![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Rune |
![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Zini, es sevi vispaar par `otaku` nesauktu , jo mani kaitina shii vaarda 2 noziimees. Par vecumu... Man ir 15 , tas mani padara par jaunaako shii foruma memberu. ![]() Anime saaku skatiities kad tiku pie neta (DBZ pirms tam neskaitaas) , nevajadzeeja ilgi , lai uzzinaatu kaa straadaat ar DC. -------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
||
Siriuss[FN] |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 17-February 04 From: Dreamworld ![]() |
21gv
Totoro pamatskolā bija multiplikācijas revolūcija, mums skolā bija videomaģis, kruta tas bija pēc padomju sav sabrukuma. ![]() Es laikam ilgi atrados multenes iespaidā. Bet anime sāku skatīties nopietni 18gv laikam. Pirms tam bija anime geimīši kas bija visai interesanti. -------------------- uh huh
|
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
Paldies Zenofex..absoluti abpuseji
![]() Ja, ir diezgan daudzi pec 20gv, kam tik anime un kas to skatas un seko lidzi (ari es esmu to skaita). Mana saslimshana ar anime notika 90 gadu sakuma pec paris Macross epizodem, Linseman ![]() BTW labs jautajums - kapec skatas anime? |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
kapeec? es deelj sci-fi. censhos skatiities visu, kas ar to ir saistiits. tachu iistu sci-fi. ja kaadaa anime piemeeram darbojas lielumlielie roboti (laikam mecha, ja?), tad tas veel nenoziimee, ka tas ir sci-fi.
-------------------- ![]() |
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Es skatos , jo man patiik japaanu valoda un kultuura , taapeec es skatos vairaak anime par veesturi , kur ir zobenciinas , samuraji utt.
![]() -------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
Fatalis |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Man 13, kas ir anime - pat īsti nezinu... pie velna, ko es te vispār meklēju?!
|
tautietis |
![]() ![]()
|
![]() ausainis ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 145 Joined: 4-March 04 ![]() |
mjaa, anime ir veids, kaa pierast pie valodas. klausos arii radio un pa retam skatos zinjas. buutiiba animes ir viens no veidem, kaa radiit ap sevi japaanisku informaacijas vidi:PP man 18:DD
-------------------- |
CryRat |
![]()
|
||||||||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
nea... ar "gados vecāku" es biju domājis 40 - 60 ![]()
hmm... ir interesanti... filmas, seriāli, grāmatas, spēles etc. nekas no tā man nav izraisījis tādas emocījās kā attiecīga ( Serial Experiments Lain, Perfect Blue, Vampire Princess Miyu, Saikano ... ) anime... hmm... jautājums nav pareizs... visi labi zin kapēc kāds skatās anime - gandrīz vienmēr tieši tas pats iemesls kapēc kāds skatās filmas vai lasa grāmatas... pareizāks jautājums būtu "kapēc anime nevis filmas ?" uz kuru es atbildētu ka anime nav tik ierobežota kā filma... ja autoram ir vēlme uztaisīt milzīgu spaceshipu floti tad to viņš var izdarīt cik vien bieži grib kas attiecās uz filmām tad tas beigsies ar kaudzi lētu specefektu kas parasti tikai traucē skatīties... anime neierobežo kaut kādas apnikušas aktieru sejas... vienīgais kas animi ierobežo ir autora fantāzija... nu jā arī japāna saista... bet kas to lai zin kas bija pirmais japāna vai anime... vienu dienu gribēji noskatīties vienu anime un tad tikai atjēdzies ka HD pilns ar anime, manga, anime soundtrackiem, jPOP / jRock, attiecīgām bildītēm... un sēdi kaut kādā Otaku forumā... ![]()
jā mēs ar nezinam
![]() -------------------- my megabusters :X
|
||||||||
Fatalis |
![]()
|
Unregistered ![]() |
CryRat, es pārskatījos. Man likās, ka šis ir "oakum" forums.
|
CryRat |
![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
pakulas ? pakulu forums ? njā... un daži saka ka man ir dīvainas intereses... heh...
-------------------- my megabusters :X
|
||
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Mans mineejums ir, ka anime izraisa cilveekaa draudziigas emocijas, katram savas, protams. Man, piemeeram, patiik love stories ar action elementiem, taakaa InuYasha (nav jau iisti love storie, bet interesanti kaa attiistaas varonju attieciibas) un Fullmetal Panic! (tagad tikai pie 17. seerijas, tapeec nezinu kaa attiistiisies elementi taalaak, taatad, moshka nemaz nebuus daudz ar to love storie
![]() ![]() |
Smogs |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 14-February 04 From: Solar system ![]() |
Lbai var jau atskaitīties... Fiziskais vecums ap 18. Anime? Nu sāku skatīties kādos 8 gados. Neatceros kāds, bet iepatikās. Tagad priecājos ja kādas 4 reizes mēnesī sanāk kautko redzēt. Parasti nejauši uzķeru kautko pa vācu kanāliem...
-------------------- Newerthless meanings...
|
keitaro |
![]()
|
Unregistered ![]() |
18 gadi. skatos, kopš tiku pie kompja (drusku vairāk kā gadu). pirmos iespaidus esmu guvis no HackLiminality un HackSign. iemesls, kāpēc sāku skatīties bija japāņu valoda un tās pielietojamība ikdienā, bet pamazām esmu sapratis, ka dažkārt var gūt arī tā teikt mākslas baudījumu no redzētā. bet ne vienmēr.
|
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Man viennoziimiigi pirmie bija ninja muuvji ar legjendaaro Sjo Kosugi titullomaa ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
CyberGhost |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu ko... vispaar saaku izraadiit interesi par shitiem mulkjikiem kaadus paaris gadus atpakalj, kad Inujasha (arii memberis shiten) saaka man raadiit visaadus bilzhukus un filminjas saaku vilkt no neta. Taa tas viss aizgaaja... btw mums 21
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6 August 2025 - 08:19 |