![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
arteck |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
Ja viss iepriekšējais rakstītais bija nopietni uztverams, tad nu piedod man, bet šis salīdzinājums ir pilnīgi garām. Pat pārāk naturāls. |
||
ShinChan |
![]()
|
||||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
un kas par to ka paaraak naturaals? Visa dziive ir taada. Lai pieveerstu uzmaniibu probleemai ir "jaasit" ar radikaaliem piemeeriem (sjajaa gadiijumaa ar saliidzinaajumu). Vienkaarsji man ne iipasji ir pieņemami tavi teksti par eksperimenteesjanu un nospraustajaam veertiibaam. Manupraat latvijas kaa nelielas valsts naakotne ir konsekventaa tradiiciju ieveerosjanaa un nevis bezjeedziigaa eksperimenteesjanaa, kur galaa vispaar truukst skaidra eksperimenta meerkja (piemeeru ir vairaak kaa nepieciesjams). Var jau buut ka par to visu ir smiekliigi runaat animaacijas filmu kontekstaa tacju no mazaam lietaam rodas arii lielas un sjajaa gadiijumaa taa vietaa lai ziimeetu taadu bezjeedziigu savaarstiijumu, vareeja to naudu ieguldiit kaadaa perspektiivaakaa projektaa (kuru netruukst). P.s. Tas nav nekas personisks, tikai uzskatu sadursme ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||||
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Jā, skatamies mēs katrs pretējos virzienos
![]() ![]() |
Roze |
![]()
|
||
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Negribu shim pilnibaa piekrist.. Ar ko tad mees taadu tradicionaalu (animacijas jomaa) varam izsisties? Es saprotu japaanji, kas savu "animelike" stilu / "veidni" ir nujau gadus 20 taisiijushi un sliipeejushi (nerunaajot jau nemaz par pirmajiem zimeetajiem darbiem). Liidz ar to ir jau kaudze "iebarotu upuru" kas nemaz citu neko vairs nespeej skatiities ![]() Mums nekaa taada nav manupraat (ja nu vieniigi lellju multiplikacijas - kas jau ir diezgan daudz kur atziitas). Un lai kaut kur izsistos un paraadiitu sevi ir jaapiedaavaa kaut kas jauns (nu diezvai ir jeega censties taisiit kaut kaadus Pokemonus) un neredzeets (pashi juusmojaat par smilshu animaaciju ) - publikas / sabiedriibas atbalstu un sapratni par to vai shaada lieta ir atrasta ir iespeejams ieguut tikai ekspirementu celjos (protams, ja taads meerkjis ir - preteeji tam tieshaam nav noziimes). |
||
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nee, eksperrimenteet - tas ir labi. Biezhi vien no taa izpereejas kaut kas labs. Un celmlauzhiem vienmeer ir bijis gruuti, kaameer vinju domu, gara beernu pienjem masas.
Man pasham nepatiik ljoti daudz kas no abstraktajiem, neo-(insert your favourite art style here), un citaadiem novizieniem, gan maakslaa gan kino man patiik reaalisms, vai reaalistiskais fantasy (nezinu kaa savaadaak nosaukt - siiki un uzmaniigi izziimeets tas, kas reaali nepastaav). Bet es nenoniecinu abstrakto maakslu, jo zinu, ka maakslai ir kaut kur jaavirzaas. Nu kaut kaa taa. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
tautietis |
![]()
|
||||||
![]() ausainis ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 145 Joined: 4-March 04 ![]() |
panki nemirst! jo vairaak alternatiivu darbu jo labaak. un es pasmaidu no sirds redzot veel vienu steriotipu nogalinaatu -------------------- |
||||||
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
tautietis, par kuru stereotipu Tu domā
![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Pasjam negribot esmu kljuvis par stagnaatu iesiiksteejusju konservatiivo veertiibu aizstaavi... eh ![]() Pamataa varu piekrist ieprieksjeejos postos paustajaam, ka eksperimenteet vajag un vajag arii sapraatiigu un neformaalu alternatiivu pastaavosjajam (visaas sadziives sfeeraas), tacju buutiski ir saredzeet eksperimentu meerkji un uzdevumu. Mums ir taa, ka pati reformeesjana un eksperimenteesjana pati par sevi ir pasjmeerkjis cilveekiem kas juutas apdaliiti un nesaprasti taapeec meegjina sevi pieteikt visiem un visur (aizmirstot par pasjkritiku). Es sevi uzskatu par progresiivu cilveeku. Klausos muuziku, kas vairumam pazinju izraisa labaakajaa gadiijumaa izbriinu (piem., Sigur Ros). skatos filmas par saapiigaam sociaalaam teemaam (Requiem for a