citu, viesim japaanmiiljiem iesaku iegaadaaties un izlasiit Edgara Kataja monograafiju "Japaana" saistosja, pluustosjaa tekstaa uzrakstiita lasaamviela.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
CyberGhost
post Mar 19 2004, 19:34
Post #30

Unregistered

Nu ko... vispaar saaku izraadiit interesi par shitiem mulkjikiem kaadus paaris gadus atpakalj, kad Inujasha (arii memberis shiten) saaka man raadiit visaadus bilzhukus un filminjas saaku vilkt no neta. Taa tas viss aizgaaja... btw mums 21 huh.gif
+Quote Post

8 Pages V < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6 August 2025 - 08:19