![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Hehe, nu ja gadiņus 4 pagaidīsiet es attīšos atpakaļ, no vācijas, ar 4 kursu japānu filoloģiju. Un tad jau varēs kautko mēgināt.
![]() -------------------- ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
buutu intresanti kaa kaads spechuks noveerteetu to ;eishu subus a subi latvieshu valodaa man piemeerm nav vajadziigi tas pats arii uz krievu valodu attiecaas
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Vo, atgādināji, es jau pēc topika izveides gibēju prasīt.
A kam ir vajadzīgi latviešu subi? Es piemēram labāk sēžu uz angļu, nekā uz kādim citiem. Ir protams iespēja, ka mēs subbojm angliski, bet kur tad daūt RAW? Nā, tas viss ir muļķibas, Latviā nav īsti iespējas tādām lietām. -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
lol, yume, rawus var dabuut visaas malaas.
Un mana doma bija subot uz anglju valodu veel nesubotos anime. |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
QUOTE(kaarleens @ Jan 27 2005, 14:20) būtu intresanti kā kāds spečuks novērtētu to ;eišu subus a subi latviešu valodā man piemērm nav vajadzīgi tas pats arī uz krievu valodu attiecaas kaarleen te jau neiet runa par to vai tie ir vajadzīgi, bet par to ka kāds var arī kaut ko izdarīt! -------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Patiesiibaa jau arii taadu cilveeku kas labi saprot japaanju valodu, var atrast. Zinu, ka Duarh speetu sho to iztulkot... Mums tach te vesels pavediens bija kur cilveeki kaut ko murmuleeja japaaniski. Tad kaapeec nepameegjinaat kaadu fansubu experimentaalu uztaisiit?
Ar paareejo varu arii meegjinaat paliidzeet ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Anime parasti vienmeer kaads nosubo angliski. Probleemas vienmeer ir ar mangu. Ik pa laikam gadaas, kad kaada laba manga nav iztulkota.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Yume |
![]()
|
Mangu tūlkot ir savādāk, tur ir sava valoda, kas atšķirās no literālās. Tur ir jābūt spečukam lai tulkotu.
-------------------- ![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(zenofex @ Jan 27 2005, 19:45) Patiesiibaa jau arii taadu cilveeku kas labi saprot japaanju valodu, var atrast. Zinu, ka Duarh speetu sho to iztulkot... Mums tach te vesels pavediens bija kur cilveeki kaut ko murmuleeja japaaniski. Tad kaapeec nepameegjinaat kaadu fansubu experimentaalu uztaisiit? ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Vai kāds ir mēģinājs apmēram aplēst paredzamo mērķauditorijas lielumu latviešu subiem?
-------------------- Press any key to continue
|
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(Taka @ Jan 27 2005, 21:53) 0-3? Personiigi, neredzu tam iipashu jeegu, ja nu vieniigi, lai neatpaliktu no kaiminjiem. Bet ja nu kaut kas taads notiek, labpraat uznjemtos encodera pienaakumus, ja kaads piegaadaas raw`us vai vob`us, kaa arii varu veikt subu taimoshanu un karaoke taimoshanu, vienkaarshi karaoke efekti arii nesagaadaatu paaraak lielas probleemas. Kaa arii QC. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:40 |