dream, Trainspooting, utt., beigu galaa skatos anime. Tacju tas viss mani automaatiski nepadara par par kaut kaadu savrupu sabiedriibas elementu, tikai taapee vien ka mana gaume atskjiraas no tradicionaalaas. Es iekljaujos sabiedriibaa un man ir redzeejums par lietu attiistiibu un Latvijai pozitiivu naakotni es redzu galvenokaart saglabaajot savas tradicionaalaas iipatniibas. Vai mees pasaulei esam vajadziigi kaa kaadas citas kultuuras atgremotaaji, vai tomeer varam dot savu unikaalu pienesumu, ko varam dot tikai un vieniigi mees. Vairums experimenteetaaju taapat ietekmeejas no mainstream, kaut arii pasji uzskata ka ir visu vien savaa galvaa izperinaajusji (apreibinosju vielu iespaidaa). ok i lost my point...briinos kaa no animaacijas festivaala apspriesjanas varam aiziet taados dziljumos ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
edg |
![]()
|
||
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
arteck, Atvaino, ka tik veelu lasu, nesanaaca online buut. Visaadaa gadiijumaa man tavs shitais posts saniknoja, bet tad izlasiiju vaardu "laikam" treshajaa teikumaa. Tas nomierinaaja mazliet. Shoreiz tas galiigi nav eksperimenteeshanas jautaajums, es esmu ljoti labveeliigs, lai neteiktu vairaak, pret alternatiivajiem stiliem. Nepatika man tieshi shitais konkreetais gabals, aciimredzot gaumes jautaajums tieshaam. Nesaistiija mani konkreetais stils, jo likaas ljoti leens, ko nekompenseeja ne taa sarezhgjiitums, ne izbaudaama animaacija (manai gaumei). Lai mazinaatu paarmetumu krusu paar mani: 1. Taa pa iistam izbaudaama animaacija kaa ziimeeshanas veids un ziimeejumu sasaistiijums manai gaumei liidz shim ir tikusi atrasta vieniigi anime un paaris iisfilminjaas. 2. Izpratne par sarezhgjiitam lietaam man ir krasi atshkjiriiga kaa vairumam cilveeku. Tas, ko tu skaidroji par "Guard Dog", man likaas aciimredzams, taapat kaa lielaakaa dalja citu darbu ar "dziljajaam domaam", jo parasti autors pat censhas darbu padariit uztveramu visiem. Toties, daudzas citas lietas es speeju uztvert tikai ar milziigu piedomaashanu, kaut lielaakajai daljai cilveeku taas liekas pashsaprotamas. 3. Sizhets nespeeja panaakt, lai es justu liidz vai raizeetos, kas notiks naakamajaa briidii, sorry, nav mana vaina... Kaa redzi, tiirs gaumes jautaajums ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
||
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Dear, edg
Īstenībā bija pat patīkami lasīt tavu postu. Tik reti man laikam iznācis ar kādu normāli apmainīties ar pretuzskatiem tik cilvēcīgā veidā ![]() ![]() Prieks, ka arī tu saskatīji to domu Guard Dog'ā. Un zini, man gan liekas, ka tomēr nebūtu tā, ka visiem parādot šito gabalu un tad jautājot - nu, par ko tur ir? visi sniegs gaidīto atbildi ![]() ![]() |
Duarh |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 9-April 04 From: Portland OR USA ![]() |
Vai Arteck kaadaas asaas diskusijaas mees iesaistaamies
![]() Bet par eksperimenteeshanu. . .domaaju, ka tas ir bezjeedziigs topics. . . katram maakslasdarbam ir autors un audience. Autors nevar noteikt, kas patiks audiencei, bet audience nenosaka, ko radiis autors. Ja nepatiik, tad ar savu nepatiku/nepirkshanu utt. audience var veidot turpmaako jomas attistiibu - bet, ja autors veelas ko veidot sevis peec, lai jau taa dara. Citiem vaardiem sakot, lai autori eksperimentee, cik vien grib - audience pateiks, kad patiik un kad ne. Bet tikai eksperimenteejot var atklaat ko jaunu labu. (Cita lieta - un kaut kas, par ko es muuzhiigi pukojos - ir valdiibas sponsoreeta "gudraa" maaksla. Sviesti, kurus neviens negrib skatiities nevis tapeec, ka tie buutu paargudri, bet taadeelj, ka pat dumjaaki, par holivudas trilleriem, bet savu gariigo nabadziibu apsleepj dziljdomiigaas nopuutaas un garos vaardos. Ja shaadiem projektiem nedotu naudu no nodokljmaksaataaju kabataam, tie izmirtu - manupraat, tas nav arguments pieshkirt naudu, bet gan to atnjemt.) -------------------- 世界を革命する力を
この我がに返してもらう! |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Arteck, man patiik diplomaatiskas diskusijas, kur visu smuki jaaargumentee, reizeem iestaajos pat par to, kam nepiekriitu, lai vareetu turpinaat diskusiju (ne shoreiz).
