![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Vinjam vaards nav hairy? ._O
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Seezhu tagad maajaas. Galiigi nav ko dariit, taapeec bildeeju nejeegaa bildes. Pieliksahu pie mana unikaalaa spama veel klaat vienu bildi no sunja
Vinsh skaisti pozee ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Ak dies, tev vinju vaidzeeja nosaukt par Nazgulu.
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Pirmkārt- beidziet spamot, man jau piebesīja. Nu nekādas cieņas pret forumu.
Un otrkārt Sigfa- tā no aivv puses bija ņirgāšanās, jo viņš ( es ceru) ka saprot ka nekādus pokemonus nelaidīs uz all-night pasākumu. Viņus vienkārši neielaidīs iekšā. -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
mees nespamojam, mees apspriezham animeparty cosplay ..
![]() P.S. Perfekts Akamaru lomai! ![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
to ko jūs apspriežat dara privātā, šis nav čats lai tādu bazaru turpinātu.
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Labi, labi, Yume-sama *bows*, we will stop, i promise.
-------------------- ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
????????????????????????????????????????????????????????????????? tas ir sleegrtais pasaakums vai cik noprotu tad nav gan un ja es vai jebkurss cits maksaa ieejas maksu vinnss tiek ielasits.....
![]() ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(aivvv @ Feb 6 2005, 00:22) ????????????????????????????????????????????????????????????????? tas ir sleegrtais pasaakums vai cik noprotu tad nav gan un ja es vai jebkurss cits maksaa ieejas maksu vinnss tiek ielasits..... ![]() ![]() Man arī interesē, kā praksē īstenosies face control? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Yume |
![]()
|
Nu pokemoniem tas uz sejas rakstīts.
![]() Un vispār runa gāja par cospley'u un tur parasti ir visi savējie. -------------------- ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
lai ieratos kaadaa iipassaa teerpaa neko no organizzeetaajiem neprasot nekas taccu nav vajadziigs mees pat telpu neprasiisim
![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
SheWr |
![]()
|
aaaaaaaa! tiko uzzinaaju sliktu zinju...es diez vai tikshu...bet tas jau maz kaadu saapina
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
saapina tas ka formums ar katru dienu paliek aizvien piefluudotaaks/piespamotaaks un beedina tas ka floodo/spamo ne tikai jurgisti bet arii "saveejie"
![]() un vispar vajadzeetu sho topicu nosleegt un likt iekshaa tikai infu par pasaakumu un floodotaajus/spamotaajus suutiit uz tam domaatu par cosplay pasaakumaa veltiitu topicu ![]() jau kuro dienu paskatos pie jauniem postiem, redzu ka ir kas jauns, spiezhu cerot ka dabushu kadu lietderiigu info bet neee obligaati jaabuut floodam/spamam ![]() nu un jautajums : vai buus kas veel iznjemot anime un cosplay ? ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:37 |