![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Ella @ Feb 5 2005, 21:50) Are you ready to rock, Šlokenbeka? *laimīgais Tukums* Protams, ka es to nedomāju nopietni. Šādu vārstīkli vispār nevar uztvert nopietni, taču kā smieklu avots tas noder visai labi. Himik Ali, jibio rio ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Dire Straits, Queen un Knopfleru klausos tieši mūzikas UN vārdu dēļ. Kā Knopflers māk vārdus virknēt - tas ir ko vērts. Pēdējā laikā savos soloprojektos viņš pārgājis gandriz tīri uz Rhythm&Blues, tāda moody mūzika. Queen - Fredis ir Fredis. nuff said.
Oldfieldu, Enya un Clannad - viņu daudzslāņainās, "vērptās" mūzikas dēļ. Sci-Fi faniem īpaši iesaku Oldfielda "Songs of Distant Earth" albūmu. Vēlamais klausīšanās režīms - ar labām austiņām zvaigžņotā naktī, ārā. Vēlams tālu no pilsētas. Clannad - gēlu valoda ir mūzika pati par sevi. Enya (Clannad solistes Moiras māsa) pēdējā laikā neko tveramu pēc lieliskā The Celts nav radījusi. Par country - edg, es atļaušos piezīmēt, ka latviešu rumpsasā "country" grupas īstu country nespēlē. Country ir daudz novirzienu, tiesa pamatmelodija var būt viena un tā pati. Es klausos country lai relaksētos, laikam. Plus pie daļas no country (dance country) var labi dejot ![]() Laba ir arī Shania Twain ar savu roķisko country. Un lai ko arī mūsu radiostacijas neteiktu - viņai ir vairāk nekā 3 dziesmas ![]() Protams arī citas nemirstīgas vērtības... katram savas. This post has been edited by Taka: Feb 6 2005, 00:40 -------------------- Press any key to continue
|
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
PUNK ROCK AND GOTHIC RULZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!
![]() -------------------- |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Nja liinijdejas ir incanti =] Tik gruuti ja nenodarbojas ar to regulaari =[
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Es domāju normālu country dance, ko Latvijā praktiski nepraktizē, nevis līnijdejas
-------------------- Press any key to continue
|
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
QUOTE(MIMI @ Feb 5 2005, 23:27) pokemonisms valda, zināms. -------------------- ![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
No ok ok katram savs asocieejas dzirdot vaardu country daljai ar naturaaliem paakjiem =]
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Taka |
![]()
|
QUOTE(Ella @ Feb 5 2005, 23:53) Bērnudārzs... jebshu tev saprotamaa valodaa - A-Eiropa are teh kingzzzzzzzzz!!!!!!!!!!1 -------------------- Press any key to continue
|
Ella |
![]()
|
Es par a eiropu nefanoju nekad nesu to dariijusi A.Duboks maacijaas tanii pashaa muuz skolaa kuraa es biju
![]() Obligaati vajadzeeja uzbraukt ne ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Ella @ Feb 5 2005, 23:53) Takam taisnība, prātīgs country Latvijā nepastāv. Neesmu īpašs šī žanra mīļotājs, taču jātzīst, ka kvalitatīvā izpildījumā šī mūzika spēj būt ļoti relaksējoša un patīkama. Lielo "pāķisma" procentu nodrošina cilvēki, kam liekas, ka viņi zin ko nozīmē coutry, bet patiesībā sajēga par to ir visai maza, ka tik pastrinksķināt stīgu un iekunkstēt kaut ko banālu, par lauku meiču kura jānocopē vietējā krogā un pēcāk javelk kūtsaugšā. Šito rakstot atkal pārņēma spēcīga dziņa, ņemt rokā šaujamo un izšaut LR2 personālu kā arī dažu labu ierakstu kompāniju darboni, kas stutē šos paklīdeņus un mūzikas izsmējējus. Hmmm, kur es liku savu "apzāģi"? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
Ella ludzu neizsakies par manas draudzenes tevu tik skarbi...
![]() taisniba, ka Tupaks ir mazliet ''pasists'' bet tomer salidzinoshi labs kompinists... Biju uz 1 konci aiz skatuves blenzu ka vins lekaja ka tads 15 gadigais... ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Ella |
![]()
|
Hallo es Cauntry nenosaucu par paakjiem
![]() ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
-kumori- |
![]()
|
QUOTE Man Rascal Flatts katru dienu skan, mana miiljaakaa cauntry grupa..... Mdaaa... Es tadus nezinu ![]() -------------------- |
Ella |
![]()
|
Ir taada incanta vieta saucas yhoo.com tur ir taada incanta sadalja music un taja incantajaa sadaljaa var taisiit taadu incantu lietu kaa Launch cast radio =] tur ir ari mineetaa grupa un veel daudz viskautkaa =]]]
|
-kumori- |
![]()
|
QUOTE Ir taada incanta vieta saucas yhoo.com tur ir taada incanta sadalja music un taja incantajaa sadaljaa var taisiit taadu incantu lietu kaa Launch cast radio =] tur ir ari mineetaa grupa un veel daudz viskautkaa =]]] AAA!!! Es tak zinu kas ir yahoo... Pashai tads ir ![]() ![]() Mani kaut ka uz country nevelk... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 08:18 |