Par tautu runaajot... Ja godiigi, es nevaru ciest tautu kaa ljauzhu masu. Ne reizi ir sanaacis striideeties pret daudzu(>50) cilveeku baru bez vadiitaaja, bet man ne reizi nav izdevies panaakt labveeliigu rezultaatu, jo sapraatiigas diskusijas nav iespeejams taisiit, un kaloshas vai banaanus piedaavaat ir pret maniem principiem ![]() ![]() Tas, ko tauta domaa par maakslu... nekad neesmu sapratis modi... man tas liekas stulbi... citaadi es neskatiitos anime. Buutu jau jauki, ja modee atkal naaktu gudri cilveeki kaa 18xx gados. Bet kameer ir normaali domaajoshi draugi, tauta var kaut uz galvas staigaat un ticeet, ka maize aug kokos, un uzskatiit, ka gleznas veertiibu nosaka naglas garums, ar kuru to pie sienas pienaglo. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
edg |
![]()
|
Duarh, apsveicu ar pieregjistreeshanos!
Iz tava posta katrs teikums bija ir prieksh manas saprashanas, ir atziishanas, ir lielaa meeraa piekrishanas. P.S. Par Bimini jau te labi sen nekas netiek runaats, varbuut kaadam vajadzeetu paarvietot visu sho uz kaadu citu topic ar attieciigu nosaukumu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
arteck |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
Oi, šitas ir vienbalsīgi. Un par to naglas garumu es rēcu ![]() |
||
ShinChan |
![]()
|
||
Tu savaa postaa aizska,r saapiigu tematu. Debasju kultuura muusu sabiedriibaa netiek augstu veerteeta jo vairums vienkaarsji to neprot vai neveelas dariit. tas prasa paaraak lielu piespiesjanos un gala beigaas var noziimeet to, ka buus jaatsakaas no saviem saakotneejiem uzstaadiijumiem, kas katram cilveekam ir ljoti saapiigi (peec pieredzes saku). Runaajot par politikjiem (ar sjo kastu esmu saistiits pastarpinaati) Latvijaa taadu ir ljoti maz, paarsvaraa ir visaadi politikaanji un puskoka leeceeji, kam buutu jaatrod valoda ar masaam, vispirms jau reti kursj politkjis pirms uzstaasjanaas izpeeta kaadai auditorijai vinjs uzstaasies un liidz ar to varees pienaaciigi sagatavoties. Visreeciigaakaas man likaas repsjes tiksjanaas ar veeleetaajiem. Visur muldeeja vienu un to pasju sagatavoto tekstu, ja kaads pajautaaja ko taadu ko sjameejais nebija iekalis no galvas tad uz to vinsj neatbildeeja vispaar. Tacju nevajag arii puulja uzvediibu un spriestspeejas noveerteet par zemu, jo valstij izskjiriigos briizjos sabiedriiba tomeer speej konsolideeties un pienjemt pareizos leemumus (ne vienmeer), bez tam ir nepieciesjama suudu kaudze uz kuras izaugt skaistam ziedam, vai ne, draugi? ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:28 |