![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Emm, nu kam daudz, a kam maz.
Conam piemēram noteikti nepietiks. -------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(Yume @ Jan 27 2005, 21:43) Tāpēc, apvienota-neapvienota, bet daudz tu no anime faniem priekš j-rockeriem nesavāksi, tas tev jāuet starp gotiem meklēt. Ir jau meegjinaats, bet neviens no saveejiem negrib. Uzskata to par muljkjiigu nodarbi... bet nu ja, vinji jau labpraataak pavada laiku Kvadraataa vai pie Uniisha nevis maajaas shujot kkadu kostimu. =( *snif* Lai buutu kospleja grupa vaidziigi vizmaz kaadi 15 cilveeki. -------------------- ![]() |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Dabūsim tos 15 cilvēkus!
![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Aya tu esi optimista.
Figa tu dabūsi 15 cilvēkus. Mēs Naruto grupai 15 cilvēkus 2 valstīs vācām. Un tas tomēr par kautko liecina. Tas nav reāli. Mums pašlaik kopā stabili uz visu Latviju ir 8 cospley'eri, un vēl tikpat daudz uz jautājuma. 15 cilvēkus no otaku savākt nav reāli, ja nu no outsideriem vienīgais vāc. -------------------- ![]() |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Yap es esu optimista!
![]() Ar Naruto tik smagi gāja, jo tas naf tik populārs, cik j-rock. Tu vari iebilst, bet tā tas ira ![]() Neraizejies Shaisuke, mēs to cilvēkus kaut ar varu, bet savāksim! ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
aya-angel |
![]()
|
*Aya sklatās uz bildi pie sava profila* Nez vai no manis kāds cospleyots j-rock stars iznāktu.......
-------------------- Beauty is where you do not expect it.
Yume |
![]()
|
![]() -------------------- ![]() |
aya-angel |
![]()
|
Nep, nep, tu mani nepareizi saprati!!!!! Ne jau tādā ziņā nav populārāks!
Teiksim tā: ja tu piedāvātu cilvēkiem, kuri nava iekšā ne anime, ne mangā, ne japāņu kultūrā t.i. kuri nav otaku uz izvēli- cospleyot Naruto vai kādu no j-rock, tad es esu 100% pārliecināta, ka to, kas piekritīs cospleyot j-rock būs vairāk. -------------------- Beauty is where you do not expect it.
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Man shkjiet ka aya-angel ir taisniiba.. J-rock un vispaar Visual kei peec izskata piesaista vairaak nekaa anime.
*paskataas uz Ayas bildi* MANA!!!!!!!!! Tev ir vinja luupu forma.. Un ja matus savaaktu divaas astiitees ![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
Ja mēs runājam par outsideriem, tad jā. bet ievēro tas bija tieši tas ko es uzrakstīju dažus postus augstāk. Outsiderus var piedabūt, ja vispār piedabū cospleyot, tad tieši gotus un j-rocku.
-------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
Nu nevaig! Lielaakaa dalja gotu uzskata cosplay par bezjeedziigu nodarbi, zinu no pieredzes. Un 15 cilveekus savaakt nav neiespeejami... Es tik tikko sarunaaju 2 =D Gan jau kaads veel atradiisies.
-------------------- ![]() |
aya-angel |
![]()
|
Tiešām? Es un Mana? Parāk liels gods tādam parastam bērnam kā es
![]() Vo, vo!! Tas ir tieši tas, ko es gribēju pateikt!! LIELS PALDIES, Shaisuke, ka mani saprati! ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
Shaisuke |
![]()
|
Jaa, TU un MANA...
A bet luudzu, saprast tavu domu gaajienu nemaz naf tik gruuti... ![]() mhm, gotus var piedabuut retos gadiijumos un ja var, tad tikai deelj j-rockeru izskata, jo j-rock nu nepavisam nav gotu muuzika. -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
Tieši tā, izskats gan viņiem ir tieši gotiem piemētots.
Ņjā, es te padomju un atklāju ka man nav ko cosplay'ot no j-rockeriem, ne mans melns, me manam gari mati.... manam tik pofigistus vien cospleyot. ![]() -------------------- ![]() |
aya-angel |
![]()
|
Na, na!!! Ko tu tur vāvuļo!!!! Mans par to rīt ar tevi šulē parunās!
-------------------- Beauty is where you do not expect it.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:15 |