IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

8 Pages V « < 5 6 7 8 >  
Reply to this topicStart new topic
> Kaa tas viss saakaas?, ...
aya-angel
post Jun 23 2004, 08:37
Post #91

chibi tenshi

Group: Chuunin
From: Zoļiks foreva!!! :D

Tas taapec, ka neesi krievu valodaa iedzilinaajies. Man anglu valoda no pa$a saakuma arii likaas jociiga, rupja un neskaniiga, bet ar laiku pieradu un sapratu, ka neskaniigas un nesmukas valodas nav! Visas taas ir skaistas, tikai taam ir jaamaak atrast pieeju un nekaadaa gadiijumaa taas neniicinaat un nebuut naidiigam pret taam. Taadas nu ir taas valodnieciibas gudriibas smile.gif
Pr Vox runaajot, liekaas, ka $o piektdien plkst. 01:50 tur ir paredzeeta kaarteejaa anime night. Tiks raadiits "The Irresponsible Captain Tylor (OmU)" http://www.vox.de/27465_28031.php?artikel=45918

--------------------
Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully.
image image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
tihiro
post Jun 23 2004, 09:01
Post #92

Samurai

Es arii piekritu par vaalodam,bet tikai neka nevaru atrast pieeju daudzim no tiem huh.gif
+Quote Post
aya-angel
post Jun 23 2004, 09:08
Post #93

chibi tenshi

Lai saprastu valodu ir jaaiedzilinaas konkreetaas tautas kultuuraa(es runaaju par muusdienu kultuuru), jaasaak skatiities TV programmas tajaa valodaa.
Par to "The Irresponsible Captain Tylor (OmU)", kaads kaut ko taadu jau redzeejis? huh.gif

--------------------
image image
+Quote Post
ShinChan
post Jun 23 2004, 09:48
Post #94

ultrafilozofs

From: durdom

Sjo topiku jau vienreiz graiziija, raadaas, ka driiz tas notiks atkal biggrin.gif
Ko juus ar taam valodaam njematies? Drizz jau saaksie mezjdunacionaljnaja roznj. Katrai valodai ir svas iipasjiibas un taas nosaka, galvenokaart, katras tautas kultuura un veesturiskie uzslaanjojumi. Latviesju valodas probleema ir taa, ka tai i9r diezgan ubadziigs vaardu kraajums, kas ir raksturiigi mazu tautu valodaam, taapeec mums ir ljoti daudz aizguvumu un visa veida barbarismu, ko mee jau esam pienjeemusji kaa normu. Pats arii sjai zinjaa smagi greekoju, bet neko dariit.
Kas saistaas ar krievu valodu (cik noprotu forumaa ir paarstaaveets pietiekams skaits sjiis tautiibas paarstaavju, iipasji dailjais dzimums tongue.gif ) tad taa vairs nav taa valoda kuraa rakstiija krievu domas dizjgari. Tagad taa ir valoda kuraa runaa taadu seriaalu kaa"Sarkano likturu ielas", "Menti" varonji un cilveeki sab. transportaa. krievu valodai ir tik bagaatiigs vaardu kraajums, tacju tas tik maz tiek izmantots sadziivee, ka pilniigi jaabriinaas. Aa un veel, kas krievu valoda ir vienkaarsji perfekta, lai lamaatos, te jaadomaa daudzi piekritiis rolleyes.gif

ok, tas bija mans peedeejais offtopic sjajaa sadaljaa

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
aya-angel
post Jun 23 2004, 09:57
Post #95

chibi tenshi

Ar ShinChana teikto sleedzam $o valodu teemu! biggrin.gif

--------------------
image image
+Quote Post
Kima
post Jul 7 2004, 10:58
Post #96

Hakushaku

From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_<

Nju, man augustaa 16
Skatos no kaadiem 5/6 gadiem. Taa iisti neatceros...
Saakaas wiss ar Candy Candy un Sailor Moon, tad atkal aizmirsu un 10 gadu wecumaa atkla ieraudziiju Sailor Moon pa TNT un tad atkla Candy Candy, tad piesleedza RTL2 un man aizgaaja... tongue.gif

--------------------
(\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature
( (')(') to help him achieve world domination.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
+Quote Post
volzha
post Jul 7 2004, 15:13
Post #97

Danshaku

From: Latvia, Riga

Prieks iepazīties smile.gif

--------------------
IPB Image
Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās.
+Quote Post
Ella
post Jul 11 2004, 21:20
Post #98

