![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Izskataas ka es te vispaar visvisivsjaunaakaa... O_o;;; 13
Pirmaa anime manliekaas ko redzeeju bija Ultraman laikam, to pa LNT raadiija kad man kaadi 8 + - gadi bija... diez ko animes agraak neskatiijos, man kabelis nebija (un nav) ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Skatos anime jau ilgu laiku. Pirmie protmas bija pa KS-video tagad es atceros ka tie bija anime jo tie man patika labak neka citi Cartoon ko tur radija pec tam paris gadus velak ap 95 paradijas satelits Tad pa rtl2 vox Sat1 anime gaja tiri normali, un VOX vispar ir super kanals WWW.VOX.DE Anime kuri ir gajusi pa to kanalu es gandriz visus esmu redzejis pa VOX. Tikai varbut kads varetu pateikt nosukumu vienam anime ko es redzeju. Apraksts , mars , zemes kolonisti, un viniem uzbruk kautkadi skivisi vienu notriec bet tur pilots ir forsa beibe, pasi uzbruceji sevi sauc par dieviem, nu tads ir sakums. Varetu but ka ta bija hentai anime. Un tas nav Nadesico! Es to loti gribetu to redzet atkal bet nosaukumu nevaru atcereties
![]() Patreiz pa vacu tele5 skatos Gundam wing. Ak ja mans vecums gandriz 20. -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Pa VOX ir raadiits NGE , X 1999, Silent Mobius, Saber Marionette Z (or insert random letter), Submarine No. 6, Spriggan un Gloria(hentaijs) tas ir viss ko es zinu par VOX.
-------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
par zvaigznes pieliksanu pie pieres - viens "SHVAAAA" !
![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nee.. runaajot par Ultramen'u man tas bija pirmais iespaids par anime dramatismu..
Un daargie forumieshi.. pa Vivu arii raada neteikshu ka sliktus anime.. -------------------- ![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Tagad pa VOX veel anime raada ?
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Ja es nemaldos tad neraada. Vinjiem bija reizi meenesii anime nights.. bet jau sen nedzirdeets ir.. Bija arii seriaali reizi nedeeljaa.. bet shkiet tie arii apklusushi...
-------------------- ![]() |
Ladykiller |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 37 Joined: 11-April 04 From: Majas, milas majas ![]() |
Anime es jau skatos no 4 vai 5 gadu vecuma tagad man ir 16 gadi, tad es vel nenojautu cik daudz tas mana dzive mainis un vispar ko es isti skatos. Pirmais anime serials kam es sekoju liidzi katru seeriju bija dragonball, visu laiku man likas ka man vienk. patik ka vini tur kaujas un visi superiigie spradzieni, bet izraadiijas ka ta bija vieta kur es nemu savu pasparliecibu un macibas dzivei.
-------------------- You know what I like in a girl ? Me !.
She was as hot as the sun, but she just wasnt that bright. You do the kind of stuff that Prince would only sing about. Ja bernam jau agra vecuma velaties iemacit, ka pipet nevajag un negribat but sliktais vecaks sakiet:"Ja pipesi cigareti bernin, tetis nomirs..." |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Pa vox vel 2 nedelas atpakal bija anime "Dragon knight 4-ever"
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
AlexMak |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 21-February 04 From: Ventspils ![]() |
Jaaa... Pateicoties Voxam es atsaaku skatiitiesa anime. Vinji raadiija Evangelion un mani pamodas sen aizmirsta interese par anime. Paldies shim kanaalam!
-------------------- Don`t hate the player, hate the game!
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
phe...man tulinj būs 20...citi rēc ka es anime boķīju a es visus tikai pasūtu...he,he,he...
P.s.ultramens man liekas bija arī mans pirmais anime cik atceros, ja neskaita zaķīšu pirtiņu...he,he,he ![]() |
karlik |
![]()
|
![]() koopa troopa ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 13-February 04 From: Valmiera ![]() |
Biku esmu noguleejis topiku:) skat. user infu, for details.
Skatos kopsh sevi atceros. Intensiiva ka4aashana saakaas pirms ~4 gadiem, paldies prodius, par neapzinaatu ftp (ar animeem) hostoshanu ![]() -------------------- ultra mainies!
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Ultramens
![]() ![]() Tas noteikti nebija mans pirmais anime muuvis, jo ja taa buutu bijis, tad es buutu visai taals sjai padariisjanai. Man skjiet ka pirmais bija "graamatu graamata", ko raadiija pa LTV1 kaut kad 198X gadaa (vairaak uz beigaam). Tad man vareeja buut kaadi 5 vai 6 gadi, biju mazs duraks un skatiijos visu ko raadiija kantainaa kaste. Atceros ka piesaistiija izbriinaa paveertaas milziigaas mutes un acis, kaa karii diivainaas sliidosjaas kustiibas paarvietojoties (liels kontrasts gleznainajaam, dabiigajaam krievu animatoru multeneem). bet nu tajaa laikaa es sjo multeni nekaadi nesaistiiju kopaa ar kaut kaadu mistisku anime. viss nopietnaakais jau naaca veelaak.... ehh jauks ekskurss pagaatnee sanaaca, agraak tomeer vissbija jaukaak, zaale zaljaaka un labaak piipeejama... -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Yume |
![]()
|
Jaa es arii atceeros taadu lietu kaa "Graamatu Graamata" man shkiet ka veel "Hallo Kitty" gaaja pa toreizeejo "Mirazha", bet tas jau bija 90-91gads.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:32 |