![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Tas taapec, ka neesi krievu valodaa iedzilinaajies. Man anglu valoda no pa$a saakuma arii likaas jociiga, rupja un neskaniiga, bet ar laiku pieradu un sapratu, ka neskaniigas un nesmukas valodas nav! Visas taas ir skaistas, tikai taam ir jaamaak atrast pieeju un nekaadaa gadiijumaa taas neniicinaat un nebuut naidiigam pret taam. Taadas nu ir taas valodnieciibas gudriibas
![]() Pr Vox runaajot, liekaas, ka $o piektdien plkst. 01:50 tur ir paredzeeta kaarteejaa anime night. Tiks raadiits "The Irresponsible Captain Tylor (OmU)" http://www.vox.de/27465_28031.php?artikel=45918 -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
tihiro |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 124 Joined: 30-April 04 ![]() |
Es arii piekritu par vaalodam,bet tikai neka nevaru atrast pieeju daudzim no tiem
![]() |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Lai saprastu valodu ir jaaiedzilinaas konkreetaas tautas kultuuraa(es runaaju par muusdienu kultuuru), jaasaak skatiities TV programmas tajaa valodaa.
Par to "The Irresponsible Captain Tylor (OmU)", kaads kaut ko taadu jau redzeejis? ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Sjo topiku jau vienreiz graiziija, raadaas, ka driiz tas notiks atkal
![]() Ko juus ar taam valodaam njematies? Drizz jau saaksie mezjdunacionaljnaja roznj. Katrai valodai ir svas iipasjiibas un taas nosaka, galvenokaart, katras tautas kultuura un veesturiskie uzslaanjojumi. Latviesju valodas probleema ir taa, ka tai i9r diezgan ubadziigs vaardu kraajums, kas ir raksturiigi mazu tautu valodaam, taapeec mums ir ljoti daudz aizguvumu un visa veida barbarismu, ko mee jau esam pienjeemusji kaa normu. Pats arii sjai zinjaa smagi greekoju, bet neko dariit. Kas saistaas ar krievu valodu (cik noprotu forumaa ir paarstaaveets pietiekams skaits sjiis tautiibas paarstaavju, iipasji dailjais dzimums ![]() ![]() ok, tas bija mans peedeejais offtopic sjajaa sadaljaa -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
aya-angel |
![]()
|
Ar ShinChana teikto sleedzam $o valodu teemu!
![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Nju, man augustaa 16
Skatos no kaadiem 5/6 gadiem. Taa iisti neatceros... Saakaas wiss ar Candy Candy un Sailor Moon, tad atkal aizmirsu un 10 gadu wecumaa atkla ieraudziiju Sailor Moon pa TNT un tad atkla Candy Candy, tad piesleedza RTL2 un man aizgaaja... ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Prieks iepazīties
![]() -------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Shito topicu tiko tikai pamaniiju, bija taa nosleepies
![]() Man 16. Nu es pat nezinu kas bija pirmaa anime ko skatiijos, liidz 6im domaaju ka sailormoon bet taa palasot te rekstiito izraadijaas ka arii Ultramen kaadreiz skatiijos tikai neapjautu ka arii tas ir anime, tobriid neko taadu nezinaaju,un pat biju aizirsusi ![]() Un pirms sailormoon pie draudzenes gaaju Kickers skatiities, man futbols vienmeer ir paticis ![]() Cik stundas es nobastoju lai redzeetu kaarteejaas anime seerijas pat ja taas gaaja atkartojumaa jau 4 reizi. Referaata Beigas ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Man augustā būs 15. Anime skatos no 10 gadu vecuma, tā kā nemaz tik ilgi nav. Njā, Ultramens ir redzēts, bet es arī neapjautu, ka tā ir anime (tas bija, kad man bija kādi 5 gadi). Nu tad tā, pirmā anime bija Sailormoon, kura vēljoprojām atrodas manos favorītos. Tad vēlāk aizgāja viss pārējais...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Shim topicam vajadzeetu nosaukumu "Kaa tas viss saakaas"
![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Some1 |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Gadi man ir 17. Anime skatos jau sen, sen... Liekas gaaju vel 4. klasee kad jau pirmo reiz redzeeju kaut ko no Japaanas (shkjiet Sailor Moon pa RTL2), bet veel neapzinaajos ka tas ir anime. Peec tam pakaapeniski saaku skatiities arvien vairak, bet pedeejaa laikaa kaut kaa esmu palaidies slinkumaa...
|
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
Anime 'Robotech', bija pirmais ko atceros, tas bija pirms gadiem hm.... kādiem 12/13(es gan tikai pirms gada, kad atkal to noskatījos uzzināju ka to saucaa 'robotech(4/5-gadīgie visu nevar atcerēties), bet sižetu atcerējos labi pat šos gadus, pat dažas sīkas epizodes..), un tad es arī guvu savu pirmo lielo iedvesmu, gan zīmēšanā(cik nu tajā laikā varēju pazīmēt ar savām mazajām neveiklajām rokām), gan visādi citādi, un kopš tā laika sāku skatīties visādas citas multenes.. tā lūk
![]() -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
man shodien paliek 16 un skatos no kaaada98 gada
reēķiniet paši cik sanāk ![]() -------------------- ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Es pirms kaada, nu hvz, pusgada saaku. Man bija vajadziiba tikt vienaa hubaa, kur anime shaarei bija jaabuut 25gb. Taa kaa uz ftpx meetaajaas NGE novilku to un G Gundam. Profilaksei arii gribeejaas iecekot ko esmu savilcies. Nu taa tas saakaas, bet tagad arii peec amv sagribas kaadu animi paskatiities. Iisteniibaa peec amv noskatiishanaas esmu noskatiijies NGE, R.o.D OVA, Kenshin, Ah my goddes movie.
P.S. laikam kaadai daljai viss saacies ar Sailormoon pa rtl2 ![]() |
Ella |
![]() ![]()
|
Ar sailormoon skiet ka viss saacies lielaakajai daljai no mums
![]() ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:00 |