Koushaku

From: Wherever my heart takes me ... *^^*

Shito topicu tiko tikai pamaniiju, bija taa nosleepies biggrin.gif
Man 16.
Nu es pat nezinu kas bija pirmaa anime ko skatiijos, liidz 6im domaaju ka sailormoon bet taa palasot te rekstiito izraadijaas ka arii Ultramen kaadreiz skatiijos tikai neapjautu ka arii tas ir anime, tobriid neko taadu nezinaaju,un pat biju aizirsusi rolleyes.gif
Un pirms sailormoon pie draudzenes gaaju Kickers skatiities, man futbols vienmeer ir paticis cool.gif Nu tas ap gadiem 6 taa bija tad maajaas ievilka kabeli un tad gaaja valjaa.
Cik stundas es nobastoju lai redzeetu kaarteejaas anime seerijas pat ja taas gaaja atkartojumaa jau 4 reizi.
Referaata Beigas tongue.gif

--------------------
If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
+Quote Post
Kikumi
post Jul 12 2004, 00:01
Post #99

Ecchi-san

From: Rīga

Man augustā būs 15. Anime skatos no 10 gadu vecuma, tā kā nemaz tik ilgi nav. Njā, Ultramens ir redzēts, bet es arī neapjautu, ka tā ir anime (tas bija, kad man bija kādi 5 gadi). Nu tad tā, pirmā anime bija Sailormoon, kura vēljoprojām atrodas manos favorītos. Tad vēlāk aizgāja viss pārējais... happy.gif

--------------------
Go and die, please.
+Quote Post
Ella
post Jul 12 2004, 00:10
Post #100

Koushaku

Shim topicam vajadzeetu nosaukumu "Kaa tas viss saakaas" wink.gif

--------------------
If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
+Quote Post
Some1
post Jul 14 2004, 06:17
Post #101

Unregistered

Gadi man ir 17. Anime skatos jau sen, sen... Liekas gaaju vel 4. klasee kad jau pirmo reiz redzeeju kaut ko no Japaanas (shkjiet Sailor Moon pa RTL2), bet veel neapzinaajos ka tas ir anime. Peec tam pakaapeniski saaku skatiities arvien vairak, bet pedeejaa laikaa kaut kaa esmu palaidies slinkumaa...
+Quote Post
asamashii ritori banpaia
post Jul 14 2004, 12:45
Post #102

Shishaku

Anime 'Robotech', bija pirmais ko atceros, tas bija pirms gadiem hm.... kādiem 12/13(es gan tikai pirms gada, kad atkal to noskatījos uzzināju ka to saucaa 'robotech(4/5-gadīgie visu nevar atcerēties), bet sižetu atcerējos labi pat šos gadus, pat dažas sīkas epizodes..), un tad es arī guvu savu pirmo lielo iedvesmu, gan zīmēšanā(cik nu tajā laikā varēju pazīmēt ar savām mazajām neveiklajām rokām), gan visādi citādi, un kopš tā laika sāku skatīties visādas citas multenes.. tā lūk cool.gif

--------------------
All the english I know, I learned watching anime.
+Quote Post
tostermaize
post Sep 1 2004, 16:11
Post #103

Shishaku

From: Riga

man shodien paliek 16 un skatos no kaaada98 gada
reēķiniet paši cik sanāk huh.gif

--------------------
image
+Quote Post
deleted-ray
post Sep 1 2004, 18:45
Post #104

Heimin
*

Es pirms kaada, nu hvz, pusgada saaku. Man bija vajadziiba tikt vienaa hubaa, kur anime shaarei bija jaabuut 25gb. Taa kaa uz ftpx meetaajaas NGE novilku to un G Gundam. Profilaksei arii gribeejaas iecekot ko esmu savilcies. Nu taa tas saakaas, bet tagad arii peec amv sagribas kaadu animi paskatiities. Iisteniibaa peec amv noskatiishanaas esmu noskatiijies NGE, R.o.D OVA, Kenshin, Ah my goddes movie.
P.S. laikam kaadai daljai viss saacies ar Sailormoon pa rtl2 biggrin.gif
+Quote Post
Ella
post Sep 1 2004, 21:03
Post #105

Koushaku

Ar sailormoon skiet ka viss saacies lielaakajai daljai no mums biggrin.gif Man paaris pazinjas no vaacijas kas arii ar visaam cetraam Par animi arii saaku6i ar sailormoon laugh.gif

--------------------
+Quote Post

8 Pages V « < 5 6 7 8 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 12:00