![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Ir taada lieta kaa paruuka, ko biezi vien arii cosplejam izmanto... Tirguu var dabuut labas, leetas paruukas, ar ko kosplejam buus gana... Arii viegli ieveidojamas. =P Neceri ka izmuksi sveikaa *giggle*
-------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(aya-angel @ Jan 27 2005, 22:45) Es rīt iešju Igauņus no autobusa sagaidīt, un sūtu nafig šulli, ar visu Paunu, kas man jau šodien uz mājām zvanīja, kautgan es biju darbā. A parūkas, nu.. emm, tu mani redzēji?Kāds no manis j-rockers. Lollita vēl kautkā, bet j-rockers? HVZ... mēģināt jau vienmēr var. -------------------- ![]() |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Nē, nu normāli!!!!! Es te cenšo tā teikt na blago otečestva, a viņa skolā nebūs!!!!!! RAM-CHAN, ES TEVI PIEKAUŠU!!!!!!
![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Neesmu tewi redzeejusi , bet j-rockeru no katra var uzveidot... GALVENAIS IR KOSTIIMS!!! Visu savu iiso cosplayera muuzu esmu centusies visiem to ieskaidrot... Un lolitu nevaig cosplayot, tas ir taads pats stils kaa metaalists, panks vai chiksa.
Es personiigi katru dienu gjeerbjos kaa EGL, neuzskatu ka tas buutu kkads tur kosplejs, bet ja taa padomaa.... Eu, bet forshi, man katru dienu sanaak kosplejot Gothisko Lolitu XD ^.^ -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Vari ar paunu uz pāri. Tikai lūdzu pēc izlaiduma, lai mani par mācību pārzines slepkavu neiesēdina, tad jau būs par vēlu, tā būs pašaizsardzība.
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Aha! Tu domā mani pieveikt? Es būšu bruņojusies ar pannu, Hello Kitty plush toy un Paunu!!!! Tu nemūžam mani nepieveiksi!!!!
![]() Bet runājot nopietni, hočeš ne hočeš mēs no tevis uztaisīsim j-rockeru! ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
Shaisuke |
![]()
|
QUOTE(aya-angel @ Jan 27 2005, 23:16) Exactly! =P -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
Saule, es te ar Yuki parunāju, un viņa man atgādināja labu lietu, man jau j-rockers paliek tik uz nākamo gadu, visi ši gada cospley'i ir izplānoti. Un naudas man arī nav tik daudz lai tos tērpus čupām taisītu. Es tagad Juliu no Tekkena utaisīšu, tad man Dita no Choitiem priekšā stāv, priekš anifesta nākamā. Bet tad jau mans arī laikam tīsies prom.
aya-angel |
![]()
|
Mēģini izvairīties,ko?
![]() ![]() By the way, kā saprast "Bet tad jau mans arī laikam tīsies prom."?? U won't be latvian otaku anymore????? -------------------- Beauty is where you do not expect it.
Shaisuke |
![]() ![]()
|
Mees vinju piesiesim =P Nekur vinja neaizmuks. (^.^)
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
hi,warat pieskaitiit weelwienu daliibnieku j-rock & GL cosplay-am
![]() -------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
Yeyyyyyyyyyyyyyz sawlj ^.^ *huggletickle* Ko taisies cosplayot?
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
nju laikam sanaax tac pasuudiigs Mana,tiesa gan,bez ponija(par matiem runaajot)
![]() -------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
QUOTE(not_alone @ Feb 1 2005, 16:27) Mosh labaak izliidzies ar maaksliigajiem matiem? ![]() -------------------- ![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Hmm... nu taja augusta pasaakumaa es cosplay-oshu k-ko egl stilaa, bet no Manas (tas ir vieniigais ko reaali varu cosplay-ot) labaakajaa gadiijumaa buus make-up ^^; Izskatiisies jau falshi, bet ko var no manis gribeet ^^;;;
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 22:40 |