![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Zaalju cigaretes nepastaav. Pastaav zaaliite, ko piipee,lai apdullinaatos, ja tu to domaaji.
![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Un cigaretes nav labas...
![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
tachu ir tikai viens veids kaa uzveikt stresu...
-------------------- ![]() |
CryRat |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
heh... patīk man kā par galīgu offtopic tēmu jums tomēr izdodās vēl tālāk offtopickā aiziet...
Stress -> Kafija -> Tēja -> Cigaretes... es ieteiktu turpināt ar Matu Šampūnu ![]() un Outlawz izskatās ka stipri grib lai kāds viņam paprasītu kā ta var cīnīties ar stresu... bet es neprasīšu ![]() -------------------- my megabusters :X
|
Rob_X |
![]()
|
Outlawz, tu laikam baigais smeekjeetaajs esi....
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Smeekjeet gan man nekad nav vilcis, tachu stresu var nogalinaat arii ar citiem liidzekljiem, kaa, piemeeram, sports, meitenes...
![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Rob_X |
![]()
|
Nazhi, pistoles.........
![]() Nu dazhiem meitenju klaatbuutnee nemaz nesanaak stresu novaakt... ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:08 |