![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Aya, 18gs. anglijaa raksiija taa kaa vinjsh raksta. Tam nav nekaada sakara ar american english.
|
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Nu zini, man savulaik ASV bija daudz pen palu, tāpēc es jau ne par ko nebrīnos......... Nedod Dievs tev taaaaaadas pareaizrakstības kļūdas redzēt, kādas es redzēju!
![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Hehe, Aya, gribi es tev vēstuli uzrakstīšu.. tu burtosi nedēļu un atnakīs lai es tev izlasu jo neizburrtosi, un es arī pēcāk neizburtošu.
Spelling ir jautra lieta, plus mans rokrakts... es brīnos kā man angļuvalodas skolotāja vēl nepakāras. -------------------- ![]() |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Aha, tad re kas šodien pie skolas karājās..........
-------------------- Beauty is where you do not expect it.
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
huh? kas bij, tas nebija mans, es nebiju tur, es kā godīs cilvēks sēdēju darbā.
-------------------- ![]() |
aya-angel |
![]()
|
A viņa tikai šodien tavu darbu izlasija!
![]() Lapi, jābeidz spamošana. Cerams, tas amerikānis neapmaldīsies un atradīs savu topiku. Ļoti gribētos zināt, ko viņš par visu šito teiks. -------------------- Beauty is where you do not expect it.
Yume |
![]()
|
nu, lai pameklē. hhe
bet reāli... mēs viņu te diskriminējam, bērns nāca iepzaīties a mēs viņu , kārtējo, nolaidām. -------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Priecajaties, ka viņš nesaprot.
![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
hehe, a kāda tam/i atšķirība, es jau parasti besos par spamu.
-------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Yume @ Jan 27 2005, 19:38) nu, lai pameklē. hhe bet reāli... mēs viņu te diskriminējam, bērns nāca iepzaīties a mēs viņu , kārtējo, nolaidām. Jā, jā.. i am american i don't understand Un? Moš man jeņķu mecha foruma arī sākt pravas kačāt tipo - i am latvian i don't understand??? ![]() Es vienkārši domāju, ka mūsu forums ieticis kaut kādā pasaules Yugio fanu forumu listē ![]() -------------------- Press any key to continue
|
aya-angel |
![]()
|
Tā laikam ir.............
Well, let's speak English. -------------------- Beauty is where you do not expect it.
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(aya-angel @ Jan 27 2005, 19:44) Nu nē. Ir n-tie tūkstoši forumu, kur var angliski muldēt cik vien iekšā lien. Šis ir vienīgais man zināmais otaku forums, kur var runāt latviski -------------------- Press any key to continue
|
aya-angel |
![]()
|
Nu tad pasaki to Tora-san vai kā tur viņu.
-------------------- Beauty is where you do not expect it.
Yume |
![]()
|
man šķiet ka tas bērns nobijās, un te vairāk nenāks.
Tapēc beigsim spamot. Ne? -------------------- ![]() |
aya-angel |
![]()
|
Ne-a, viņš atnāks tikai tad, kad mēs visi vai vismaz vairākums gulēsim.........
![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:00 |