![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Taka |
![]() ![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 6 2005, 13:14) "Vīīī!!!" Tā ir izklaide????? Forums NAV čats, tas ir domāts savu domu izteikšanai, nevis apmaiņai ar vienzilbju vārdiem. Pirms kaut ko postot, derētu mazliet padomāt vai tas citiem vispār ir interesanti. Un divatā apspriest savu mīļoto sunīšu vēdera izejas problēmas jūs varētu arī ar PM palīdzību. -------------------- Press any key to continue
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Come on! Es to nedariiju!
![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Par cik es ar piedalījos spamošanā...
Sorry. Bieži vien pietiek vienam kautko offtopic iesākt, lai gribētos ar paturpināt offtopicā... Vai tad tā visiem laiku pa laikam negadās? ._. Sorry, again. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 6 2005, 13:14) Lai nu kas ir domāts izklaidei, bet forums tiešām tam nav domāts!! ![]() QUOTE(Taka @ Feb 6 2005, 13:23) Pirms kaut ko postot, derētu mazliet padomāt vai tas citiem vispār ir interesanti. Un divatā apspriest savu mīļoto sunīšu vēdera izejas problēmas jūs varētu arī ar PM palīdzību. Šito vajadzētu pielikt pie foruma iekšējās kārtības noteiktumiem, ja tādi būtu. Bet nu īstenībā vajadzētu padomāt par to [noteikumiem], jo šis vairs nav tas forums kurā mierīgi varēja apspriesties un uzzināt ko jaunu par anime, bet ir jau panesies nekontrolējams floods! Viss bija jauki kamēr netika izveidots Yu-Gi-Oh subforums kura rezultātā saradās daudz pokemonu kuri nu sāka te fluudot [sorry par manu augstprātību] Pie tam ja kāds kautko ierakstīja ne to, par piemēru aivvv vienā topicā, ta panesas 4lpp gari uzbraucieni un strīdi. Vai tas ir vajadzīgs? Cik es te lasu ta visi taisās nākt ar cosplay, bez tērpa vispār iekšā varēs tik ar? ![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Jā, 5 LS for the night. By far. Cosplayeriem vienkārši par brīvu. Par to, kur varēs dabūt tickets and passes or stuff nekas nebija teikts.
-------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
+Chibi+ |
![]()
|
Yume-sama taa teica...
![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Hehe, taadaa gadiijumaa, varbuut varu kaadu charu samkleet, ko viegli nocosplaiot
![]() |
Unmei |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 14-June 04 From: Riga city ![]() |
1. Khem.. tātad NAV obligāti jāierodas kāda cita ādā, ja?
2. Cerams, drīz būs izsmeļošāks un kompaktāks info izklāsts.. -------------------- I may change your wold..
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tieši tā.
Cosplay'eri tiek uz haljavu, tā teikt. Un visi pārējie nopērkot biļeti. UPDT: QUOTE Трам-тарарам-там-там, бл*! Народ, сие ПАРТИ, а не фестиваль. Разницу чувствуете? Вот. Так что супер-дупер-просмотров анимэ не ждите. Скорее всего, будут AMV-клипы. Насчет большего не уверен. šito Worms uzrakstīja anime.lv. Nav diz ko liels jaunums, bet, nu vismaz kautkas. -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
._. to izlasot man atkal rodās vecā labā vēlme arī saprast, ko tieši es izlasīju... (izlasīt māku, saprast nevaru)...
Kāds var iztulkot? o.o'; |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
mosku bus jaiziet japaskatas
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Feb 8 2005, 16:43) ._. to izlasot man atkal rodās vecā labā vēlme arī saprast, ko tieši es izlasīju... (izlasīt māku, saprast nevaru)... Kāds var iztulkot? o.o'; Karoche, tur buus PARTY nevis festivaals. Jaasaprot atshkjiriiba, nebuus negaadu super-mega-ultra anime, buus AMV u.tml fignjas. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Hmm... 5Ls par vienkārši party un nebūs anime skatīšanās visu nakti.. nav ko diez ko iepriecinoši. Pie tam es varu iedomaties kāda būs attieksme pret tiem kuri nebūs cosplay
![]() -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Njaa.. tas pasaakums paliek arvien mazaak saistoshs, jo seviskji man, kursh te vispaar gandriiz nevienu nepaziist. Bet nu tomeer gaidiishu kauko konkreetaaku. Un nedomaaju ka attieksmei pret necosplayeriem buutu jaabuut negatiivai, jo tieshi necosplayeri sho pasaakumu sponsoree ar biljeshu pirkshanu.
-------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:53 |