![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Khem, es protams negribu trauceet juusu intrigeejosho sarunu, bet.. cienijamie, palasiet par ko ir sadalja!
![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Peec tavas logjikas sjajaa sadaljaa vjadzeetu aprobezjoties vien ar viencipara, divcipara vai triiscipara skaitlja iepostosjanu? ja buus veel kaads posts, kas neattiecas uz anime skatiitaaja vecumu, tad topiku sleegsim. <c> Outlawz -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
Man 19
Skatos tikai nesen. Kārtīgi izbaudīju Hellsing, un tagad esmu autā par NGE, Roze mani sapratīs. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
slay3r, nu runaajot par NGE, domaaju tevi daudzi sapratiis, ieskaitot arii mani...
-------------------- ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
heh .. njaa.. saprotu...
Man liidziiga sajuuta ir pret krievu val ... Pats iisti nezinu kaapeec, bet kaut kaa man nepatiik vinu valoda... nepatiik un viss.. ![]() -------------------- |
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Nu es nazinu cik īsti es ilgi jau skatos animi tā kā man īpašu iespēju nav lai noskatītos visas anime kuras es gribētu, nu es esmu redzējis DB ganrīz visas sērijas, tad vel skatosk kur Kenšis cinās par taisnību. Man jau ir 19, bet tomēr es esmu mazs redzējis anime.
|
darknight |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
Man jūnija pēdējā dienā paliks 21
![]() Anime... *aizdomājas* Bērnībā visādas multenes skatījos (arī pa KS Video), bet anime kā anime manā apziņā ieperinājās, kad kādu laiku atpakaļ Arsenālā noskatījos "Metropoli". Pāris gadus laikam gremoju un pirms mēneša sāku skatīties visu pēc kārtas. ![]() ![]() ![]() -------------------- 6 E Q U J 5
|
Unmei |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 14-June 04 From: Riga city ![]() |
Anime skatos apmēram no 14 g.v., pašlaik man ir bik vairāk pa 20
![]() ![]() ![]() Neesmu anime fanāte, bet, ja tieku klāt kam jaunam un interesantam, tad noteikti neatsakos ![]() -------------------- I may change your wold..
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
hehz spirited away man ir vieniigais licenzeetais anime dvd =)
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Unmei
![]() Nu es ir taads 20 gadiigs, kautgan parasti cilveeki dod 25 peec izskata Anime, anime, anime kautkad loti sen atceros ka biju redzeejis un dazhaadas, nu ik pa laikam. Bet taa nopietni esu keries klaat ehh kaadus 4/5 meeneshus atpakal ... -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
tihiro |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 124 Joined: 30-April 04 ![]() |
Man 20,laikam neizkatas.......
![]() Mans pirmais(ka puisis ![]() ![]() xikes,es jau saprotu ka shet labaak rakstiit latv-val(atvaino par kluudam),bet ir nepatikami taadu dzirdeet par savu valody.Tas tachu nav svariigi ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Tiesji taa, tas nav svariigi. man 21, pirmo anime neatceros, drosji vien tas bija kaads murgains seriaals, kas man mazam esot visticamaak patika. Sailor Moon neesmu redzeejis un nav arii taadas veelmes, absoluuti kretinee taada stila anime, bet gan jau par spiiti manai burkskjeesjanai tai piekriteeji atradiisies. Tas viss...pagaidaam -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
man 16
![]() animi skatos, kaa shkjiet, pusotru gadu, varbut mazaak. saaku ar NGE. Sweet... |
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Nu tad taa: man driiz buus 18; anime skatos laiku pa laikam jau no 6 gadu vecuma
![]() ![]() ![]() ![]() Ivi, pilniigi tevi atbalstu- Spirited Away var skatiities daudzas reizes un katreiz tu saproti un ieraugi, ko citu. Plus, tam piemiit loti reta iipa$iiba- tas nekad neapnik! Par krievu valodu- taa ir mana dzimtaa valoda, so pat nemeginiet to apcelt!!!!!!!!!!!!!! Vaacu val.- skaniiga un "maajiiga" valoda!!!! Latvie$u valoda- mana otraa dzimtaa valoda, so esmu par to tikai labaas domaas, tomeer taa neisklausaas dauz "maigaaka" par krievu valodu. Japaanu valoda- eksotiska&"miila". Kaapeec neviens neapcel anglu valodu?? -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
anglju? tapeec, ka veigli lietojama un eerta
![]() Krievu val. es gan nenosauktu par maigu. Krievu valoda man tieshi liekas taada masiiva un gudra(biezhi, rupja)... ehh, skjiet, ka muuzhos palikshu kopaa ar naruto un vinja celjojumu ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:35 |