![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Fatalis |
![]()
|
||||||
Unregistered ![]() |
Uf... tomēr es pārspīlēju. Par latviski sarakstītu, ne tulkotu grāmatu, tik slikti izteikties nevajag, jo, pat ja ar trūkumiem, mums tādu ir tiiik maz! Pat tulkoto ir maz, bez tam. |
||||||
Fatalis |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ak, un starp citu, ja nopietni: es sāku ar Hellsing. Pa viva.tv to rādīja (vēl rāda?) piektdienu vakaros, bet manā izcilajā KTV vācu kanāliem brīžiem atpaliek skaņa, un nekas nav skatāms. Nu, par cik biju nedaudz ieintriģēts, novilku to, noskatījos, sapratu, ka ir laba. Pēc pāris dienām atradu šo forumu. Tad novilku vēl kaut-ko: pēc nosaukuma un pat nezinot, kas tas būs. Izrādījās GitS SAC 1st GIG esam.
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
man 18 ... un pirmais ko redzeeju (t.i. kam atceros nosaukumu
![]() -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Daljeeji piekriitu, pats jau esmu nonaacis liidz beigaam. Uzbraucienu mangaam pamaniiju, bet ko var gribeet no cilveeka, kam Japaanas kontekstaa interesee pavisam citas lietas, bez tam nevar nliegt, ka lielumlielais vairums no mangaam ir crap (pietam veel hentai). Mjaa par anime vinsj vareeja vismaz kaut ko pateikt, jo taa nu reiz ir lieta, kas Japaanas vaardu nes taalu pasaulee. Kas attiecas uz valodu kaadaa sarakstiita graamata, jaasaka ka var patikt un var nepatikt (mazliet stagnee, bet man patiik), bez tam visu cienju Kataja kungam, ka vinsj no sevis neteelo izcilu japanologu un atziist, ka vinsj joprojaam tikai maacaas. Ok, mazinsj offtopic sanaaca, bet ceru ka administraacija piedos ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Nu ja godiigi tad pirmaas lapas saturs izskatijaas/izklausijaas kaa atziishanaas "anonimo alkoholikju klubaa"
![]() ![]() Man ar 16 ka daudziem no te esoshajiem un pirmie anime ko es REDZEEJU nevis skatijos bija tie pashi DBZ un SM pa RTL2, bet pirmais nopietnais anime man bija ap 3 meeneshiem atpakalj - Vampire Hunter D! ![]() -------------------- ![]() |
mr_vodka |
![]()
|
Unregistered ![]() |
9 dienas liidz 18, pirmais kaut cik sakariigais, Hellsign pa VIVA
|
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Peec pieredzes saki? ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
TheBadEdd |
![]()
|
||||
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Nu tev jau vispaar pat avataars ar pudeli un glaazi... ![]() -------------------- ![]() |
||||
edg |
![]()
|
||
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Vai ta tu Otaku no Video neesi skatiijies? :DDD -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
||
Guest |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
Nu jau vairs nav, piemekleeju kaut ko garastaavoklim atbilstosjaaku ![]() |
||
ShinChan |
![]()
|
Na nu??? Tas ieprieksjeejais ir mans posts, marta reibumaa aizmirsu ielogoties
![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Fatalis |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Duh...
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
19.Apzinaati skatos (zinu ka taas ir animes) kaadus gadus 3-4.Atceros ka veeel agraak ar bija redzeeti pa kaut kaadu krievu kanaalu un kaseteem ar drausmiigu kvalitaati, bet tad neapzinaajo ko skatiijos (biju par mazu), bija multjiks un man ar to pietika
![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Vai kaadu es sadalju atradu...
![]() Nu vecums man godiigi uzraxtiit s anketaa.. bet anime, ui tas man jau dikti ilgi ievikaas, skiet pirmais ko redzeeju bia par peliiti, kad man bija 7 gadi, godiigi ceelos uz skolu un skatiijos to "anime" tikai uz to briidi es nezinaaju kas tas ir... ![]() Pavisam nopietni, tas ir, ar visu saprashanu, anime iepazinu 7gadus atpakal ar Sailor Moon... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
tautietis |
![]()
|
![]() ausainis ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 145 Joined: 4-March 04 ![]() |
ultra man drausmiigi laps bija..
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:05 |